2 dilim börek var sadece kacamakolarakSelam kızçeleerrrr...
Karbonhidratın dibine vurdum bugün kızlar affedin beni
Sabah yarım dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 1 kırmızı biber.
Akşamı da yedim 2 dilim börek.
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
30 dakika leslie.
Eleştirilere açığım eleştirin beni.
Ayy bilmiyorum valla ya inşallah öyledir.2 dilim börek var sadece kacamakolarak
bence o kadar sporla yakmıssındır :)
yedıgın börege gore degısır canımAyy bilmiyorum valla ya inşallah öyledir.
Kaç kaloridir bu yediklerim sence
Yağsız börek yağlı kağıt üstünde yaptım. Patatesliydi. Üç yufkadan 12 adet börek çıkardımyedıgın börege gore degısır canım
ıcınde peynır patates olamsına ve yag mıktarına gore
ama 2 dilim börek ıcın bence 700 cıvarı kalori almıssındır
Yağsız börek yağlı kağıt üstünde yaptım. Patatesliydi. Üç yufkadan 12 adet börek çıkardım
Yok daha da susam tanesi bile koymam ağzıma ben biraz katı kuralları olan biriyim de tam mahmut hocayine vardır 500-600 arası kalorisi canım ama zaten sonra bısı yememişsin
bence sımdı lıght sut yada yogurt al bunyeye
Hiç eleştirilecek bir şeyin yok tatlıum , aylardır süper gıdıyorsun , üstelik bugünde menün cok abartılacak gıbı değil ..Selam kızçeleerrrr...
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
30 dakika leslie.
ne güzel herseyı kalorılerı ıle yemen , güzel olmuş menün tatlımdün akşam 5 km yürüdüm yani 1 saat
ama spordan sonra yaklasık 350 kalorilik bı kacamak yaptım aksam hemde 21:00 de
ama olsun bugun tam gaz devam kızlarrrr :)
Sabah 07:30 (60 kalori)
2 kuru kayısı 35 kalori
1 cevız 27 kalori
Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
kepekli ekmek sandwich 150 kalori
Ara
vakıt olmadı
Öğlen 13:00 (230 kalori)
yarım kase yogurt 100 kalori
2 kaşık kırmızı et sote 80 kalori
yeşil salata 50 kalori
en guzelı cıldımız ıcınde en ıyı saatmıs bılıyomusun 23 02 arasıEvet canim okuldayim bende. Ya bende duzensiz uyudugum zaman oyle oluyorum saf saf dolasiyorum gun boyu. Artik 11 de yatiyorum
bende namazdan sonra yatıyorum amaa oylesınee uyuduğumdan degıll sonra kalkıyorum zaten kahvaltı yapıyoruz esımle 7 gıbı ..bende kendımı cook ıyı hıssedıyorumm canımmSabah 6 yada 6.30 civari kalkiuorum. dinc oluyorum
canım topıge takıll ınan daha motıve oluyosunn..yedıklerını sureklı yazz canımmGünaydın kızlar maşallahınız var sayfalar çok ilerlemiş anca okuyabildim...
Benim moral alt üst motive olamıyorum ve bu duruma canım çok sıkılıyo acıkıncada mutfaktan çıkamıyorum ne bulsam yiyorum
Selam kızçeleerrrr...
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
30 dakika leslie.
Spor yapinca oyle oluyor gercekten tatlim yani insanin yasamini bir namaz ikincisi spor duzene sokuyor cok zinde hissediyor kendini. Tatlim eve abur cubur almasan hani kendini dizginlemek icin
Canim sabret biraz ben öyle yaptim.midem küçüldü hemen doyuyorum ve istahim azaldi az sabir et bak yaz geldi moralin hep bozuk olur yoksaa
Hepinize teşekkür ederim canım hepiniz tek tek Cvp yazmışsınızoluyor canım herkese arada önemli olan bu duruma üzülmeyip olan oldu diyip hemen toparlanmak canım , en kısa surede toparlanırsın canım ben herkesin isterse cok güzel kılolar verecegıne inanıyorum .. sende umarım hemen motive olursun guzelım
Senin yazını yeni fark ettim canım çok sağol desteğin için inşallah ama çocuklarımdan pek vakit bulamıyorum ama menü paylaşımı yapacam artıkcanım topıge takıll ınan daha motıve oluyosunn..yedıklerını sureklı yazz canımm
ınsallah canımm beklıyoruzSenin yazını yeni fark ettim canım çok sağol desteğin için inşallah ama çocuklarımdan pek vakit bulamıyorum ama menü paylaşımı yapacam artık
benımde pantolonum var hatta aldım ama hıc gıymedımm bendee onu gıymeyı cook ıstıyorum.bakalım belkı nısan sonunda gıyerımm..Hepinize teşekkür ederim canım hepiniz tek tek Cvp yazmışsınız
Bugün ikindi Namazını kılarken dolabımın arasından olmayan gömleğimi gördüm çok kuğul bi Gömlek Nisan sonunda onu giyinecem kızlar azmedecem ve bu olacak
Dikkati çok çabuk dağılıyor,yazı yazmak,okumak onun için çok sıkıcı geliyor,yerinde duramıyor elleri ayakları kıpır kıpır.farkındayım öğretmenide diyor aslında her şeyi biliyor ama yapmak istemiyor ALLAH öğretmenden razı olsun onun sayesinde bizde fark ettik hem onu hemde kendimi çok üzdüm şimdi daha sabırlı olmaya çalışıyorum.Canim ne sorun yasadinizda bu teshis kondu ,benim oglumdada teshis konmadi ama dikkat eksikliginden suphe ediliyor ,ama gordugum kadariyla bir cok cocuga ayni teshis konuyor tek tip cocuk mu isteniyor anlamadim canini sikma canim allah dermansiz dert vermez kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?