4 Aylık kilo verme yarışması

Süper bir olay gerçekten çok şaşıracak arada nerdeyse 20 kilo mu var daha fazlami Bayılacak sana kıskançlıklar başlar dikkatli ol erkeklerin çoğu boyle
Evet canım verdiğim kilo 37
Erkek arkadaşımın gördüğüyle farkı 27 kilo oluyor.
Kıskanç zaten dediğin gibi daha da kıskanç olacak büyük ihtimal.
75 ten beri yeter artık diyo.

kıskanç erkek çok bunaltir bir ara benim esim öyleydi hiç çekilmiyordu kılık kıyafet takmışti bende 65 kilo idim o zaman giydiğim yakışıyordu sendede öyle olabilir ama ne aşkla bakar sana şimdi değer doğrusu canim allah muhabbetinizi artirsin

Merhaba kızlar,
İslerim çok yoğun iste giremedim maalesef. Kilom: 60,2 aynı kilodayım.
Ölcülerim göğüs 92 bel 74 göbek 94 basen 102

Her şeyin azı karar çoğu zarar canım
Amin cümlemize inşaallah

Ben bildirim yapamadim ve yapamayacagim da ama çok kilo aldim 1 aydir diyet yapiyorum diye kendimi kandirdim hep.
Suan da memlekete geldik acil 5 gündür.
Kayinbabam hastanede yatiyor. Esimin dayisi da yuksekten düşmüş 2 bacak ve bel kirik ameliyatlara giriyor.. iksi de ayni gun oldu.
Ben bir sure yokum ama arada girer okurum sizleri....

su seni özellikle tebrik ediyorum... veee umrani da....

Cnm islerin düzene girince geri dön olurmu özlüyorm seni. Rabbim hasta olanlara acil sifalar versin ins...

Çok çok geçmiş olsun canım benim rabbim hastalara şifa size de sabır ve selamet versin inşaallah.
Teşekkür ederim tatlım

Cnm islerin düzene girince geri dön olurmu özlüyorm seni. Rabbim hasta olanlara acil sifalar versin ins...

Sagol canim zaten ben de sizleri merak ediyorum ozluyorum.
Bir muddet kendi gunlugumden tartilmadan ayna da zayifladigimi gorene kadar tartilmayavagim.
sonra devam ederseniz ve tekrar kabul ederseniz bildirimlere devam ederim

Çok çok geçmiş olsun canım benim rabbim hastalara şifa size de sabır ve selamet versin inşaallah.
Teşekkür ederim tatlım

Amin tatlim sagolasin

Ilk ay cok kilo veriliyrya ondan sordm cnm

Sen ne guzel 79.9 oldun. Ben bilmiyorum bile
Adet olmadan diyet te yapamiyorum yaaaa
gecen carsamba 82.5 iken cuma 86 cikiyorum deli oldum ben de iyice saldim yemedigim kalmadi. Ama su dakika itibari ile dikkatle devam edecem.
Opuyorum sizleri

Geçmiş olsun tatlı allah acil şifalar verir insallah sen canını sikma bendebenzer sıkıntili günler geçirdim ama atlattik seninde öyle olur inşallah seni beklicem canim

Geçmiş olsun tatlı allah acil şifalar verir insallah sen canını sikma bendebenzer sıkıntili günler geçirdim ama atlattik seninde öyle olur inşallah seni beklicem canim

Sagol canim benim size de cok gecmis olsun...
ya regli olamadim diye vucut cok sasiriyor 82.5 ken 2 gun sonra 86 cikiyorum deli oluyorum.
ven de 1 haftadir saldim 90 da olmuşsam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…