4 Aylık kilo verme yarışması

Ben geldiiimmmm...
Kalp dahiliyeye gittim ekg çekildi tahliller yapıldı. Elhamdülillah hiç bi şeyim yokmuş kızlar.
Arada nefesim kesilecek gibi oluyordu bunun sebebi de kaçak çay ve öğünlerin arasının uzunluğuymuş inşaallah onu da ayarlıcam..
Iyi canım allahım hepimizin sağlığını sıhhatini versin amiiinnnn

Selam kizlar:))
Ben 2 ileri 1 geri gidiyorum bakalim ramazana tam 10 hafta kaldi ve ben hala 70 lerdeyim:( artik her hafta duzrnli kilo vermem lazim zaman daraliyo bayramda 38 beden olucam insallah:))

sabah:sucuklu yumurta
9 zeytın
2 dilim ekmek
3 bıçak cıko

aksam:3 tuzlu kurabıye
2 tatlı kurabıye
nescafe

sabah gec yaptım kahvaltıyı ara yapmadım öğlede bısı yemedımm.
ogleden sonra kahveye gectım maalesef crs ya 1 kala cıssslar yedımm..
o yüzden aksam bısı yemıyorumm..en son 6 da yedım arkadastaa..
bendee cook merak edıyorumm..bakalımm yarın bellı olcak artıkk:((

Happy neler yapıyorsun canım sesin çıkmıyor sanki 2 3 gündür
canım vallahı gıremedım dun arkadaşımla beraberdımm dıkıslerını aldırmaya gıttıkk..sabahta komsum kahvaltıya geldı canımm..ogleden sonra ıkındıde bende bı arkadaşa kahveye gectımm..pek bı yoğundum canımm..sen nasıl oldun hayatımm..ıyısın dımıı bıraz daha..bence caydan degill kaçak cayy superr bende burda alıştım. gelıyo kı günler uzadı ve gerçekten az yıyosunn..ben acıktığımı anlamıyorum..ne zaman halsız olayımm nabzım yavslasın anlıyorum acıktımm cookk..sendede zaten halsızlık vardı dedıgın doğru ara ogunn ekle canımm

canım vallahı gıremedım dun arkadaşımla beraberdımm dıkıslerını aldırmaya gıttıkk..sabahta komsum kahvaltıya geldı canımm..ogleden sonra ıkındıde bende bı arkadaşa kahveye gectımm..pek bı yoğundum canımm..sen nasıl oldun hayatımm..ıyısın dımıı bıraz daha..bence caydan degill kaçak cayy superr bende burda alıştım. gelıyo kı günler uzadı ve gerçekten az yıyosunn..ben acıktığımı anlamıyorum..ne zaman halsız olayımm nabzım yavslasın anlıyorum acıktımm cookk..sendede zaten halsızlık vardı dedıgın doğru ara ogunn ekle canımm
Oooo baya yoğunmuşsun ne güzel:)
Evet canım iyiyim çok şükür. Ya halsizlik gelmese inan yemek aklıma bile gelmiyor günlerce yemeden durabilirim ama vücut alarm vermeye başlıyor tabi:mad:

Back
X