4 Aylık kilo verme yarışması

Merhaba kizlaaarrrr Kilom 62.1 Veeeee hedefime ulastiiimmmmm yuppyyy
Tebrik ederim canimmm :))))))))

Canim senin kilo gecmisini cok merak ediyorum ki bennzahmet olmassa kisaca ozetlermisin nasil 99 kilo oldun daha once kac kilo idin okul hayatinda da kilolumuydun vs bidr basari oykusu yazmayi dusunuyomusun

Selam kızlar uzun bir arda sonra tekrar mesaj yazabildim hastaMız vardı evde zatürre idi onun durumu nedeniyle istemeden ara verdim cok Üzgünüm kusura bakmayın ancak güzel haber Teyzem iz iyileşti 76 yaşında bizi çok korkuttu ancak şimdi köyüne geri gitti gayet iyi düzeliyor beni tekrar aranıza alirmisinizzzz sbeden çim beni silmemis ama nedersiniz tekrar motive olabilirmi yim ayrıca hastalık olayı beni korkuttu az sonra tartı li cam tok ama olsun durumum bilmem lazim 3 kilo almış olabilirim herseyin başı sağlık allah hepimize önce sağlık versin

Cok gecmis olsun canim bende merak etmeye baslamistim senin hergun yaziyodun cunku neyse iyilesmis teyzen onemli olan saglik tabiki kilolar verilir nasilsa tatlim

Cok gecmis olsun canim bende merak etmeye baslamistim senin hergun yaziyodun cunku neyse iyilesmis teyzen onemli olan saglik tabiki kilolar verilir nasilsa tatlim
Sagol canim benim siz iyi gidiyorsunuz maşallah az biraz okudum akşam hepsini okucam

Çok çok geçmiş olsun canım rabbim sağlık ağız tadı versin inşaallah.
Tabiki motive olabilirsin yeter ki gel

Tebrik ederim canimmm :))))))))

Canim senin kilo gecmisini cok merak ediyorum ki bennzahmet olmassa kisaca ozetlermisin nasil 99 kilo oldun daha once kac kilo idin okul hayatinda da kilolumuydun vs bidr basari oykusu yazmayi dusunuyomusun
Tabiki canım şöyle bi özet geçmeye çalışayım:))
Canım ben oldum olası balık etliydim yani 172 boyuma 75 civarıydım. Sonra bu farketmeden 77 79 80 83 falan diye gitmeye başladı.Bide boy var ya kaldırıyor diye ben de kendimi kandırdım. Etraftan da yüzün çok güzel yok boy çekiyor senin kiloyu lafları ile aylar yıllar geçti bu da benim işime geçti.
Üni son senede 85 90 arasıydım ailem mezuniyetime geldi annem dedi ki nolmuşsun kızım sen. Bu laf da etki etmedi.
İlk yıl atanamadım dershane falan hep ye otur test çöz.
Sonra atandım ben de bi rahatlık ki sormayın. İş var sağlık var para var habire ye ye ye hemde ne yemek.
Mercimek köftesi var ya hani klasik 10 kişilik tarif onu yediğimi blirim ya yuh dediniz demi:))
Sonra 2014 yazında memlekete gittim erkes kilo almışsın falan diyo arada ramazan da tabi yine dikkat etme yok.
Kilomu da bilmiyorum ha. Geldim eylülde görev yerime bir çıktım tartıya 97 diğer hafta 98 sonra 99.
Herkese kilomu 85 diyorum ama. 99 nasıl denir ki çok kötü günlerdi.
Kimseye demeden günler önceden karar almadan ertesi gün bir başladım diyete o gün bugündür devam ediyorum umudum hiç kırılmadı hiç pes etmedim.
62 oldum 48 bedenden 36 38 e düştüm.
İyi ki özet geçtim ha geçmesem nolacaktı acaba

Canim gercekten iradene hayran kaldim patir patir gitti kilocuklarin simdi bu yaz gorsunler seni nisanlin dahil herkes :)) cok merak ediyorum valla :)))
Bu arada kac yasindaydin bi o kaldi sormadigim :)))

Cnm tabiki aramizda olmalisin. Zaten aramizdan birilerinin sürekli eksilmesi beni üzüyr ben hepinizi ayri ayri cok seviyorm

Canim gercekten iradene hayran kaldim patir patir gitti kilocuklarin simdi bu yaz gorsunler seni nisanlin dahil herkes :)) cok merak ediyorum valla :)))
Bu arada kac yasindaydin bi o kaldi sormadigim :)))
Ay sor sor ben çok çeneliyimdir konuşmayı muhabbeti çok severim.
Zaten o askerde o giderken 89 kiloydum başlamıştım diyete ama şimdiki halimi bilmiyor haftaya perşembe geliyooorrrr...
26 yaşındayım canım

Ay sor sor ben çok çeneliyimdir konuşmayı muhabbeti çok severim.
Zaten o askerde o giderken 89 kiloydum başlamıştım diyete ama şimdiki halimi bilmiyor haftaya perşembe geliyooorrrr...
26 yaşındayım canım
Süper bir olay gerçekten çok şaşıracak arada nerdeyse 20 kilo mu var daha fazlami Bayılacak sana kıskançlıklar başlar dikkatli ol erkeklerin çoğu boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…