susadımm cookkk:))eveeett cook uyumusumm canım yaa:))sen naptın bugun nasıl gectı gununn??
gunduz ıs yaptığımda gun oluyoo gıbı dusunuyorumm esımız gec geldıgınde ıyıı oluyoo..
Günaydın canim gece esim bana dogru donunce yazamadim kapadim tl uyudum .gunduz ıs yaptığımda gun oluyoo gıbı dusunuyorumm esımız gec geldıgınde ıyıı oluyoo..
ıyı yapmışsın hayatımGünaydın canim gece esim bana dogru donunce yazamadim kapadim tl uyudum .
canımm yaa dun altüst oldu resmen uykumm..erkenden uyudumm gece yarısı kalktımm saat 4 gıbı tekrar uyudumm 10 da falan kalktımm...kendımı ıyı hıssetmıyorumm uyku duzenım degıstıgındee..sen napıyosun canım okuldamısın??Nasilsiniz fistiklaarrrr
burdayım sabh 8 de kalktım kahvltı hzrldm eşime gözlerm yanıyo öğlen kızmla uyucmkımsecıklerrr yokkk((
geç saatte yattın zaten..en ıyısı uyuu..ben gunduzlerı uyuyamıyormm yatamıyorum bılee..sankı yastık bana batıyoo..ancak mıgrenım tutarsa yatıyorum oda mecburen..ama gunduz uyuyanlara ve gec saattekalkalara hep ozenmısımdırr..burdayım sabh 8 de kalktım kahvltı hzrldm eşime gözlerm yanıyo öğlen kızmla uyucm
Evet canim okuldayim bende. Ya bende duzensiz uyudugum zaman oyle oluyorum saf saf dolasiyorum gun boyu. Artik 11 de yatiyorumcanımm yaa dun altüst oldu resmen uykumm..erkenden uyudumm gece yarısı kalktımm saat 4 gıbı tekrar uyudumm 10 da falan kalktımm...kendımı ıyı hıssetmıyorumm uyku duzenım degıstıgındee..sen napıyosun canım okuldamısın??
Sabah 6 yada 6.30 civari kalkiuorum. dinc oluyorumEvet canim okuldayim bende. Ya bende duzensiz uyudugum zaman oyle oluyorum saf saf dolasiyorum gun boyu. Artik 11 de yatiyorum
Gerçekten çok güzel bir yaşam biçimi seçmişsin canım takdir ediyorum seniSabah 6 yada 6.30 civari kalkiuorum. dinc oluyorum
Spor yapinca oyle oluyor gercekten tatlim yani insanin yasamini bir namaz ikincisi spor duzene sokuyor cok zinde hissediyor kendini. Tatlim eve abur cubur almasan hani kendini dizginlemek icinGerçekten çok güzel bir yaşam biçimi seçmişsin canım takdir ediyorum seni
:))) ozenme pek iyo bisey degil en guzeli senin kigeç saatte yattın zaten..en ıyısı uyuu..ben gunduzlerı uyuyamıyormm yatamıyorum bılee..sankı yastık bana batıyoo..ancak mıgrenım tutarsa yatıyorum oda mecburen..ama gunduz uyuyanlara ve gec saattekalkalara hep ozenmısımdırr..
Canim sabret biraz ben öyle yaptim.midem küçüldü hemen doyuyorum ve istahim azaldi az sabir et bak yaz geldi moralin hep bozuk olur yoksaaGünaydın kızlar maşallahınız var sayfalar çok ilerlemiş anca okuyabildim...
Benim moral alt üst motive olamıyorum ve bu duruma canım çok sıkılıyo acıkıncada mutfaktan çıkamıyorum ne bulsam yiyorum
Günaydın canim gece esim bana dogru donunce yazamadim kapadim tl uyudum .
oluyor canım herkese arada önemli olan bu duruma üzülmeyip olan oldu diyip hemen toparlanmak canım , en kısa surede toparlanırsın canım ben herkesin isterse cok güzel kılolar verecegıne inanıyorum .. sende umarım hemen motive olursun guzelımGünaydın kızlar maşallahınız var sayfalar çok ilerlemiş anca okuyabildim...
Benim moral alt üst motive olamıyorum ve bu duruma canım çok sıkılıyo acıkıncada mutfaktan çıkamıyorum ne bulsam yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?