4 Aylık kilo verme yarışması

Bugün spor yapmadım kızlar yaa sadece 200 kadar sguat yaptım suçlu hissediyorum kendimi

Bir de ishal olmuşum çok halsiz bıraktı ya.
Yaaa perşembeye azıcık kaldı çok heyecanlıyım
Ishal olduysan cnm hizli kilo verirsn yemene biraz dikkat etmen lazim haslanmis patates pirinc lapasi veya muz ye potasyum kaybi oldugu icin vücutta potasyum iceren yiyecekler gerekiyr sana. Ayy prs icin heyecanlanmakta cidden cok haklisn cnm ben bile heyecanlaniyrm senin adina :)

Bol bol su içiyorum tatlım canım bi şey istemiyor sabah kahvaltıyı güzel yapmıştım başka da bi şey yemedim.
Ya ne giyeceğime bi türlü karar veremiyorum

işte kızlar son halim göbekte azcık kaldı o da sezeryandan dolayı bukadar kaldı :)
Kilon tam ideal duruyor canim. Göbeğin içinde mekik mi cekersin ne yaparsin bilmem ama mutlaka toparlanmasi icin ne gerekiyorsa yap fiziğin cok guzel gobek malesef goz aliyor hakiki soguk press çörek otu yagi icmek gobek basen yaglarini eritiyormus annemin arkadasi oyle eritmis cok basenli bi kadindi ama nasil kullandigini sordurcam annemde baslayacak. Sana da derim yaparsan Allah evladina hayırlı uzun saglikli omurler versin canım resim attigin icin tesekkur ederim

işte kızlar son halim göbekte azcık kaldı o da sezeryandan dolayı bukadar kaldı :)
Kilon tam idela duruyir canim. Göbeğinde mekik mi cekersin ne yaparsin bilmbilmem ama mutlaka toparlanmasi icin ne gerekiyorsa yap fiziğin cok guzel gobek malesef goz aliyor hakiki soguk press çörek otu yagi icmek gobek basen yaglarini eritiyormus annemin arkadasi oyle eritmis cok basenli bi kadindi ama nasil kullandigini sordurcam annemde baslayacak. Sana da derim yaparsan Allah evlanidina hayırlı uzun saglikli omurler versin canım resim attigin icin tesekkur
Cnm nasil gecti sinavlarin benimkiler eh iste cocuk calismama müsade etmedi cünkü pek
Eh ise Canim cocukla zor oluyor beyin yoruluyor. Senin nasil gecti hemde çalışıyorsun

Canim benim gel artik ozledik seni ,rejim ne durumda cnm ?
u
bendee ozledımm ınan kıı..rejımm yookk kalmadıı bende ınsallah baslıcam canım yarınn tekrar..kızartmalarr hamur ıslerı tatlılarr daha neler nelerr canımm yaaa..oysakı esım gıdınce çorba sebze tostla gecıstırcektımm buyukk konustumm canımm..herseyy yıyorumm ve abartıyorum(

canım sen mı gıdeceksınn:))ayy ıyıcee heyecanlandımm suu:))ne gıycene karar verdın mı??saclarındada degısıklık yapsan mı acaba??
Eveeettt nasip olursa 5 günlük bir tatile gideceğiz
Kapalıyım tatlım saç olarak sorunum yok da ama kıyafete hala karar veremedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…