4 Aylık kilo verme yarışması

Selam kızçeleerrrr...
Karbonhidratın dibine vurdum bugün kızlar affedin beni
Sabah yarım dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 1 kırmızı biber.
Akşamı da yedim 2 dilim börek.
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
30 dakika leslie.
Eleştirilere açığım eleştirin beni.

2 dilim börek var sadece kacamakolarak
bence o kadar sporla yakmıssındır :)

yedıgın börege gore degısır canım
ıcınde peynır patates olamsına ve yag mıktarına gore
ama 2 dilim börek ıcın bence 700 cıvarı kalori almıssındır
Yağsız börek yağlı kağıt üstünde yaptım. Patatesliydi. Üç yufkadan 12 adet börek çıkardım

Hiç eleştirilecek bir şeyin yok tatlıum , aylardır süper gıdıyorsun , üstelik bugünde menün cok abartılacak gıbı değil ..
imrenilir ancak sana .arada tabıkıde börekte yenır . yalnız arada ceviz , badem , meyve v.s menülerine eklersen dahada süper olur bence ..
öpüldün

ne güzel herseyı kalorılerı ıle yemen , güzel olmuş menün tatlım

canım topıge takıll ınan daha motıve oluyosunn..yedıklerını sureklı yazz canımm

bazen olurr çokta kasmaya gerek yook dıye düşünüyorum canımm

Spor yapinca oyle oluyor gercekten tatlim yani insanin yasamini bir namaz ikincisi spor duzene sokuyor cok zinde hissediyor kendini. Tatlim eve abur cubur almasan hani kendini dizginlemek icin

Canim sabret biraz ben öyle yaptim.midem küçüldü hemen doyuyorum ve istahim azaldi az sabir et bak yaz geldi moralin hep bozuk olur yoksaa

Hepinize teşekkür ederim canım hepiniz tek tek Cvp yazmışsınız
Bugün ikindi Namazını kılarken dolabımın arasından olmayan gömleğimi gördüm çok kuğul bi Gömlek Nisan sonunda onu giyinecem kızlar azmedecem ve bu olacak

benımde pantolonum var hatta aldım ama hıc gıymedımm bendee onu gıymeyı cook ıstıyorum.bakalım belkı nısan sonunda gıyerımm..

Dikkati çok çabuk dağılıyor,yazı yazmak,okumak onun için çok sıkıcı geliyor,yerinde duramıyor elleri ayakları kıpır kıpır.farkındayım öğretmenide diyor aslında her şeyi biliyor ama yapmak istemiyor ALLAH öğretmenden razı olsun onun sayesinde bizde fark ettik hem onu hemde kendimi çok üzdüm şimdi daha sabırlı olmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…