4 Aylık kilo verme yarışması

günaydın canım katılabilirsin :))
Teşekkür ederim. Geçen ay 1 kilo verdim son halım, kilo 69,4 boy 1,57 yaş 39.
Bugün 5. günüm.
Günde en az 15 bardak su içiyorum.
1300-1500 kalori arası besleniyorum.
Yürüyüş ve egzersiz yapıyorum ama daha rutine oturmadı. Çocuklar hep ateşlenip hasta oluyorlar 3 haftadır. Ama bundan sonar rutinim oturur herhalde.
Bugün 5000 adım yürüdüm.
15-20 dakika aletli egzersiz yaptım, bütün kaslara yönelik.
80 basamak eve çıktım :))
Daha ev işleri var. İşte benim durumum böyle...

hmmmm anladım canım

Selam fıstıklaaarrr...
Grip oldum ben ya. Hep o karlı havalarda yürüdüğümden oldu biliyorum
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 közlenmiş biber ve biraz da peynir.
Akşamı da yedim.
Lahana kavurması ve yoğurt.
Sporda da
45 dakika yürüyüş
45 dakika leslie 3 mil
100 sguat
10 dakika da iç bacak basen hareketi.

ogle yemegım : 1 porsıyon kuru fasulye + 1 kase cacık ( cok sanssızım aksam evdede kuru fasulye vardı

Gecmıs olsun canım , dıkkat et kendıne c vitamını almak ıcın mandalına veya kivi ye tatlım , yararı olur canım .

Yakamozcum yine yok degıl mı canım ? o yediğinde uğramıyor sanki .. zaten cok zayıf aslında
Bence de o gayet fit olduda
Dun bizim diger topige gelmisti
Az yedigi halde artida oldugunu yazmisti
Offf kiloyu verince de dert bitmiyorki
Bir de koruma si var

Sen nereliydin Umrancım , nerede oturuyorsun , benim cok yakın arkadaşım hapishane mudurüydu ( bayan ) sende ikm y din dimi tatlım ? nerede görev yapıyorsun ?
ben aslen urfalıyım izmir aliağada oturuyorum canım evet ikm yim aliğa cezaevinde çalışıyorum bayan müdürün ismi ne???

Bende normalde acik ekmekle yerdim ama
Napalim tatlim diyet ugruna vazgeciyoruz sevdigimiz tatlardan
benım elime de gecmıyor aslında acık ekmek artık , annemler gelince yada ben gidince anca , su anda bulsam diyet dınlemezdım herhalde canım .. bazen gerçekten bazı tatlar özleniyor .. Birde lahmacunlarının tadını burada bulamıyorum .

ben aslen urfalıyım izmir aliağada oturuyorum canım evet ikm yim aliğa cezaevinde çalışıyorum bayan müdürün ismi ne???
canım sana özelden yazayım , çok yakın arkadaşım kendısı , üniversiteyi beraber okuduk , cok fazla yer degıstırdı o , tayınlerı çıkıyor sureklı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…