Ayyh cok heyecanli nisanlin seni gorunce sookkkAy sor sor ben çok çeneliyimdir konuşmayı muhabbeti çok severim.
Zaten o askerde o giderken 89 kiloydum başlamıştım diyete ama şimdiki halimi bilmiyor haftaya perşembe geliyooorrrr...
26 yaşındayım canım
Evet canım verdiğim kilo 37Süper bir olay gerçekten çok şaşıracak arada nerdeyse 20 kilo mu var daha fazlami Bayılacak sana kıskançlıklar başlar dikkatli ol erkeklerin çoğu boyle
Yüz ifadesi tepkileri hepsini anlatcam sizeAyyh cok heyecanli nisanlin seni gorunce sookkk
Cok cok cok mrk ediyorm cnm ne zaman görücek seni?????Yüz ifadesi tepkileri hepsini anlatcam size
Her şeyin azı karar çoğu zarar canımkıskanç erkek çok bunaltir bir ara benim esim öyleydi hiç çekilmiyordu kılık kıyafet takmışti bende 65 kilo idim o zaman giydiğim yakışıyordu sendede öyle olabilir ama ne aşkla bakar sana şimdi değer doğrusu canim allah muhabbetinizi artirsin
23 nisan günü görecek allahın izniyle son 7 gün.Cok cok cok mrk ediyorm cnm ne zaman görücek seni?????
Her 7 günde 1 kilo veriyorsn cnm birakmadan bu sekilde devam et mutlaka verirsin bide ilk ay kac kilo verdin onu mrk ediyorm ben23 nisan günü görecek allahın izniyle son 7 gün.
1 kilo daha versem bari o güne kadar
Cnm islerin düzene girince geri dön olurmu özlüyorm seni. Rabbim hasta olanlara acil sifalar versin ins...Ben bildirim yapamadim ve yapamayacagim da ama çok kilo aldim 1 aydir diyet yapiyorum diye kendimi kandirdim hep.
Suan da memlekete geldik acil 5 gündür.
Kayinbabam hastanede yatiyor. Esimin dayisi da yuksekten düşmüş 2 bacak ve bel kirik ameliyatlara giriyor.. iksi de ayni gun oldu.
Ben bir sure yokum ama arada girer okurum sizleri....
su seni özellikle tebrik ediyorum... veee umrani da....
Çok çok geçmiş olsun canım benim rabbim hastalara şifa size de sabır ve selamet versin inşaallah.Ben bildirim yapamadim ve yapamayacagim da ama çok kilo aldim 1 aydir diyet yapiyorum diye kendimi kandirdim hep.
Kayinbabam hastanede yatiyor. Esimin dayisi da yuksekten düşmüş 2 bacak ve bel kirik ameliyatlara giriyor.. iksi de ayni gun oldu.
Canım 8 kilo falan vermiştim galiba öyle hatırlıyorum.Her 7 günde 1 kilo veriyorsn cnm birakmadan bu sekilde devam et mutlaka verirsin bide ilk ay kac kilo verdin onu mrk ediyorm ben
Ilk ay cok kilo veriliyrya ondan sordm cnmCanım 8 kilo falan vermiştim galiba öyle hatırlıyorum.
Cnm islerin düzene girince geri dön olurmu özlüyorm seni. Rabbim hasta olanlara acil sifalar versin ins...
Çok çok geçmiş olsun canım benim rabbim hastalara şifa size de sabır ve selamet versin inşaallah.
Teşekkür ederim tatlım
Ilk ay cok kilo veriliyrya ondan sordm cnm
Geçmiş olsun tatlı allah acil şifalar verir insallah sen canını sikma bendebenzer sıkıntili günler geçirdim ama atlattik seninde öyle olur inşallah seni beklicem canimBen bildirim yapamadim ve yapamayacagim da ama çok kilo aldim 1 aydir diyet yapiyorum diye kendimi kandirdim hep.
Geçmiş olsun tatlı allah acil şifalar verir insallah sen canını sikma bendebenzer sıkıntili günler geçirdim ama atlattik seninde öyle olur inşallah seni beklicem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?