Teşekkür ederim. Geçen ay 1 kilo verdim son halım, kilo 69,4 boy 1,57 yaş 39.günaydın canım katılabilirsin :))
hmmmm anladım canımcildi sıkılıaştırma özelliği en iyisi :)
o pro üyelerde oluyormuş artık
mmmmm iyi etmişssin canım bende olsam düşünmeden yerdim :)
hoşgeldin canım . ekleyeceğim listeye kilo ve hedef kilo kaç . her çarşamba kilo bildirimi yapılıyor bugün ki kilonu yaz yarın yine yazarsın
ayy
sağol tatlım
mımm kıymalı yumurtayı severim ama bızım memleketın acık ekmegı ıle ( lavaş )Ogle yemegim
Kiymali yumurta
Yesillik cesitleri
Ayran
NERELİSİN CANIM SEN AÇIK EKMEK (LAVAŞ) DİYE YAZINCA MERAK ETTİMmımm kıymalı yumurtayı severim ama bızım memleketın acık ekmegı ıle ( lavaş )
Gecmıs olsun canım , dıkkat et kendıne c vitamını almak ıcın mandalına veya kivi ye tatlım , yararı olur canım .Selam fıstıklaaarrr...
Grip oldum ben ya. Hep o karlı havalarda yürüdüğümden oldu biliyorum
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 közlenmiş biber ve biraz da peynir.
Akşamı da yedim.
Lahana kavurması ve yoğurt.
Sporda da
45 dakika yürüyüş
45 dakika leslie 3 mil
100 sguat
10 dakika da iç bacak basen hareketi.
Malatyalıyım canımNERELİSİN CANIM SEN AÇIK EKMEK (LAVAŞ) DİYE YAZINCA MERAK ETTİM
yarışma devam ediyor canım , neyi kaçırdın ?Günaydın arkadaşlar. Ben bu yarışmayı kaçırmışımmotivasyon için çok güzel olurdu tüh.
Yakamozcum yine yok degıl mı canım ? o yediğinde uğramıyor sanki .. zaten cok zayıf aslındaEvet yerleri belli oluyor
Yakamoz içinde öyle olmustu
Topigin aktifleri olduklari için ozleniyorlar
Bende normalde acik ekmekle yerdim amamımm kıymalı yumurtayı severim ama bızım memleketın acık ekmegı ıle ( lavaş )
Malatyalıyım canım
Bence de o gayet fit oldudaYakamozcum yine yok degıl mı canım ? o yediğinde uğramıyor sanki .. zaten cok zayıf aslında
Sen nereliydin Umrancım , nerede oturuyorsun , benim cok yakın arkadaşım hapishane mudurüydu ( bayan ) sende ikm y din dimi tatlım ? nerede görev yapıyorsun ?teş.ederim malatya malatya bulunmaz eşinnn demek
hangı topık canım o ?Bence de o gayet fit olduda
Dun bizim diger topige gelmisti
Az yedigi halde artida oldugunu yazmisti
Offf kiloyu verince de dert bitmiyorki
Bir de koruma si var
ben aslen urfalıyım izmir aliağada oturuyorum canım evet ikm yim aliğa cezaevinde çalışıyorum bayan müdürün ismi ne???Sen nereliydin Umrancım , nerede oturuyorsun , benim cok yakın arkadaşım hapishane mudurüydu ( bayan ) sende ikm y din dimi tatlım ? nerede görev yapıyorsun ?
benım elime de gecmıyor aslında acık ekmek artık , annemler gelince yada ben gidince anca , su anda bulsam diyet dınlemezdım herhalde canım .. bazen gerçekten bazı tatlar özleniyor .. Birde lahmacunlarının tadını burada bulamıyorum .Bende normalde acik ekmekle yerdim ama
Napalim tatlim diyet ugruna vazgeciyoruz sevdigimiz tatlardan
canım sana özelden yazayım , çok yakın arkadaşım kendısı , üniversiteyi beraber okuduk , cok fazla yer degıstırdı o , tayınlerı çıkıyor sureklı canımben aslen urfalıyım izmir aliağada oturuyorum canım evet ikm yim aliğa cezaevinde çalışıyorum bayan müdürün ismi ne???
MAVIMI iri yari bir Kizin diye devam eden bir gunluk.hangı topık canım o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?