- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.100
- 598
Hemde ne şok gerçekten cok buyuk bir değişim neler neleeerr duyacaksinMayıs için yazılayım en iyisi memlekete gidince şok üstüne şok yaşatayım herkese![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde ne şok gerçekten cok buyuk bir değişim neler neleeerr duyacaksinMayıs için yazılayım en iyisi memlekete gidince şok üstüne şok yaşatayım herkese![]()
Iyi canım allahım hepimizin sağlığını sıhhatini versin amiiinnnnBen geldiiimmmm...
Kalp dahiliyeye gittim ekg çekildi tahliller yapıldı. Elhamdülillah hiç bi şeyim yokmuş kızlar.
Arada nefesim kesilecek gibi oluyordu bunun sebebi de kaçak çay ve öğünlerin arasının uzunluğuymuş inşaallah onu da ayarlıcam..
Ay cnm benim saolun mutlu oldum yoklugumu hissetmenizden ötürü. Farketmeseniz üzülürdmEvet canım ya bende senin yokluğunu fark ediyorum
bende farkediyorum canim yazmadigima bakmayin hemde herkesi farkediyorum. Bu ara maya da yok happy sea yakamoz daha yazmiyor. Aktayarda seaAy cnm benim saolun mutlu oldum yoklugumu hissetmenizden ötürü. Farketmeseniz üzülürdm
bende tam bunu isteyecektim sende hadi at görelimYaa ben de foto paylaşmak istiyorum aslında ama eski halim yok boydan hep oturduk yerden var utancımdan ayakta çekilmemişim hiç![]()
Tamam canım en kısa zamanda atayım inşaallah.bende tam bunu isteyecektim sende hadi at görelim
ınsallah canımm..Gunaydin kizlar. Ben hastaneye gidiyorum kalp tahlil falan dua edin insaallh her sey normaldir.
Kızlar nerelerdesiniz ya yarın çarşamba yok mu kimsede heyecan![]()
Happy neler yapıyorsun canım sesin çıkmıyor sanki 2 3 gündürınsallah canımm..
83 kesin olur canım çünkü birden o 2 3 kiloyu aldın biraz dikkat etiysen bi kaç gündür hemen gider o fazlalıkBen de heyecan var canim. Pazar gunu 84.9 olunca yarini sabirsizlikla bekliyorum canim. 82.5 ciksam sevinecem
canım vallahı gıremedım dun arkadaşımla beraberdımm dıkıslerını aldırmaya gıttıkk..sabahta komsum kahvaltıya geldı canımm..ogleden sonra ıkındıde bende bı arkadaşa kahveye gectımm..pek bı yoğundum canımm..sen nasıl oldun hayatımm..ıyısın dımıı bıraz daha..bence caydan degill kaçak cayy superr bende burda alıştım. gelıyo kı günler uzadı ve gerçekten az yıyosunn..ben acıktığımı anlamıyorum..ne zaman halsız olayımm nabzım yavslasın anlıyorum acıktımm cookk..sendede zaten halsızlık vardı dedıgın doğru ara ogunn ekle canımmHappy neler yapıyorsun canım sesin çıkmıyor sanki 2 3 gündür
vallahıı ne zamandır dıkkat etmeye basladımm heyecan bendede başladı canımm..Kızlar nerelerdesiniz ya yarın çarşamba yok mu kimsede heyecan![]()
Oooo baya yoğunmuşsun ne güzel:)canım vallahı gıremedım dun arkadaşımla beraberdımm dıkıslerını aldırmaya gıttıkk..sabahta komsum kahvaltıya geldı canımm..ogleden sonra ıkındıde bende bı arkadaşa kahveye gectımm..pek bı yoğundum canımm..sen nasıl oldun hayatımm..ıyısın dımıı bıraz daha..bence caydan degill kaçak cayy superr bende burda alıştım. gelıyo kı günler uzadı ve gerçekten az yıyosunn..ben acıktığımı anlamıyorum..ne zaman halsız olayımm nabzım yavslasın anlıyorum acıktımm cookk..sendede zaten halsızlık vardı dedıgın doğru ara ogunn ekle canımm
Ben en az 1 kilo bekliyorum senden açıkçası tatlımvallahıı ne zamandır dıkkat etmeye basladımm heyecan bendede başladı canımm..
tartı gününe 1 gun kala yedımm tatlıları tuzluları(
bakalım yarın bellı olcakk(
bendede aynısı oluyoo..acıktııgımıı halsızlıgımden anlıyorum..Oooo baya yoğunmuşsun ne güzel:)
Evet canım iyiyim çok şükür. Ya halsizlik gelmese inan yemek aklıma bile gelmiyor günlerce yemeden durabilirim ama vücut alarm vermeye başlıyor tabi![]()
benn hıc yorum yapamıyorum canım ama 1 kılo ınsallah kesın..ben daha fazla beklıyorumm ınsallah..su tatlı tuzlu olmasaydı 2 ye yakın bısıler bekliyor olcaktımmBen en az 1 kilo bekliyorum senden açıkçası tatlım