- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Tambakcim nerelerdesinsesin cikmiyor ya hic
Kaçamak illa ki oluyo tatlım ya ben dün akşamdan beri neler yedim neler...Buralardayim canim başka yerleride geziyorum:))
Tabi biraz kacamaklar oldu zaten ben kacamaksiz yapamiyorum diyet dedim ve bugun itibari ile spora daha ozen göstereceğim canim.
45 Dk yurudum aksam da artik ne kadar olursa bisiklet surecegim.tabi bebegim ne kadar izin veririse.
ben senin nasil diyete baslamaya karar verdiğini merak ediyorum.. bir olay falan mi oldu yoksa diye.
birde nişanlın seni en son hangi haliyle gördü. Supriz mi olacak yoksa biliyor mu zayifladigini
Tabikisi cevaplarım.Tabi cevaplamak istersen
Kaçamak illa ki oluyo tatlım ya ben dün akşamdan beri neler yedim neler...
Spor iyidir candır hiç bi katkısı olmasa sağladığı zindelik yeter.
Tabikisi cevaplarım.
Öyle belli başlı bi şey sebep olmadı ama artık hiç bişey tatmn etmiyordu. ne yediğim şeyler ne giydiklerim ne gezmeler..
Herkes yüzün çok güzel diyordu iyice sinir olmaya başlamıştım bu lafa iyi niyetli olmasına rağmen bu söz bile batıyordu.
Aniden bi sabah kalktım pazartesi falan da değildi ve başladım 7 aydır da bırakmadım.
99luk halimi biliyor canım bu halimi görmedi nasip olursa 23 nisan da görecek.
O giderken diyete başlamıştım ama tam belli değildi zayıflamam.
Bu arada askerde nişanlım.
O pek zayıf sevmez boylu poslu sever bakalım nasıl karşılayacak
Evet cips yedim tutku yedim sabah da ekmeğe yağ sürüp yedimBen de bugun cok dinçim yaa sporu birakmayacam.
Neler yedin ki cips yoyebilirim demistin sanki baska
Beğenir gibi geliyor bana da beni hiç bu kadar zayıf görmedi gerçi ben de kendimi 65 hatırlamıyorum hiçBence şok olacak eminim sana bayilacak ve bir kez daha asik olacaktir.
Esim de benim 76 kh dan asagi halimi gormedigerci bende kendimi görmedim hic. merak ediyorum... 80 ol yeter deyip duruyor ben de israrla 66 diyorum er ya da gec olacak...
Beğenir gibi geliyor bana da beni hiç bu kadar zayıf görmedi gerçi ben de kendimi 65 hatırlamıyorum hiç
Ben 65 te duracaktım 62 ye indirdim hedefi 62 de dursam mı napsam kararsızım ben de.
Bide spor yaptığım için sıkı duruyorum en fazla 60 diyorlar yeter bence de ya boyumuzun avantajını kullanalım biraz dimi amaCanim 62 de dur ve korumaya gec bence senin de boyun uzundu zaten. Bem de 171 im 66 istiyorum
Merhaba canım çok geçmiş olsun. Allah kolaylik versin kardeşine . Sen haber vermesende ben senle konusmadan silmem canim arkadaşlarımın üzerinde emeğin var :*Sbedencim gunaydin ,
Kizkardesim yarin dogum yapacak ,hamilelikte hipertansiyonu oldugu icin preeklempsi belirtileri var ve cocugu erken alacaklar canim ,sanirim kuvoze koyacaklar bebegi ,biraz sikintili gunler geciriyoruz, bu aralar giremeyecegim onun yaninda olacagim cunku ,kilo bildirimi yapamazsam bile beni silme olur mu tatlim ..
Herkesi opuyorum
Kizlar kac gündür giremiyorm yogun günler gecirdim crs günü iyi bi sonucla karsiniza cikmak istiyorm
olsun canım sen çalışıyorsun yeterki kaçamak yapma çarşambaları güzel haberler ver en azındanKizlar kac gündür giremiyorm yogun günler gecirdim crs günü iyi bi sonucla karsiniza cikmak istiyorm
Mesajın alınmıştır s beden motivasyon calismalari gece bile devam öylemi canım benim ah bizde layık olsak pazar biraz kaçırmış olabilirim ama bu gün iyi olacak inşallah sık sık takılmaya çalışıcam yoksa kontrolden cikiyorum daha kahvaltı yapmadım hadi hayırlısı sendede iyi haberler bekliyorum sbeden kır zincirlerieveeet hafta içinede girmiş bulunuyoruz.çarşamba da yüzünü gösterdi sayılır . ilk defa bi çarşambayı iple çekiyorum.
bakmayın böyle dediğime hedefim 600 gram ama 700 de olabilir 2 gün kaldı gayrete göre değişirbaksanıza gecenin 2 buçuğu motive gece gündüz tavan
fantastikaaa T tatlitambak happyangel01 YaKaMoZz-z aktayarda Akbulutj aklıma geleni yazdım gece gece görün görün hııııhhhhh
Ayy ne surpriz olacakTabikisi cevaplarım.
Öyle belli başlı bi şey sebep olmadı ama artık hiç bişey tatmn etmiyordu. ne yediğim şeyler ne giydiklerim ne gezmeler..
Herkes yüzün çok güzel diyordu iyice sinir olmaya başlamıştım bu lafa iyi niyetli olmasına rağmen bu söz bile batıyordu.
Aniden bi sabah kalktım pazartesi falan da değildi ve başladım 7 aydır da bırakmadım.
99luk halimi biliyor canım bu halimi görmedi nasip olursa 23 nisan da görecek.
O giderken diyete başlamıştım ama tam belli değildi zayıflamam.
Bu arada askerde nişanlım.
O pek zayıf sevmez boylu poslu sever bakalım nasıl karşılayacak
Gecmis olsun canimSbedencim gunaydin ,
Kizkardesim yarin dogum yapacak ,hamilelikte hipertansiyonu oldugu icin preeklempsi belirtileri var ve cocugu erken alacaklar canim ,sanirim kuvoze koyacaklar bebegi ,biraz sikintili gunler geciriyoruz, bu aralar giremeyecegim onun yaninda olacagim cunku ,kilo bildirimi yapamazsam bile beni silme olur mu tatlim ..
Herkesi opuyorum
canımm dun kahvaltı bı harıkaydı..tabıkı sana tsk edıyorumm..aslında hıc erıngec bı ınsan değilim saat kac olursa olsun yeter kı adını koyumm..adınıda sen koydunn :))Tamam canııımmm afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?