4 Aylık kilo verme yarışması

Hedefine ulasirsin cnm ben eminim ,ama sen zaten her halinle cok guzel birisin cnm ,79 halinide gormustum ,cok hossun ,tabikide hedefine ulas ama her ogunde saglikli saglikli yiyerek canim benim ..zaten hep sizle olacam cnm izin verirseniz bu aralar hic firsatim olmuyor ,bu topikten kopmak kilo demek ayni zamanda benim icin

Suuu çok şaşırdım kız bu nee maşallah citi piti boylu bir kizmissin çok incelmissin.ben senin kilondaki halimi hatiliyrm boyle ince değildim. Nisanlin cok sasiracak. Bize detayli detayli yazarsin insallah.
Evet canım ben boyumdan daha uzun duruyorum normalde de bu da kilo da avantaj sağlıyor tabi.
Ayy anlatmaz mıyım yaa son 10 gün çok sabırsızlanıyorum

Çok mutlu oldum güzel yorumlarınız için ya demek ki doğru yoldayım ve doğru yoldayız
Evet cnm kesinlikle dogru yoldasin cnm,yolun bitmis aslinda senin canim ,korumaya gecmen lazim ,spora aynen devam yalniz beslenmeni olculu arttir cnm

Fizigini lost ta oynayan kiza benzettin cnm kollarini falan ismi aklima gelmedi ama bayagi basroldeydi

Hatta yemeyi normale döndürüp sporu arttırayım diyorum ne dersin
Evet aslinda kilo alip vermeyecek derecede yemeni normal yap tatlim ama daha verme ve alma super cunku simdi vermende sagliksiz olur cunku artik ,ama sporu arttirabilirsin arttiramiyorssn bile mutlaka devam harika bir fizik

Evet aslinda kilo alip vermeyecek derecede yemeni normal yap tatlim ama daha verme ve alma super cunku simdi vermende sagliksiz olur cunku artik ,ama sporu arttirabilirsin arttiramiyorssn bile mutlaka devam harika bir fizik
Çok teşekkür ederim canım ya bu sözler üstüne günlük sporumu 2 saate çıkartırım ben.
Ne kadar tatlı dilli birisin sen maaşallah ya çok pozitifsin

Evangaline lily cnm internetten buldum boyun senin uzun olabilir ama fizik ayni ,oda bayagi spor yapmis duruyor

Çok teşekkür ederim canım ya bu sözler üstüne günlük sporumu 2 saate çıkartırım ben.
Ne kadar tatlı dilli birisin sen maaşallah ya çok pozitifsin
Sende cok pozitifsin tatlim ,ustelik ben olumluyuda olumsuzuda soylerim cnm ozel hayatimdada ,is hayatimdada begendigimide begenmedigimide uygun bir dille dile getiririm ,allahtan kimse yanlis anlamiyor beni cok sansliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…