Hoşgeldik, ben de yeni sayılırım bu Başlıkta. Iyiki takip ediyorum.Hosgeldin cnm umarim istedigin kiloya inebilrsin
Ewt cnm sende hosgeldin gercekten faydali bi topiktesin suan. Ben mesela burda 7 kilo verdm.Hoşgeldik, ben de yeni sayılırım bu Başlıkta. Iyiki takip ediyorum.
Çok iyi canım ya hadi darısı Başıma en son geçen hafta 52,7 kg idim, inşallah 4-5 kg verir bu fazlalık kg lerden kurtulurum.Ewt cnm sende hosgeldin gercekten faydali bi topiktesin suan. Ben mesela burda 7 kilo verdm.
Tebrik ederim bravo canım sanaDikkat et cnm edince veriliyor. Ben kizlardan esinlenip günü birlik yemin ettim bugün kacamak yapmicam diye. Ve sonuc olarak 81 kiloya düstm devamida gelicek
Evet bende merak ediyorum canımS beden yok mu kaç gundur
Merak ettim simdi
Ins onemli bir sey yokturEvet bende merak ediyorum canım
bende dun bayağı merak etmıstım , ozel mesajdan dun gece bana donmuştu ama nerde olduğunu sormamıştım ,Ins onemli bir sey yoktur
Bir ara morali bozuktu umarim iyidir
Belki nette falan sorun vardir
Evet yerleri belli oluyorbende dun bayağı merak etmıstım , ozel mesajdan dun gece bana donmuştu ama nerde olduğunu sormamıştım ,
bugun yazar umarım . Onsuz topıgın tadı tuzu olmuyor .
cildi sıkılıaştırma özelliği en iyisi :)Dun kullanmaya başladım int. Alıntı yaptım
ACI CEHRE'NİN FAYDALARI NELERDİR?Bu mucizevi tohum karışımı bağırsakların çalışmasını düzenler, temizler, hücreleri yeniler ve cildi sıkılaştırır, kolesterolü dengeler, idrar söktürür (prostat ve böbrek hastalıklarına faydalıdır) gaz oluşumunu azaltır ve buna bağlı olarak şişkinlik şikayeti olanlar için yararlıdır. Cildi sıkılaştırdığı için de zayıflama esnasındaki deri sarkmalarını engeller.
Gaz giderici etkisiyle de karın bölgesindeki şişkinliği ve hazımsızlığı tamamıyla gidermektedir.
o pro üyelerde oluyormuş artıkCanim imza yerine gel link i gülme işaretinin yanında bi şey var onu haturlamadim ismini de oraya tikla link yapıştır olur
mmmmm iyi etmişssin canım bende olsam düşünmeden yerdim :)Gunaydin kizlar ,
Dun oglumu Istanbuldaki cikolata muzesine goturduk ,oglum cok eglendi eglenmesine ama benim diyet yalan oldu ,hayatimda hic bu kadar cikolata yememistim ,bugun midem agriyor o kadar ..muzede her sey cikolatadan ,muzedeki seylerin yenilmesi yasak tabikide ama muzeyi gezenlere tablet tablet cikolata veriyorlar bizim aldiklarimiz ,cesmeden akan cikolatalarda cabasi ....
hoşgeldin canım . ekleyeceğim listeye kilo ve hedef kilo kaç . her çarşamba kilo bildirimi yapılıyor bugün ki kilonu yaz yarın yine yazarsınKizlar mrb benide araniza alirmisinizbenimde kilolarimla basim dertte ve bugun diyete başladm 107 kgyum malesef benim yolum bayagi uzun burda motive olacagimi dusunuyorum biraz okudum forumu guzel kg verenler var bende o kilo verenlerin arasinda olmak istiyorum boyum 1.70
ayybende dun bayağı merak etmıstım , ozel mesajdan dun gece bana donmuştu ama nerde olduğunu sormamıştım ,
bugun yazar umarım . Onsuz topıgın tadı tuzu olmuyor .
sağol tatlımEvet yerleri belli oluyor
Yakamoz içinde öyle olmustu
Topigin aktifleri olduklari için ozleniyorlar
günaydın canım katılabilirsin :))Günaydın arkadaşlar. Ben bu yarışmayı kaçırmışımmotivasyon için çok güzel olurdu tüh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?