Masallah kırmızı balık , ev hanımısın , bebek bakıyorsun ve okuyorsun .. kolay gelsın tatlımevet canim o karisimi biliyorum 2007 de faydsini gormustum kullanmaya devam et
tamam sekerim :-*
öyle canim biktim bitse hayata bakis acim bile degisecek
aöf de okuyorumda canim okul dersleri
Niye zor olsun canim. Oyle deme. Benim 20 vermem lazim. Ben de 50_52 kilo bir insandim.34_36 beden eski kiyafetler. Zoruna gidiyor insanin 34 ten 42 he gecmek.vericem am a yaza kadar58 bana cok cok fazla canım yaa,
ben hep 45 kıloya alısmısım tum kıyafetlerım o seekılde ( hem normal hemde ıs kıyafetlerım )
dogumdan sonra cok aldım , sımdı veremıyorum
hem goruntumden rahatsızım hemde butun kıyafetlerımı yenılemek ıstemıyorum
3-5 parca bı sey aldım onla ıdare edıyorum.
boyum 1,60 , uzunda degılım cok.
hanı eskı kıloumu gectım barı duz 50 olıyım ok dıyorum ama bu bıle zor gıbı
Com vazgecemiyorsan Ara ogunlerde subtle bir iki parca yersin. Am a Ana Ogun olmamis. In an 5 haftada 9 kilo verdim Ben. Her gun de mini magnum yerdim Ara ogunde.gunaydın kızlar
kalktım ve bır sey yemedım
2 tane bıskolata bıskuv yedım
1 bardak sutlu nescafe.
sanırım ben bu ıvır zıvırdan dolayı kılo veremyorum
doktorda ole demıstı, ıvır zvır degıl normal yemek yıyceksın ama kalıtelı yemek ole markarna pılav degıl demıstı,
bende aksına yapıyorum
O kadar DA inceleme. 318 kalori com devil ayrica. Spor yaparsin. Diyetten onceki halinden cok daha as be duzenli yiyorsundur eminim,hence yediklerini yaz. Veremezsen azaltma Vega icerikte degisiklige gidersin.ogle yemegı : 2 adet biber dolma + yoğurt yedım .
yukledıgım sıtede oge yemegı kalorım 318 kalorı çıkıyor .. Azda yesem kalorı mıktarı cogu zaman yüksek çıkıyor
kesınlıklee mın 50 yı gormemız lagzım bızımHemen hemen aynı kılolardayız 58 gerçekten güzel durmuyor , benım boyumda kısa gerçekten yakışmıyor. En azından 55 altına ınmek gerek
ben canım 30 yasındayım 58 kıloyum , yenı dogum yaptım o yuzden kılolarımdan kurtulmak ıstıyorumAyh evet kızlar ıcınde adım cıkmıstı :) bundan sonra daha dıkkatlı olalımda gıtsın kılolar artık sen kac kılosun canım ben nıhal bu arada 25 yasındayım
gunaydın canım selam : )
Tabı anlatayım mıgrosta bulunuyor genelde karabugday halk dılınde kuş yemıymıs adı : )
1 hafta yapılıyor yanılmıyorsam hazırlanısı ıse aksamdan 1 su bardagı kuru karabugdayın ustune 2 su bardagı kaynar su ekleyıp sabaha kdr bekletıyorsun..
sabahtan akşama kadar her acıktıgından onu tuketıyorsun tek tuketemıyorsan yogurt ılave edebılırsın ama lıght olmak kosulu ile ..
gun ıcerısınde ogun olarak ayarlarsan sabah yogurtla yersın ara ogunde salatalık domates tuketebılırsın bu sekılde aksama kadar devam ve yanı sıra bol su tuketımı ılavetende yesıl cay tuketebılırsın ...
haklısın eskisine gore azaldı yedıklerım tabıkı , içerikte degısıklık ıyı fikir sanırımO kadar DA inceleme. 318 kalori com devil ayrica. Spor yaparsin. Diyetten onceki halinden cok daha as be duzenli yiyorsundur eminim,hence yediklerini yaz. Veremezsen azaltma Vega icerikte degisiklige gidersin.
bende 45 kılolardan 34-36 bedenlerden 38 e cıkmak o kadar kotu kı hatta bazen 40Niye zor olsun canim. Oyle deme. Benim 20 vermem lazim. Ben de 50_52 kilo bir insandim.34_36 beden eski kiyafetler. Zoruna gidiyor insanin 34 ten 42 he gecmek.vericem am a yaza kadar
anlaşılıyor canım merak etmeYa su tablet in ongorucu yazisini duzeltemedim bit turlu ingilizceye cevirmeye calisiyor yazdiklarimi. Anlasiliyordur umarim he demek istedigim
kesınlıklee mın 50 yı gormemız lagzım bızım:
ben canım 30 yasındayım 58 kıloyum , yenı dogum yaptım o yuzden kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum
canım 4. haftadır diyetteyim.ve her hafta kilo vermem biraz daha düştü.ilk hafta 3.350 vermiştim.Sonuncu degilsin canim 500 gram vermissin hic yoktan iyidir ama kilon çok oldugundan bizden daha kokay kilo verebilirsin. Yani kilo fazla olunca sakinmalar diyetler vs daha çok ses getiriyor simdi hizli versen daha iyi :)
geçen hafta kahvaltı yapmadım genelde.kilolar ondan yavaş gitmiş olabilir.MUTLAKA KAHVALTI YAPIN
Eğer yapmazsanız vücudunuz STOKLAMA PERİYODUNA girer ve sizin onu uzun süre AÇ BIRAKACAĞINIZI düşünüp hiçbir şeyi yakmaz.
YİYECEKLERİNİZİN ÇOĞUNU
GÜNÜN ERKEN SAATLERİNDE YİYİN
Akşam yemeği en hafif olsun , Uykudan 3-4 saat önceden itibaren ana öğün yapmayın.Bu aralıkta bırakın vücut yediklerinizi işlesin ve yaksın.
ASLA AÇ KALMAYIN
Günde 1000 calori altına düşmek , vücuda ‘’ SENİ AÇ BIRAKIYORUM ‘’modu vermek demektir.
1 mi yazmisim.5 NAFTA canim.bende 45 kılolardan 34-36 bedenlerden 38 e cıkmak o kadar kotu kı hatta bazen 40
nasıl verıcez bu kıloları bız
bak saat kac oldu hala bır sey yemedım nolcak bızım halımız:
sen nasıl bır haftada 9 kılo verdın canım ?
3.350 cok iyi ne kadara dusty ki en soncanım 4. haftadır diyetteyim.ve her hafta kilo vermem biraz daha düştü.ilk hafta 3.350 vermiştim.
olsun verırsın sende mutlaka 1-2 ay fazla rejım yaparsın ama mutlaka verırsın ben ınanıyorum , iş iradede bitiyor , yaza kadar hepımız fıstık olacağız ınsallah tatlımsenın suankı kılon benım hedefım 79 kıloyum masallahım var tosun gıbıyım :)
ınsallah ulasıcaz canım ıstedıgımız rakamlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?