4 Aylık kilo verme yarışması

Sonuca bakacaksin cnm masallah tekrar sana tatlim,sen kol icin ne yapiyordun su ?
Genelde iki hareketi çok yapıyorum.
Birisi yumrukları sıkıp birazcık açıp geriye doğru ittiriyorum kollarımı
ikincisi dört ayak üstünde durup yarım şınav gibi çekiyorum

Genelde iki hareketi çok yapıyorum.
Birisi yumrukları sıkıp birazcık açıp geriye doğru ittiriyorum kollarımı
ikincisi dört ayak üstünde durup yarım şınav gibi çekiyorum

Bende yapsam aslinda gorsel olarak cok guzel duruyor ,dogumdan sonra benim her yerim dagildi cnm ,aslinda cok bakarim kendime gorsel olarak kotu durmuyorum ama sporu cok ihmal ettigim icin spor yapanlar gibi siki ve sekilli degilim malesef sence ufak ufak baslasan ne kadar surede etki eder ?seninki kac aylik caba ?

İki aya baya baya fark eder tatlım.
Ben 4 aydır spor yapıyorum canım

Canimm tebriklerrr azmin sonu ama sen artik zayiflama cok fitsin suan nasil motive oldum..sendemi kapaliydin kapali olunca ve kilolu olnca hem yasca buyuk duruyoz hemde kiyafet daha zor bulunuyor darisi basima

Canimm tebriklerrr azmin sonu ama sen artik zayiflama cok fitsin suan nasil motive oldum..sendemi kapaliydin kapali olunca ve kilolu olnca hem yasca buyuk duruyoz hemde kiyafet daha zor bulunuyor darisi basima
Evet canım kapalıyım aslında kapalı atmam lazımdı fotoyu ama kol vucut basenler falan belli olsun diye o şekilde attım artık.
Haklısın canım ya kapalılık bi olgunluk getiriyor insana.
Motive olman çok güzel bi şey sen de yapabilirsin tatlım ki ben onlarca defa diyete başlayıp bozmuş hiç spor yapmamış biriydim

Cesitli yemen senin ve bebisin icin iyi olur cnm hem bu sekilde devam etseydin saclarin dökülmeye vücudun fire vermeye baslardi emzirdigin icin

Cnm tekrar atarmisin ben kacirdm

günaydin kizlar az önce 30 dakika eliptik bisiklet yaptim öldümmm resmen bu aralar cok halsizim en fazla 30 dakika yapabiliyorum

Teşekkür ederim balım tamam sen bu ara az takıl yogunsun vs sonra gel ama yoğunluk ne zaman biterse. Bende sinavlar icin bu ara fazla takilmayacm

Evet canım ben boyumdan daha uzun duruyorum normalde de bu da kilo da avantaj sağlıyor tabi.
Ayy anlatmaz mıyım yaa son 10 gün çok sabırsızlanıyorum
Bende sabirsizlaniyorum .boyun uzunmus zaten baktimda listeye maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…