4 Aylık kilo verme yarışması

gunaydın kızlar ben dun baya halsız dustum karabugday detoksu sebebıyle dersaneye gıttım işten cıkıp baygınlık gecırecektım neredeyse baş agrısıda cabası : ( detoksu az bıraz oteledım sınav sonrasına dıyebılırım... lakın dıyete devam :)

bende senın gıbıyım canım abur cubur ınsanın sonu gıbı bırsey bende sabah yogun bır kahvaltı yerıne bır bardak sütle kurabıye yerım sankı 10 yumurta yemıs gıbı hıssederım onlar benı daha cok mutlu edıyor ...

fakat kılo vermemıde bır o kadar engellıyor ...

yememeye calısıyorum

aynen yaa, bızım sonumuzu bu ıvır zıvırlar getırıyor yaa
dun bende oglen yemedım hıc, gece bayılcam aclıktan ona buna saldırıyorum.
aslında normal ogunlu adam gıbı yesek bole olmaz
dedıgım gıbı dr da ole dedı aama bızımkısı duz mantık yaa
sankı yemek yemeyınce ahanda kılo almıycaz sanıyoruz ama ıvır zıvırlar asıl kalorı kı cok kilo yapıyor

Lorınem , Detoksu nasıl yapıyorsunuz gun boyunca yanı sadece aynı besin turunden mı yıyorsunuz ? yardımcı olursan sevinirim .

Hemen hemen aynı kılolardayız 58 gerçekten güzel durmuyor , benım boyumda kısa gerçekten yakışmıyor. En azından 55 altına ınmek gerek

Ayh evet kızlar ıcınde adım cıkmıstı :) bundan sonra daha dıkkatlı olalımda gıtsın kılolar artık sen kac kılosun canım ben nıhal bu arada 25 yasındayım

Günaydın 2015 in çıtırları

gunaydın canım selam : )

Lorınem , Detoksu nasıl yapıyorsunuz gun boyunca yanı sadece aynı besin turunden mı yıyorsunuz ? yardımcı olursan sevinirim .

Tabı anlatayım mıgrosta bulunuyor genelde karabugday halk dılınde kuş yemıymıs adı : )

1 hafta yapılıyor yanılmıyorsam hazırlanısı ıse aksamdan 1 su bardagı kuru karabugdayın ustune 2 su bardagı kaynar su ekleyıp sabaha kdr bekletıyorsun..

sabahtan akşama kadar her acıktıgından onu tuketıyorsun tek tuketemıyorsan yogurt ılave edebılırsın ama lıght olmak kosulu ile ..

gun ıcerısınde ogun olarak ayarlarsan sabah yogurtla yersın ara ogunde salatalık domates tuketebılırsın bu sekılde aksama kadar devam ve yanı sıra bol su tuketımı ılavetende yesıl cay tuketebılırsın ...

canım benim sen sınavına çalış şurda ne kaldı sınavdan sonra katışırsın bize yine ara ara girsende olr sen sınava odaklan bence tatlım o daha önemli

günaydın kızlar bence kilo vermenin en büyük etkenleri spor yapmak---ekmeği kesmek---tatlı yememek ve ve veeee bol bol su içmek ben şahsen bunları yapıyorum ve çok şükür yavaşta olsa kilolarım gidiyor

Gunaydin citirlar
Dun kizim has tadi pek ugrayamadim
Bugun daha iyi sukur

Dun kahvaltiyi yaxmistim

Ogle patates salatasi
bir kase
Cay
Yesillik
Aksam
Sulu kofte
1 dl ekmek
Salata

bugun kahvalti

1 evde yapilmis poaca
kayisi cayi

Günaydın kızlar
Kahvaltı
Yarım yumurta
5zeytin
3dilim peynir
1yemek kaşığı kahvaltılık sos
1yemek kaşığı tahin pekmez
1dilim ekmek

KAHVALTIM

1 adet yagsız tost
1 fıncan cay

ve sanırım bırazdan turk kahvesıyle yarım muflın yıycem : (

uzun aradan sonra 1 simit
biraz peynir
öğlen
1 türk kahvesi
1 portakal

Benimde 1yaşında oğlum ve okula giden kızım var vakit buldukca giriyorum ama muhakkak menülerimi paylaşıyorum hatta buraya yazacam diye kaçıramıyorum bile bana baya faydası oldu
İnanıyorum 1ay sonra bile kendimdeki Değişimi fark edeceğim

ALLAH bagıslasın canım evlatlarını ..

kesınlıkle faydası olur ınsan suclu hıssedıyor kendını fazla kacırınca

ALLAH bagıslasın canım evlatlarını ..

kesınlıkle faydası olur ınsan suclu hıssedıyor kendını fazla kacırınca
Evet ya daha öncede kaç kere rejim yapıp bozdum ama burada hemen aklıma yazacağım geliyo Çarşamba'yı iple çekiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…