4 Aylık kilo verme yarışması

Slm kizlar
Bu ara yogunluk ve biraz bikkinliktan aktif olamadim
Elimde olmadan gecen hafta bildirim yapamadim
Dikkat etmedigim içinde menu bildirmedim
S beden tatlim beni bu haftada izinli sayar misin tartim bozuk yenisini alicam
Hem de bu hafta beslenmemi duzene sokup gelmek istiyorum

Günaydın kızlar
Kahvaltı
1poğaça
2-3çatal Sucuklu yumurta
1dilim peynir
Akşamdan kalma 1tane tulumba (olmasa iyiydi ama regli olunca canım çok istedi dünde 2tane yemiştim )
Neyse kaynanamlar bi gitsin en hızlısından devam ederim

Insallh cok guzel sonuclarla gelirsin tatlim.

Selamun aleykum citir bayanlar.... Sabah 1 dilim ekmek 1domates ve lor Aksam haslanmis tavuk 2 kasik yogurt 2kasik da ispanak. Sporum daaaa 100 sguat 30 dakika yuruyus ve 30 dakika leslie.

Selamun aleykum citir bayanlar.... Sabah 1 dilim ekmek 1domates ve lor Aksam haslanmis tavuk 2 kasik yogurt 2kasik da ispanak. Sporum daaaa 100 sguat 30 dakika yuruyus ve 30 dakika leslie.

selam kızlar

MENUM

kahvaltım 10,30
1 haşlanmış yumurta
1 dılım peynır
5 ad. zeytın
domates salatalık
2 dılım ekmek

ara 14,00
sutlu tarçınlı turk kahvesı
3 kuru kayısı

aksam 17,00
6 yemek kasıgı yesıl mercımek yemegı
cacık
salata

Spor
1 saat yuruyus
15 dk plates

Kizlar pc bozuldu..tlf girdim ama gecmisi okuyamadim zorlaniyorum cunku..pc yapilana kadar girememm..hepinizi opuyorum..belki yatina yapilir.

Cnm kollarin kalinmiydi eskiden ben kollarimdan rahatsizim da kollarda inceliyor diimi zayiflayinca
Evet canim ya baya baya kalindi kasli kol gibi duruyordu ama benimki yagdi tabi. Inan her yer zayifliyor ya benim ayak numaram bile kuculdu.

canım tebrık ederım harıkasın hedefe ulasmıssın bu başarıyı hakettın canım cok dısıplınlı ve ıstıkrarlı bı sekılde ılerledın darısı bızlerın basına ınsallah
Cok tesekkur ederim tatlim. Sen de cok guzel gidiyorsun insaallh en kisa surede hedefine ulasirsin.

Ya kizlar herkes nerde haftasonuda degil ama topikte asiri bi sessizlik mevcut. Sıkıldm vallaya

Ya kizlar herkes nerde haftasonuda degil ama topikte asiri bi sessizlik mevcut. Sıkıldm vallaya
Merhaba tatlim
Ben geldim ,kimsenin zamani olmuyor sanirim havalarda guzel kimseyi pc basinda bulamayiz artik sanirim canim vallahi rejimde yalan oldu benim gibi ,menume bak bakalim olmusmu

2 dilim ekmek ,2 cherry domates,salatalik,peynir
6 kofte ,1 dilim ekmek 2 catal patates puresi 1 biber
Yarim tabak semiz otu ,biraz yogurt ,10 badem
Aralarda 2 bardak sekersiz nescafe

Cok oldu biliyorum ama malesef daha iyisini yapamiyorum bu aralar korusam yeter diyorum artik

Olmus cnm ben bi asirilik göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…