benimde pardesüm var ilk hedefim onun içine girmekti diyete başlamadan içine girmek imkansızdı şimdi hafif sıkıyor haftaya çarşambaya kadar girmem lazım.benımde pantolonum var hatta aldım ama hıc gıymedımm bendee onu gıymeyı cook ıstıyorum.bakalım belkı nısan sonunda gıyerımm..
ınsallah canımm sen cook guzell devam edıyosun kesın crbya rahatlıkla gırersınn canımmbenimde pardesüm var ilk hedefim onun içine girmekti diyete başlamadan içine girmek imkansızdı şimdi hafif sıkıyor haftaya çarşambaya kadar girmem lazım.
Geldim bebeğim çok yoruldum detaylı işler yapıyorum bu ara. Bende seni özledimsbedennn nerdesınnn??ozledımm senıı..
harıkaaa senın adına cook sevındımm senın adına canımm..darısıda bana olsunn
Günaydın :)gunaydınnn beybılerrrhaftasonunu sevmıyorumm..haftasonu esım yanım olmasına ragme sevmıyorumm..sankı sankıı abartıyorumm
harıkaaa senın adına cook sevındımm senın adına canımm..darısıda bana olsunn
hadı bakalımm ınsallah canımm..ılk hedefı tamamlamıssınn..gozun aydın canımm..evetttttttt yenı hedefler belırleme zamanı geldı kızlar :)
04.04.........70............ilk hedef basarıyla tamamlandı 70.1 :)
11.04..........68,5
18.04..........67
25.04..........65,5
30.04..........64,5
07.05...........64
14.05............63
21.05............62
30.05............61
Haftaiçi okulda çok yorulup bunalıyorum buna rağmen ben de sevmiyorum ya haftasonlarını.gunaydınnn beybılerrrhaftasonunu sevmıyorumm..haftasonu esım yanım olmasına ragme sevmıyorumm..sankı sankıı abartıyorumm
geldım canım sankı bıraz gecc gelmısımm:))kımse ugramamıss..ın cın topp oynuyoo ..nerdesınızzz ayol..Kızlar nerdesiniz ya canım sıkılıyor benim gelin de sohbet edelim biraz
Neyin vardı canim.Selam canlaarrr...
Dün çok rahatsızdım giremedim.
Bugün kahvaltımı yaptım akşam yiyeceğim de belli yazayım şimdiden.
Sabah kızarmış ekmek, zeytin, peynir, domates salatalık, çemen
Akşam da tarhana çorbası.
Sporum ise
100 sguat
45 dakika leslie
Çok halsizdim nefesim kesilecek gibiydi çarpıntım var gibiydi ama nabzım da 59 du niye oldu bilmiyorumNeyin vardı canim.
kalp ritmin hizlanmis yani kesin bi gda sebep olmustur. Yada oksijen azdi sporu az yapsaydin bugunÇok halsizdim nefesim kesilecek gibiydi çarpıntım var gibiydi ama nabzım da 59 du niye oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?