4 Aylık kilo verme yarışması

dun 3 saat yurudumm..buugunn en son yemegımı 5 de yedımm ve 1 saatte bugun yurudumm..sımdı karpuz cekırdegı yıyorumm..bılırmısınn??burda alıştım bendee..acaba nasıl??kalorıısı falann??

dun 3 saat yurudumm..buugunn en son yemegımı 5 de yedımm ve 1 saatte bugun yurudumm..sımdı karpuz cekırdegı yıyorumm..bılırmısınn??burda alıştım bendee..acaba nasıl??kalorıısı falann??
Bilirim bilmem mi oda arkadaşım diyarbakırlıydı o getirirdi.
Valla normal çiğdem kadar yağ oranı olduğunu düşünmüyorum

Toparlarsın hemen canım bozma moralini.
Ben de dün baya yedim ama mide iyice küçülmüş kaldırmıyor çok yemeği
Mideyi küçültmek büyük avantaj sagliyor gercekten sanki kelepce taktirmis gibi olunuyo :) benimki baya kuculmus. Bugun 2 kase corba ictim cok rahatsiz oldum

çok güzel dun kimle yürüdün o kadar bende bugun 35 dk kadar yürüdüm. Yarinda cikicam insallah. Simdi yürüme zamanı havalar cok kizdirmadan :)

Masallah canim ikinize de... kizina da mutlu huzurlu cok cok seneler.
azcik gobek o da kizinin hatirasi olsun ama muhtesemsiniz

ah ah ben de oglum 1 yasina geldiginde yaninda zayif olmak iatersim
allah razı olsun canım çok sağol o göbek te eriyecek kısmetse İnşallah canım içini ferah tut bak sana bi şey söylim canım ben her sabah aç karnına ılık tarçınlı süt içerdim yanında da muz yerdim biraz tok tutardı beni ve kahvaltıyı tıka basa yapamazdım sende dene ve uygula tabi en artık bıraktım yapmıyorum +sporda yapman gerekiyo

Maasallh canim cok guzel olmussun dedigin gibi ustte biraz kalmis o da sporla gider zamanla
normalde ben leslie yapıyordum ama doğum günü faslı olunca bıraktım ki o gün bugünden hala devam edemedim ama edicem yaza fit girmek isterim
Gayet iyi görünüyrsun cnm yalniz sana tambel pantolon öneririm düsük bel göbegi ve yan simitleri iyice ön plana cikariyor cünkü
kesinlikle canım yan simitlerim pat die ordaya çıkmıştı ki neyse ki aile arasındaydı
Maşallah canım gayet iyisin nice seneler kızına
teş.ler canım
normalde leslie yapıyodum canım da işte doğum günü şu bu deerken bıraktım biraz da ondan dolayı toparlanmadı ama en yakın zamanda başlayacağım kısmetse çok iyi olur aslında bana yazarsan sevinirim canım
Asıl ben teşekkür ederim canım çok fazla aktif olamasam da hepinizi çok sevdim sizlerin sayesinde çok rahatlıkla verebildim fazlalıklarımı asıl sana teş.ederim böyle güzel bir steyi açtığın için canım.Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlayıp hayırlı ömürler versin canım güze ldileklerin içinde ayrıca çok çok teşekkkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…