Hedefine ulasirsin cnm ben eminim ,ama sen zaten her halinle cok guzel birisin cnm ,79 halinide gormustum ,cok hossun ,tabikide hedefine ulas ama her ogunde saglikli saglikli yiyerek canim benim ..zaten hep sizle olacam cnm izin verirseniz bu aralar hic firsatim olmuyor ,bu topikten kopmak kilo demek ayni zamanda benim icinTeşekkür ederim bu güzel uyarilarin icin canim. Hep bizimle ol. Aslinda ara ara dengesizlikler yaparak kilolar verdim sonra durdum ara ara ve durdukca vücut kendini topluyr. Ya eski bunalim yok cok sukur o yonden iyiyim ilk 70 hedefliyorum
Evet canım ben boyumdan daha uzun duruyorum normalde de bu da kilo da avantaj sağlıyor tabi.Suuu çok şaşırdım kız bu nee maşallah citi piti boylu bir kizmissinçok incelmissin.ben senin kilondaki halimi hatiliyrm boyle ince değildim. Nisanlin cok sasiracak. Bize detayli detayli yazarsin insallah.
Evet cnm kesinlikle dogru yoldasin cnm,yolun bitmis aslinda senin canim ,korumaya gecmen lazim ,spora aynen devam yalniz beslenmeni olculu arttir cnmÇok mutlu oldum güzel yorumlarınız için ya demek ki doğru yoldayım ve doğru yoldayız
Hatta yemeyi normale döndürüp sporu arttırayım diyorum ne dersinEvet cnm kesinlikle dogru yoldasin cnm,yolun bitmis aslinda senin canim ,korumaya gecmen lazim ,spora aynen devam yalniz beslenmeni olculu arttir cnm
Lost u izlemedim ama güzeldir diye düşünüyorumFizigini lost ta oynayan kiza benzettin cnm kollarini falan ismi aklima gelmedi ama bayagi basroldeydi
Evet aslinda kilo alip vermeyecek derecede yemeni normal yap tatlim ama daha verme ve alma super cunku simdi vermende sagliksiz olur cunku artik ,ama sporu arttirabilirsin arttiramiyorssn bile mutlaka devam harika bir fizikHatta yemeyi normale döndürüp sporu arttırayım diyorum ne dersin
Çok teşekkür ederim canım ya bu sözler üstüne günlük sporumu 2 saate çıkartırım ben.Evet aslinda kilo alip vermeyecek derecede yemeni normal yap tatlim ama daha verme ve alma super cunku simdi vermende sagliksiz olur cunku artik ,ama sporu arttirabilirsin arttiramiyorssn bile mutlaka devam harika bir fizik
Gördüm şimdi ben de evet kolları falan spor yapmış gibi hatununEvangaline lily cnm internetten buldum boyun senin uzun olabilir ama fizik ayni ,oda bayagi spor yapmis duruyor
Çok teşekkür ederim tatlım.Suu mukemmelsin bayildimm ! Lutfen birde oncesini yollaa
Sende cok pozitifsin tatlim ,ustelik ben olumluyuda olumsuzuda soylerim cnm ozel hayatimdada ,is hayatimdada begendigimide begenmedigimide uygun bir dille dile getiririm ,allahtan kimse yanlis anlamiyor beni cok sansliyimÇok teşekkür ederim canım ya bu sözler üstüne günlük sporumu 2 saate çıkartırım ben.
Ne kadar tatlı dilli birisin sen maaşallah ya çok pozitifsin
Seninde oyle kolunu tam onunkine benzettim ,bacak popo ve belde benziyor cnm ,dedigim gibi boyun uzun olabilir ama fizik ayniGördüm şimdi ben de evet kolları falan spor yapmış gibi hatunun
Bu da 90 lık halim
İkimizin de boy kilo farkı 10 muş baktım hemenSeninde oyle kolunu tam onunkine benzettim ,bacak popo ve belde benziyor cnm ,dedigim gibi boyun uzun olabilir ama fizik ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?