4 Aylık kilo verme yarışması

tamam canım olur bazen bende de oluyor geçer.sıkma canını bu hafta izinlisin

kızlar göz atıyorum hemen çıkıyorum bu hafta sonunu atlatayım da aktif olurum. sırf geçmiş birikmesin diye geliyorum. nehiride aramızda gördüm özenle kahvaltı listesi yazmış şaşırdım maşallah maşallah

artık dıkkat etmem lazım , gerçekten yaz geldı , artık yazlıkları çıkarmam lazım , dun Istanbul o kadar sıcaktıkı montla duramadık .

Hayirli gunler canlariiimmm.... Simdi iki saat dersim bos yuruyuse cikiyorum hava cok soguk ama yapacak bi sey yok her sey fit bir vucut ve saglik icin

Hayirli gunler canlariiimmm.... Simdi iki saat dersim bos yuruyuse cikiyorum hava cok soguk ama yapacak bi sey yok her sey fit bir vucut ve saglik icin
Tatlim resimlerini yeni gordum
Resmen fistik gibi olmussun
Sen bunu fazlasiyla hakettin
Bambaska biri olmussun
Masallah
Yeni bedeninle kendine en guzel armagani vermissin tebrik ederim canim

Gelmisken yazayim yediklerimi
Dun aksam
1 kase tavuklu bulgur pilavi
Salata
Ayran

Kahvalti
1 kk peynir
Salatalik domates Roka
1 dl ekmek

Selam kızlar
Bugün gerçekten çok sıcak şimdiden ne giyineceğimi düşünüyorum kaynanamlar yarın gidecek Yarından sonra tam gaz devam

Yani biraz bosladik canim
Bende bunaldim sanki o yuzden aktif olamadim
Suan isinma turlarindayim su odem ler gitsin
Aktif bicimde burda olucam
Hep aynı dertten müzdaribiz canım şimdiden sonra sıkalım kendimizi bende 1ayda 6 kilo vermek istiyorum inşallah

Evet ya topik çok boş hadi kızlar nerelerdesiniz tatlı tambak yakamoz file daha şimdi aklıma gelmeyen pek çok kişi var size sesleniyorum kızlaaaaaaarrrrr
Gelin artık Aramıza yaaaaa

Yani biraz bosladik canim
Bende bunaldim sanki o yuzden aktif olamadim
Suan isinma turlarindayim su odem ler gitsin
Aktif bicimde burda olucam
ben de yoğundum aktif olamadım ama baktım verdıklerımı gerı alıyorum , toparlanmam lazım , yoğunda olsam yazacağım artık arada canım .

Selam kızlar
Bugün gerçekten çok sıcak şimdiden ne giyineceğimi düşünüyorum kaynanamlar yarın gidecek Yarından sonra tam gaz devam
Evet vallahı yazın daha kotu , insan olduğundan daha sısman duruyor yazlık kıyafetlerle , bıran once formumuza ulaşıp korumamız lazım

Tatlim resimlerini yeni gordum
Resmen fistik gibi olmussun
Sen bunu fazlasiyla hakettin
Bambaska biri olmussun
Masallah
Yeni bedeninle kendine en guzel armagani vermissin tebrik ederim canim
Çok çok teşekkür ederim canım benim

Selam kızlaarrr...
Sabah 1 yumurta, 1 közlenmiş biber ve biraz lor
Akşam 1 közlenmiş biber, 1 közlenmiş patlıcan, 1 domates, 2 kaşık yoğurt.
Sporummmm
1 saat yürüyüş
30 dakika leslie
100 sguat

Tabağımın fotosunu atacaktım yükleyemedim yaaa çok sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…