Yarın sabah ben tartil cam bakalım 73 mu 74 mu çıkarım ne yapalım yine pes etmemek devam etmek lazım moralini bozmaSagol canim benim size de cok gecmis olsun...
ya regli olamadim diye vucut cok sasiriyor 82.5 ken 2 gun sonra 86 cikiyorum deli oluyorum.
ven de 1 haftadir saldim 90 da olmuşsam bilmiyorum.
Yarın sabah ben tartil cam bakalım 73 mu 74 mu çıkarım ne yapalım yine pes etmemek devam etmek lazım moralini bozma
O zaman canını şimdiden sikma sadece imkanların elverdigince sağlıklı ama az miktar ye eve gidince hazırlık olsun miden tekrar küçülur ben önce öyle yapıcam allah kolaylik versin hastalık zor işOoo ben de de vardır bir 5 kilo ben ancak eve gidince tartilabilirim. Memleketteyim simdi
iyileşmesine sevindim canım . siler miyim hiç profiline bakmıştım aktif değildin merak etmiştim seni. neden motive olmayasın yaz geldi sayılır. eskisi kadar yazan olmaz belki ama herkes burayı günlük olarak değerlendirsin önce.ben belki kışa kadar burada olurum bu arada tlf dan giriyorum cevap yazamadan kapanıyor bu siteyi kaldırmıyor tlf bazen çok engelliyo . şuan bilgisayardan yazıyorum yarın net sözleşmesi bitiyor 6 aylığına dondurcaz tlf ile idare edecem.Selam kızlar uzun bir arda sonra tekrar mesaj yazabildim hastaMız vardı evde zatürre idi onun durumu nedeniyle istemeden ara verdim cok Üzgünüm kusura bakmayın ancak güzel haber Teyzem iz iyileşti 76 yaşında bizi çok korkuttu ancak şimdi köyüne geri gitti gayet iyi düzeliyor beni tekrar aranıza alirmisinizzzz sbeden çim beni silmemis ama nedersiniz tekrar motive olabilirmi yim ayrıca hastalık olayı beni korkuttu az sonra tartı li cam tok ama olsun durumum bilmem lazim 3 kilo almış olabilirim herseyin başı sağlık allah hepimize önce sağlık versin
aşk olsun yazmaz mıyım . silmedim ki seni bi aksilik olduğunu anlamıştım. ayrıca bu topiğin sahibi emek veren herkes :)Sbeden çim kilo bildirimi yapıcam beni yazarmisin yine
Teşekürler sbeden tam yatıyorum mesajın iyi geldi yarın görüşürüz aç karnı a tartı li cam iyi geceleraşk olsun yazmaz mıyım . silmedim ki seni bi aksilik olduğunu anlamıştım. ayrıca bu topiğin sahibi emek veren herkes :)
Yapti canim faceden yazdi bana. Yogun olabilirSbeden canım happy bildirim yaptı mı görmedim de ben pc bozuk diyordu
Tatlim onu iki uc haftada verirsin hic canini sikmaGünaydın bayanlar sabah tartil dim 73.3 çıktım nasıl 5 kilo aldım 15 günde bilmiyorum ama kısa sürede vermeye çalışıcam inşallah desteğe ihtiyacım var
Inşallah canım desteginizle eksik etmeyin ne olur senide teprikedrim ederim hedefine ulaşmıştır darısı başıma insallahTatlim onu iki uc haftada verirsin hic canini sikma
Eder miyiz hic tatlim sen bana az mi motive vermistin allah razi olsun senden. Tesekkur ederim canim insallh sen de kisa zamanda ulasirsinInşallah canım desteginizle eksik etmeyin ne olur senide teprikedrim ederim hedefine ulaşmıştır darısı başıma insallah
InsallahEder miyiz hic tatlim sen bana az mi motive vermistin allah razi olsun senden. Tesekkur ederim canim insallh sen de kisa zamanda ulasirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?