Zaten dökülme sorunum var malesef.dun yeni bir sampuan aldim umarim ise yarar. Sagol canım uyarin icinCesitli yemen senin ve bebisin icin iyi olur cnm hem bu sekilde devam etseydin saclarin dökülmeye vücudun fire vermeye baslardi emzirdigin icin
Wwaaaaaaaooooovvvvv
Insallh cok guzel sonuclarla gelirsin tatlim.Slm kizlar
Bu ara yogunluk ve biraz bikkinliktan aktif olamadim
Elimde olmadan gecen hafta bildirim yapamadim
Dikkat etmedigim içinde menu bildirmedim
S beden tatlim beni bu haftada izinli sayar misin tartim bozuk yenisini alicam
Hem de bu hafta beslenmemi duzene sokup gelmek istiyorum
Tesekkur ederim tatlim insaallh en kisa surede saglikla sen de olursun.Wwaaaaaaaooooovvvvv
Süper görünüyorsun canım bravo sana
Darısı başıma
canım tebrık ederım harıkasın
Cnm kollarin kalinmiydi eskiden ben kollarimdan rahatsizim da kollarda inceliyor diimi zayiflayincaCanım duruyor fotolar kaldırmadım herkes baksın diye.
Sayfa 885 ve 888 de
Insallah hemn duzelir tatlim opuyorum seni cok.Kizlar pc bozuldu..tlf girdim ama gecmisi okuyamadim zorlaniyorum cunku..pc yapilana kadar girememm..hepinizi opuyorum..belki yatina yapilir.
Evet canim ya baya baya kalindi kasli kol gibi duruyordu ama benimki yagdi tabi. Inan her yer zayifliyor ya benim ayak numaram bile kuculdu.Cnm kollarin kalinmiydi eskiden ben kollarimdan rahatsizim da kollarda inceliyor diimi zayiflayinca
Cok tesekkur ederim tatlim. Sen de cok guzel gidiyorsun insaallh en kisa surede hedefine ulasirsin.canım tebrık ederım harıkasınhedefe ulasmıssın bu başarıyı hakettın canım cok dısıplınlı ve ıstıkrarlı bı sekılde ılerledın darısı bızlerın basına ınsallah
Merhaba tatlimYa kizlar herkes nerde haftasonuda degil ama topikte asiri bi sessizlik mevcut. Sıkıldm vallaya
Canim insallah duzelir hemenKizlar pc bozuldu..tlf girdim ama gecmisi okuyamadim zorlaniyorum cunku..pc yapilana kadar girememm..hepinizi opuyorum..belki yatina yapilir.
Olmus cnm ben bi asirilik göremedimMerhaba tatlim
Ben geldim ,kimsenin zamani olmuyor sanirim havalarda guzel kimseyi pc basinda bulamayiz artik sanirim canim vallahi rejimde yalan oldu benim gibi ,menume bak bakalim olmusmu
2 dilim ekmek ,2 cherry domates,salatalik,peynir
6 kofte ,1 dilim ekmek 2 catal patates puresi 1 biber
Yarim tabak semiz otu ,biraz yogurt ,10 badem
Aralarda 2 bardak sekersiz nescafe
Cok oldu biliyorum ama malesef daha iyisini yapamiyorum bu aralar korusam yeter diyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?