4 Aylık kilo verme yarışması

Bu arada tambakcım benim eski ve yeni halimi merak ediyordun gördün mü fotoları

Gordum canim cok guzel olmussun. Yeni halin cok net canim guzel ve yakışmış bence.
eski halinde oturarak oldugu icin kilon cok belli degil ama o halinde güzel duruyor

işte kızlar son halim göbekte azcık kaldı o da sezeryandan dolayı bukadar kaldı :)

Eklentiler

• 1.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 94
  • 11136677_10153205923747258_1103524004747611140_n.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 96
işte kızlar son halim göbekte azcık kaldı o da sezeryandan dolayı bukadar kaldı :)

Masallah canim ikinize de... kizina da mutlu huzurlu cok cok seneler.
azcik gobek o da kizinin hatirasi olsun ama muhtesemsiniz

ah ah ben de oglum 1 yasina geldiginde yaninda zayif olmak iatersim

Aynen 78 olurdun yazik oldu zamana sicaklarda basladi tuh tuh . beni gazladin sen kaldin hala biseyler yapmayacak misin henüz yeni basliyor sicaklar verilen her kilo kardir unutma. Ayrıca yaz gelincede zayiflamaya devam edersek faydali olur zinde hissedebilitiz. Sahsen ben gram gram gitsede zinde hissediyrm

B
Bu arada güz döneminde kayinvalidem bendeydi cocuga o bakiyodu yüksek onur belgesi almistim ama bu kez 50 alsam derslerden sevinicm
Bu Sefer bende pek calisamadim bugun girdigim 3 agir derse gecmis soru cozerek girdim 40 50 anca gelir. Sende insallah gecersin canim olmadi ikinci sinavlara notumuza gore agirlik veririz

B

Bu Sefer bende pek calisamadim bugun girdigim 3 agir derse gecmis soru cozerek girdim 40 50 anca gelir. Sende insallah gecersin canim olmadi ikinci sinavlara notumuza gore agirlik veririz
Geceriz cnmya ben ders birakicagimi düsünmüyrm akilli bayanlarin biz

Canim ben sana bisey diyemiyorum ki senin mevcut kilon benim hayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…