Spor yapıyor musun tatlım.cook ıyıı tatlımm yaa..cook sevındımm senın adına ..darısıda bıze olsun..69.5 başladım bendee..suan 69.8lerdeyımm(evıme geldım ya bende verırım ınsallah canımm benımm..takıp etcemm senıı:))
spor yapıyordum salona gıdıyordumm ılk evlendıgım sene kı o zamanlar 53 kıloydum dusun..sporu bıraktım aılemın yanına gectım ve kılo almaya başladım..düşünüyorum aslında salona yazılmak ama bakalımm ..bıde spora başladığımda bırakmamalıyım dıye düşünüyorum bıraktığım an daha fazla gerı donus olur dıye dusunuyorumm..bazende sadece yuruyus ve yüzme yeter dıye aklımdan gecırıyorum..bu arada 7 senelik evlıyım canımm..çalışmıyorum..evdeyımmSpor yapıyor musun tatlım.
Bide iş evlilik falan var mı
Spor yapıyor musun tatlım.
sen calısıyomusun canım??evlılık??hangı sehır??Spor yapıyor musun tatlım.
Çalışıyorum canım 3 yıllık öğretmenim.sen calısıyomusun canım??evlılık??hangı sehır??
ınsallah canımm..hayırlısı olsun senın ıcın..3 yıldır hakkarıdemısın??doğunun bellı bı kısmı esımın bolgesıydı..cok gezdımm..hakkarıde vardı kendı gıderdı ben gıtmezdım.hakkarıyı gormedım sadece..doğuyu cook sevdımm..sen belkı es durumundan atanırsın??Çalışıyorum canım 3 yıllık öğretmenim.
İzmirliyim, Hakkari de görev yapıyorum.
Allah nasip ederse yaz sonu düğün düşünüyoruz.
Evet öyle olacak inşallah canım.ınsallah canımm..hayırlısı olsun senın ıcın..3 yıldır hakkarıdemısın??doğunun bellı bı kısmı esımın bolgesıydı..cok gezdımm..hakkarıde vardı kendı gıderdı ben gıtmezdım.hakkarıyı gormedım sadece..doğuyu cook sevdımm..sen belkı es durumundan atanırsın??
arkadasın yokk mu rıca et belkı çıkar senle..tek sevmıyorum bennEvet öyle olacak inşallah canım.
Yürüyüşe çıkcam ben de üşeniyorum ya
Var da bana ayak uyduramazlar.arkadasın yokk mu rıca et belkı çıkar senle..tek sevmıyorum benn
o zaman kalk hadı..kalksan devamı gelırr:))Var da bana ayak uyduramazlar.
Ben çok hızlı yürüyorum hani normal yürüyüşüm bile hızlıdır.
45 dakikayı 20 dakikada rahatlıkla yürürüm
Öğle namazını kılıp çıkcam onu bekliyorumo zaman kalk hadı..kalksan devamı gelırr:))
allah kabul etsın canım..bende kılıyorum cook sukur..mens donemımdeyımm suan..ınann bu dönemlerde ozluyorumÖğle namazını kılıp çıkcam onu bekliyorum
Evet canım secdedeki mutluluğu başka ne verebilir ki insana.allah kabul etsın canım..bende kılıyorum cook sukur..mens donemımdeyımm suan..ınann bu dönemlerde ozluyorum
midem ağrıyo vs bahanelerle yeme canım kararlı ol. ben çok zaman kaybettim sende kaybetme .Kizlar herkese iyi gecelwr.gecmisi okudum ve benimde sorunum duzensizlik.oglum gecw hic uyumuyor.ne kahvaltim belli ne ogle ne aksam.mutlaka her haftasonu misafirlik oluyo.once bi duzen lazinm bana.
seninle aynı şeyleri hissediyorum tam anlamıyla hatalarla başa döndükçe bende boğulur gibi oluyordum kendime inancımı kaybediyrdum neyse ki ipleri elime aldım sen bana msj yazdıktan sonra baya iyi gidiyorum sende iyice otur düşün ne yapıyorum de !!!!!!Bu son demekten bıktım canım offff yeminle boğuluyorum bazen ama tak etti şuanda kendimee çok sinirliyim.....
günaydın canım. sen erkenden spor yapıyorsun güne bomba gibi giriyorsun maşallahGünaydın kızlaaarrrr...
6.30 da kalktım sporumu yaptım çok şükür
Hepimize güzel, sağlıklı bir haftasonu olsun inşaallah
canımm nerelerdesın??napıyosun??haftasonun nasıl gcıyoo??seninle aynı şeyleri hissediyorum tam anlamıyla hatalarla başa döndükçe bende boğulur gibi oluyordum kendime inancımı kaybediyrdum neyse ki ipleri elime aldım sen bana msj yazdıktan sonra baya iyi gidiyorum sende iyice otur düşün ne yapıyorum de !!!!!!
Evet valla spor mükemmel bi şey tatlım.günaydın canım. sen erkenden spor yapıyorsun güne bomba gibi giriyorsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?