aynen öyle canım koruma aşamasıda çok önemli . bu ara da iyi atak yaptın bu ara tebrik ederimBenimde sonbahari bulabilir 65 den sonrasi beni zorliycak cunku:)) kilolari versek bile koruma amacli diyete devam birakinca geri geliyolar pis yaglar
tabi canım sıkma canını zaten zayıfsın biraz yoğunluk geçmiş tam gaz devam ederseinGünaydın ,
55,7
bu haftada böyle gectı en azından almadım oda bir sey ..
Merhaba kizlaaarrrr Kilom 62.1 Veeeee hedefime ulastiiimmmmm yuppyyy
darısı başımıza canım :)Merhaba kizlaaarrrr Kilom 62.1 Veeeee hedefime ulastiiimmmmm yuppyyy
TAMA CANIM. HAFTAYA GEL VAKİT KAYBETME BİR AN ÖNCE HEDEFE ULAŞ SU GİBİ :)Kizlar tartim gelmedigi icin tartilamadim
S beden izinli yada sabit yazar misin beni Haftaya bildirim lere basliycam
Tabi bu arada bos durmuyorum
Bugun protein gunum
gitsin odemler
Hiç degilse biraktigim yerden devam etmeliyim haftaya
Ins hepiniz kilo vermissinizdir kizlar
MALESEF ÖYLESİN. hadi bi atak yap haziranın ortasına kadar 2 ay var istesen 7 8 kilo verirsin canımKızlar bu hafta hiç dikkat edemedim
Kilom 80
Offff yazda geldi ben hala kiloluyum
Masallah canim.tebrikler darisi basimizaMerhaba kizlaaarrrr Kilom 62.1 Veeeee hedefime ulastiiimmmmm yuppyyy
Tamam canim tebrik ederim. Emzirdigini d bilmiyordum yada unutmusum. Listeye hedefe ulasti yaziyorum. Ama bize bir foto yollasan gorsek son halinide fena olmazdislm kızlar asıl hedefim olan 58 kilo idi ama bi an bi hevesle ideal kilomun altına yani 55 e kadar düşmeyi planlamıştım ama sanırım olmayacak çünkü şuan 57 kiloyum ve artık nabız mabız düşmeye başladı beni zorlamaya başlıyo bi yandan emzirmek bi yandan kilo vermek ve bünyemi zorlamak hiç iyi olmadı sağlığımdan olacağım böyle devam ederse o sebepledir ki ben artık amacım olan 58 kiloma ulaşıp hatta altına düştüm ve artık mezun olmak istiyorum inşallah hepiniz istediğiniz kiloların kat kat altına düşersiniz
tabi canım neden olmasın akşama paylaşırım sizlerleTamam canim tebrik ederim. Emzirdigini d bilmiyordum yada unutmusum. Listeye hedefe ulasti yaziyorum. Ama bize bir foto yollasan gorsek son halinide fena olmazdi
Tamam tatlim :)tabi canım neden olmasın akşama paylaşırım sizlerleteş.ederim
Güzel vermişsin canım tebrik ederim79.9um kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?