Evet kesinlikle Katılıyorum, hafta sonu az yiyince daha kolay oluyor vermek. Tüm aile halkı evde diye sofralar biraz abartı oluyor sanki.Günaydın kızlar okula gidiyorum sabah yediklerimi yazayım
1 minnak kepekli tost
azıcık peynir
5 li çay
hepinizin günü hayırlı olsun
kızlar çarşamba iyi bir sonuç görmek için son iki gün değil cumadan itibaren özellikle hafta sonu dikkat etmek gerekiyor denedi onaylandı tarafını sunulur dikkat
bırdee hersey düzene gırdı annemlerde neyı ne zaman yedıgım bıle bellı degıldı..11 de kahvaltı 3 oglen yemegı falandı yanı..sımdı esımle 7 gıbı kahvaltı yapıyoruz..12 1 arası ogle yemegımı yıyorum.aksamda en gec 6..bakalımm hayırlısı canımmeder bence sende azimlisin . sen adanaya dönüp bu işlere ağırlık apıyoruz vermeyi uzun zamandan beri bekliyordun şimdi tempoooooo
hahvaltı iyi hafif olmuş. bende dünden beri baya dikkat ediyorum eskisi gibi hızlı zayıflayamıyrm -600 görsem yeterGünaydın kızlar okula gidiyorum sabah yediklerimi yazayım
1 minnak kepekli tost
azıcık peynir
5 li çay
hepinizin günü hayırlı olsun
kızlar çarşamba iyi bir sonuç görmek için son iki gün değil cumadan itibaren özellikle hafta sonu dikkat etmek gerekiyor denedi onaylandı tarafını sunulur dikkat
canım oda inat ediyor ona kalsa aralığa kadar zayıflayamam onunda ağzına 1 2 lokma da olsa çeşitli şeyler koyuyorum kilosuda fazlaSbeden kızın için daha sağlıklı şeyler yemeli sin canım birseyler yemedeni önce bunu düşün derim aklından çıkmasın sağlıklı ilk şart bu
Kizlar kahvaltim
2 haslanmis yumurta
beyaz peynir
2 3 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
Yesil cay
Simdi işe gidiyorum kizlar ya dun bademli magnum yedim işten pert çıktım aksama kadar uyudum nerdeyse aksamda bademli magnum yedim yani dun ne kadar cok sey yedim ben o yuzden bu gunlerde biraz daha cok dikkat edicem mesela herseyden kisincada bende şoyle bir durum oluyor diyeti biraktiktam sonra o yemedigim seyleri özluyorum o yuzden bir isirik olsun yiyorum ki gozum kalmasin ama magnumun affedilir yani yok biliyorum yedikten sonra kalorisine baktim 1100 kaloriymiş s bedencim toplasan bin kalori etmez demistin ya ben 2000e tamamldmda yattim canim
düzem şart iyi oldu böylebırdee hersey düzene gırdı annemlerde neyı ne zaman yedıgım bıle bellı degıldı..11 de kahvaltı 3 oglen yemegı falandı yanı..sımdı esımle 7 gıbı kahvaltı yapıyoruz..12 1 arası ogle yemegımı yıyorum.aksamda en gec 6..bakalımm hayırlısı canımm
alyküm selam canımSelamun aleykum kızlar.
Sabah ıspanaklı kavurma, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir
Akşam ton balıklı salata
Sporum
1 saat yürüyüş
45 dakika leslie 3 mil
100 sguat
slm canımmSelam kızlar
alışırsın alışırsınkızlar nerdesınızz??kımsecıkler yookk..esım gelmmmedıı henüz sıkılıyorum ama..annemlerde kalabalığa alıştım..sımdı sıkıntı yasıyorumm..sessız sakınn ortamları sevmıyorum..evı bı sessızlık aldı gıttı sormayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?