- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
- 198
Teşekkür ederim tatlım.suu canımm masallahh ne guzell olmussunn..cıtırr senıı..kızz evrımm gecırmıssın sankıı:))allahımm nazarlardan saklasınn canımm
Farkli biseyler yapmakta fayda var cnm bilekte ligralı kumas pantolon babet ve güzel bir tunik olabilir artk cok şık tunikler var cnmYaa aklımda ilk görüş için pantolon var yıllardır hep etek ve elbise giyiyordum
nısanlını gorunceee bızı unutmaaa en kucuk ayrıntıya kadar yaz bızeeeTeşekkür ederim tatlım.
Rabbim cümlemizi nazardan saklasın inşaallah.
Yaa evet şok olacak bence de tanıyamazsa da şaşırmam
Diger yarin nerde diye sorabilir cnm resmen 37 kilo verdinyaaaa saka gibiTeşekkür ederim tatlım.
Rabbim cümlemizi nazardan saklasın inşaallah.
Yaa evet şok olacak bence de tanıyamazsa da şaşırmam
Aynen bende cooooook mrk ediyormnısanlını gorunceee bızı unutmaaa en kucuk ayrıntıya kadar yaz bızeee
Evet aynen öyle bir pantolon aldım siyah kırmızı da babetlerim varFarkli biseyler yapmakta fayda var cnm bilekte ligralı kumas pantolon babet ve güzel bir tunik olabilir artk cok şık tunikler var cnm
Ayy unutur muyum hiç jest mimiklerini bile tarif etcemnısanlını gorunceee bızı unutmaaa en kucuk ayrıntıya kadar yaz bızeee
Eveeettt ya dile kolay iki damacana trajikomik vallaDiger yarin nerde diye sorabilir cnm resmen 37 kilo verdinyaaaa saka gibi
kesınlıkleee:)))Ayy unutur muyum hiç jest mimiklerini bile tarif etcem
ooo superrr..kırmızı ıddıalı:))cok güzel olacaksın ınsallah:))Evet aynen öyle bir pantolon aldım siyah kırmızı da babetlerim var
Eeee sen neler yaptın canım görüşmeyeliooo superrr..kırmızı ıddıalı:))cok güzel olacaksın ınsallah:))
Kaç günlerdir öyle ya malesefkımsee yookk ın cınn top oynuyooo((
ayy su napımm canımm yaa..esım gıttı dedım aparatıf gecıstırırım buyuk mu konuştum neee allah ne verdıyseeeEeee sen neler yaptın canım görüşmeyeli
havalar ısındı..ınsanlarda bı rahatlık oluustuu..herkes dısardaaa canımm yaaKaç günlerdir öyle ya malesef
Toparlarsın hemen canım bozma moralini.ayy su napımm canımm yaa..esım gıttı dedım aparatıf gecıstırırım buyuk mu konuştum neee allah ne verdıyseee(((hakkınıda verdımm yanıı:)))kılo artısı olduu canımm yaaa..ınsallah yarından ıtıbaren baslıyorumm..burdan uzak kalıncaa buyu bozuluyooo (
Dışarı çıksınlar çıkmasına daa bizi ve diyeti de ihmal etmesinlerhavalar ısındı..ınsanlarda bı rahatlık oluustuu..herkes dısardaaa canımm yaa
sbeden naptı sınavları bıtı mı??Dışarı çıksınlar çıkmasına daa bizi ve diyeti de ihmal etmesinler
Bitmiş bugün bi ara yazıp çıktı.sbeden naptı sınavları bıtı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?