- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
- 198
Happy bu kadar olur aynı benim duygularimi yazmışsın ben hala ona aşığım benimki de bir melek bana ailemden bile daha iyi davranır ve cok farklidir bakışları dan bile ne düşündüğüm anlar
ınsallah canımm..55 ıstıyorum ama ıstemekle olmuyoo..senın hedefın ne canım??Hedefine en kisazamanda ulsirsin insallah
amın amınn canım benımm..Bende çıktığım insanla bu kadar mutlu olabilecağımi sanmiyorum allah onlara uzun ömürler versin bizle beraber tabi
anladım..benım yuzumm zayıfkende hepp tombıkk:)önceden hosuma gıtmezdı ama suan ıyı kı yanaklarım tombık dıyorumm:))6o ile 65 arası bana yeter çünkü yüzüm zayıf herzaman böyleydi hemen cokuveriyor
kesınlıklee dogruu dusunuyosun canımmm..cook kasmayada gerekk yook yanııZayıflamak derken cirkinlesmwk istemem herseyin bir kıvamı var değilmi
kesınlıklee dogruu dusunuyosun canımmm..cook kasmayada gerekk yook yanııZayıflamak derken cirkinlesmwk istemem herseyin bir kıvamı var değilmi
canım kusura bakma aynı msjı 10 kere gondermısım..tlf gondermedı gorunuyo tekrar denıyorumm.tekrar tekrar derken hepsıde gelmıss..sonrada donduu ..kapattım tekrar açtım vs vs..ıyı geceler canımm..sabah gorusuruzz ınsallah:))Sabah erken kalkıcam canım tatlı muhabbetin iyi geldi sağolasın hayırlı geceler sabah gorusuruz
ben yapmıyorum sımdılıkk bakalımm belkı baslarım bende yuruyuse falan başkada bısı yapamam herhalde basım donuyoo hemen..kilo vermede sporda çok önemli sen yapiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?