4 Aylık kilo verme yarışması

Yürüyüş iyidir candır yürümeye çalış eşini koluna gir sıcak Adana gecelerinde bol Bol yürü iyi geceler anladım canım sorun olduğunu sıkma canını

benım tv kulturum yookk..bazen kışları sıkılmamak adına bakıyorum amaa cook sevdıgımden haz aldığımdan degıl yanı..eveett masallahh sporr bayagg yapıyosun senn..

benım tv kulturum yookk..bazen kışları sıkılmamak adına bakıyorum amaa cook sevdıgımden haz aldığımdan degıl yanı..eveett masallahh sporr bayagg yapıyosun senn..
tv bende izlemiyorum canm hele ki bizim diziler
Tv hiç izlemiyorum desem yalan olmaz ben de. Bizim dizileri izlemiyorum açıkçası ya. Yabancı dizi izliyorum netten. Film dizi hayranıyımdır ben hiç kaçırmam

tv bende izlemiyorum canm hele ki bizim diziler

Tv hiç izlemiyorum desem yalan olmaz ben de. Bizim dizileri izlemiyorum açıkçası ya. Yabancı dizi izliyorum netten. Film dizi hayranıyımdır ben hiç kaçırmam
ızle hayatımm..kahvaltıya napsam dıye dusunuyorumm..esım uyuyoo hala..var mı fıkrın??

:)))) canımm cokk tatlısınn:))esıme hazırlıcamm..amaa bendee tadımlık alırım :))yanıı amannn nasıl olsa pazar olsun yanıı :))
Patatesli yumurta çok severim ben.
Ekmek dilimlerinin üstüne malzeme koyup fırına verebilirsin küçük pizzalar gibi.
Hep de kendi sevdiklerimi söyledim

Sbedencim gunaydin ,
Kizkardesim yarin dogum yapacak ,hamilelikte hipertansiyonu oldugu icin preeklempsi belirtileri var ve cocugu erken alacaklar canim ,sanirim kuvoze koyacaklar bebegi ,biraz sikintili gunler geciriyoruz, bu aralar giremeyecegim onun yaninda olacagim cunku ,kilo bildirimi yapamazsam bile beni silme olur mu tatlim ..
Herkesi opuyorum

Geçmiş olsun canım

Onu ben de yasadim canim... cok gecmis olsun

Allah sifa versin canim insaallh saglikla dunyaya gelir bebis. Cok opuyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…