4 Aylık kilo verme yarışması

evet canim o karisimi biliyorum 2007 de faydsini gormustum kullanmaya devam et

tamam sekerim :-*

öyle canim biktim bitse hayata bakis acim bile degisecek

aöf de okuyorumda canim okul dersleri
Masallah kırmızı balık , ev hanımısın , bebek bakıyorsun ve okuyorsun .. kolay gelsın tatlım

ogle yemegı : 2 adet biber dolma + yoğurt yedım .
yukledıgım sıtede oge yemegı kalorım 318 kalorı çıkıyor .. Azda yesem kalorı mıktarı cogu zaman yüksek çıkıyor

MATE ÇAYINI DENEYİNSiyah çay ve kahveden daha besleyicidir.Ve insanları gergin yapmadan enerjik yapar.NE KADAR ENERJİ HARCADIĞINIZI DEĞERLENDİRİN

demiş arkadaş da lezzet nasıl o da çok önemli nescafe yerıne k0yabılmelıyım

akşamları ben bir de zayıflama olarak değil de ödem atması için
1 lt su 1 elma
1 limon
10 tane karabıber 4-5 ad karanfil 1 tutam biberiye 1 çubuk tarçın kaynatıp 10 dakıka dınlendırıp süzüp içiyorum

Niye zor olsun canim. Oyle deme. Benim 20 vermem lazim. Ben de 50_52 kilo bir insandim.34_36 beden eski kiyafetler. Zoruna gidiyor insanin 34 ten 42 he gecmek.vericem am a yaza kadar

Com vazgecemiyorsan Ara ogunlerde subtle bir iki parca yersin. Am a Ana Ogun olmamis. In an 5 haftada 9 kilo verdim Ben. Her gun de mini magnum yerdim Ara ogunde.

ogle yemegı : 2 adet biber dolma + yoğurt yedım .
yukledıgım sıtede oge yemegı kalorım 318 kalorı çıkıyor .. Azda yesem kalorı mıktarı cogu zaman yüksek çıkıyor
O kadar DA inceleme. 318 kalori com devil ayrica. Spor yaparsin. Diyetten onceki halinden cok daha as be duzenli yiyorsundur eminim,hence yediklerini yaz. Veremezsen azaltma Vega icerikte degisiklige gidersin.

benım boyumda 160 ama kılom 71 o zaman bana çokkk çok fazla arkadaşım

Ya su tablet in ongorucu yazisini duzeltemedim bit turlu ingilizceye cevirmeye calisiyor yazdiklarimi. Anlasiliyordur umarim he demek istedigim

Hemen hemen aynı kılolardayız 58 gerçekten güzel durmuyor , benım boyumda kısa gerçekten yakışmıyor. En azından 55 altına ınmek gerek
kesınlıklee mın 50 yı gormemız lagzım bızım :
ben canım 30 yasındayım 58 kıloyum , yenı dogum yaptım o yuzden kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum

O kadar DA inceleme. 318 kalori com devil ayrica. Spor yaparsin. Diyetten onceki halinden cok daha as be duzenli yiyorsundur eminim,hence yediklerini yaz. Veremezsen azaltma Vega icerikte degisiklige gidersin.
haklısın eskisine gore azaldı yedıklerım tabıkı , içerikte degısıklık ıyı fikir sanırım

Niye zor olsun canim. Oyle deme. Benim 20 vermem lazim. Ben de 50_52 kilo bir insandim.34_36 beden eski kiyafetler. Zoruna gidiyor insanin 34 ten 42 he gecmek.vericem am a yaza kadar
bende 45 kılolardan 34-36 bedenlerden 38 e cıkmak o kadar kotu kı hatta bazen 40
nasıl verıcez bu kıloları bız
bak saat kac oldu hala bır sey yemedım nolcak bızım halımız :
sen nasıl bır haftada 9 kılo verdın canım ?

kesınlıklee mın 50 yı gormemız lagzım bızım :

ben canım 30 yasındayım 58 kıloyum , yenı dogum yaptım o yuzden kılolarımdan kurtulmak ıstıyorum

senın suankı kılon benım hedefım 79 kıloyum masallahım var tosun gıbıyım :)

ınsallah ulasıcaz canım ıstedıgımız rakamlara

Sonuncu degilsin canim 500 gram vermissin hic yoktan iyidir ama kilon çok oldugundan bizden daha kokay kilo verebilirsin. Yani kilo fazla olunca sakinmalar diyetler vs daha çok ses getiriyor simdi hizli versen daha iyi :)
canım 4. haftadır diyetteyim.ve her hafta kilo vermem biraz daha düştü.ilk hafta 3.350 vermiştim.

Son düzenleme:
geçen hafta kahvaltı yapmadım genelde.kilolar ondan yavaş gitmiş olabilir.

1 mi yazmisim.5 NAFTA canim.

senın suankı kılon benım hedefım 79 kıloyum masallahım var tosun gıbıyım :)

ınsallah ulasıcaz canım ıstedıgımız rakamlara
olsun verırsın sende mutlaka 1-2 ay fazla rejım yaparsın ama mutlaka verırsın ben ınanıyorum , iş iradede bitiyor , yaza kadar hepımız fıstık olacağız ınsallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…