Cok farketmis cnm kollardan belliBu da 90 lık halim
Demek hakliymisim ,cok benzetmistim zatenİkimizin de boy kilo farkı 10 muş baktım hemen
Hele boydan olsaydı basen yarım dünya olmuştu masanın altında kamufle etmişimCok farketmis cnm kollardan belli
Sonuca bakacaksin cnm masallah tekrar sana tatlim,sen kol icin ne yapiyordun su ?Hele boydan olsaydı basen yarım dünya olmuştu masanın altında kamufle etmişim
Genelde iki hareketi çok yapıyorum.Sonuca bakacaksin cnm masallah tekrar sana tatlim,sen kol icin ne yapiyordun su ?
Genelde iki hareketi çok yapıyorum.
Birisi yumrukları sıkıp birazcık açıp geriye doğru ittiriyorum kollarımı
ikincisi dört ayak üstünde durup yarım şınav gibi çekiyorum
İki aya baya baya fark eder tatlım.Bende yapsam aslinda gorsel olarak cok guzel duruyor ,dogumdan sonra benim her yerim dagildi cnm ,aslinda cok bakarim kendime gorsel olarak kotu durmuyorum ama sporu cok ihmal ettigim icin spor yapanlar gibi siki ve sekilli degilim malesef sence ufak ufak baslasan ne kadar surede etki eder ?seninki kac aylik caba ?
Baslayayim o zaman cnm 2 ay cok uzun bir sure degilİki aya baya baya fark eder tatlım.
Ben 4 aydır spor yapıyorum canım
Rica ederim tatlım demek.Baslayayim o zaman cnm 2 ay cok uzun bir sure degil
Ben yatiyorum cnm tesekkur ederim resimler icin kocaman optum tekrar yatiyorum simdi cnm
Evet canım kapalıyım aslında kapalı atmam lazımdı fotoyu ama kol vucut basenler falan belli olsun diye o şekilde attım artık.Canimm tebriklerrr azmin sonu ama sen artik zayiflama cok fitsin suan nasil motive oldum..sendemi kapaliydin kapali olunca ve kilolu olnca hem yasca buyuk duruyoz hemde kiyafet daha zor bulunuyor darisi basima
Cesitli yemen senin ve bebisin icin iyi olur cnm hem bu sekilde devam etseydin saclarin dökülmeye vücudun fire vermeye baslardi emzirdigin icinCanim bugün sen uyarinca koptum . Saat 4 te 5 köfte yarim tabak pirinc pilavi bir domates sogan 2 bardak ayran biraz ananas yedim. Baya vitamin olmustur demi kas kaybetmeyim az toparlanmis olsun yarin az ama çeşitli yerim canım. Dün farkettim cidden ne kadar şekerli 20 tane kadar var evde bitince 2 si bir arada alırım. Normalde icmiyorum.ama zayiflarken sutlu kahve cok yardimci istah kalmıyor aclik olmuyor sayesinde
Cnm tekrar atarmisin ben kacirdmEvet canım kapalıyım aslında kapalı atmam lazımdı fotoyu ama kol vucut basenler falan belli olsun diye o şekilde attım artık.
Haklısın canım ya kapalılık bi olgunluk getiriyor insana.
Motive olman çok güzel bi şey sen de yapabilirsin tatlım ki ben onlarca defa diyete başlayıp bozmuş hiç spor yapmamış biriydim
Canım duruyor fotolar kaldırmadım herkes baksın diye.Cnm tekrar atarmisin ben kacirdm
Gördm cnm süpersn cok begendmCanım duruyor fotolar kaldırmadım herkes baksın diye.
Sayfa 885 ve 888 de
Teşekkür ederim tatlım.Gördm cnm süpersn cok begendm
Dur özendim simdi biraz squat yapayim :))))))
Teşekkür ederim balımHedefine ulasirsin cnm ben eminim ,ama sen zaten her halinle cok guzel birisin cnm ,79 halinide gormustum ,cok hossun ,tabikide hedefine ulas ama her ogunde saglikli saglikli yiyerek canim benim ..zaten hep sizle olacam cnm izin verirseniz bu aralar hic firsatim olmuyor ,bu topikten kopmak kilo demek ayni zamanda benim icin
Bende sabirsizlaniyorumEvet canım ben boyumdan daha uzun duruyorum normalde de bu da kilo da avantaj sağlıyor tabi.
Ayy anlatmaz mıyım yaa son 10 gün çok sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?