Bugunku menun daha guzel canim, omega 3 ve tahil eklemissin ,begendim ,1..2 eksigin disinda menun guzel cnmMerhaba kızlaaarrr...
Sabah 1 domates, 1 dilim ekmek, 2 zeytin ve lor
Akşam taze fasulye ve yoğurt. 1 tane de ceviz
Sporumu değiştirdim bugün biraz
100 sguat
15 dakika bacak kol göbek egzersizi
500 ip atlama
Akbulutcum senin adina cok sevindim cnm ,hemen toparlandin cabuk vereceksin cnm merak etmeGünaydın kızlar sabah tartil dim ve anladım dün tuvalet sıkıntısı kilo mu abartmiş dün gayet iyi yememe rağmen 71.9 ugordum inanin bu sayıya bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi şimdi daha iyi motive oldum yola devam durmak yok
Vallahi Nazcim yememek lazim ama iste insan psikolojisi hazir olmadan yapilamiyor rejim ,cok hazir olmak lazim ,yoksa yemekten insan kendini alamiyor ,yemek yemekte benim icin bir keyif malesef bende kendimi alamiyorum ,suclu hissetmeyip ,uzulmeyip olaya kendimizi kanalize etmeliyiz hirslanmaliyiz ama nasilOf kızlar dışarısı yanıyo ne giyinecem şaşırdım sırtımdan patlayan yağlarmı iri görüntümmü hangisini sylim of of şuanda çok pişmanım yedikçe yedim şu son ayda bari biraz tutaydım boğazımı şuanda 78 olurdum
Canim benim gel artik ozledik seni ,rejim ne durumda cnm ?beybılerr benn geldımm..yapıldı sonunda pc..gecmısı okumadımm..esım yarın sabah tekrar gıdıyoo..o yüzden yarın aksamm doya doya kana kana okıcamm ınsallahh..
Tatlim bekliyoruz,tebrikler cnmgünaydın kızlar dün akşam evde değildim bugün de evde değilim ama cuma günü kısmetse evime döneceğim ozaman hem doğum gününden bi kaç foto eklerim hemde son halimi görürsünüz
Tebrikler cnmmerhaba kızlar,
30.03............72,5
16.04.............68,6
17 günde fark 3,9 çok mutluyum :)
Iyi gezmeler tatlicim ,Mersimde bizim yerimizede gezOoo ben de de vardır bir 5 kilo ben ancak eve gidince tartilabilirim. Memleketteyim simdi
Canim basarilar ,dua edecegim sanaHafta sonu sinvm var. pazartesi dönerim araniza.
Çok haklısın canım zaten hırslanmayı becerebilsek gerisi gelecek bizim hırsımız yemek tatlı Gören'e kadar ofVallahi Nazcim yememek lazim ama iste insan psikolojisi hazir olmadan yapilamiyor rejim ,cok hazir olmak lazim ,yoksa yemekten insan kendini alamiyor ,yemek yemekte benim icin bir keyif malesef bende kendimi alamiyorum ,suclu hissetmeyip ,uzulmeyip olaya kendimizi kanalize etmeliyiz hirslanmaliyiz ama nasil
Sinavlarinda basarilar tatlimKızlar çok yoğun günler geçiriyorum Vize haftamla aöf vizeleri çakıştı. giremiyorum hiç. pazartesi bitecek yoğunluğum. çarşamba da tartılamadım s bedencim haftaya artk:)
Canimm sinavlarinda basarilar rabbim yardimcin olsun.Hafta sonu sinvm var. pazartesi dönerim araniza.
Iyi gezmeler tatlicim ,Mersimde bizim yerimizede gez
Ay kizlar nerelerdesiniz yaa hadi iki kisinin sinavi var diger 20 kisi nerde. Tam gaz devam edilecegi zamanda boyle gevsek davranilirsa olmaz amaBen yuruyuse cikiyorum simdi su bacaklar sikilassin biraz daha
Elini cabuk tutman lazim tatlicim zira 11 mayisa 1 aydan kisa bir süre var. Hadi birlikte kacamak yapmamaya söz verip 75 olalim o tarihte... Ne dersinMaşallah sana canim. Ben de eve geldim cok sukur. Ben de bugun tartildim kendimi 88 kilo beklerken sadece 2 hafta da 800 gr almisim.
83.1 iken 83.9 olmusum. Naail sevindim anlatamam. Cunku cok ama cok fazla yedim. Saymak bile istemiyorum. Ekmegin ve tatlinin dibine vurdum resmen.
neyse yola devam 11 mayisa kadar 75 olmam lazim yoksa 1 ceyrek kardesime gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?