4 Aylık kilo verme yarışması

Boyla kilo esit olunca da guzel bir fizik oluyor gercekten.
Olacak işte bi şu 13 kiloyu verebilsem
Doğuma 103 le gittim bende ama bu beni tatmin etmiyor çünkü kızımdan sonra 80 in altına bi inemedim bi 77 olsam

Olacak işte bi şu 13 kiloyu verebilsem
Doğuma 103 le gittim bende ama bu beni tatmin etmiyor çünkü kızımdan sonra 80 in altına bi inemedim bi 77 olsam
Simdi kactin canim 82 miydi az once baktim ama unuttum

Ben yine cok yedim ve midem cok kötü. Ne yapsam iyi gelir bilmiyorum limonlu soda ictim ama kâr etmedi. Bol bol su iceyim. Ve yarin artik sıkma zamani. Midemi boyle yormayacam bir daha

Ben yine cok yedim ve midem cok kötü. Ne yapsam iyi gelir bilmiyorum limonlu soda ictim ama kâr etmedi. Bol bol su iceyim. Ve yarin artik sıkma zamani. Midemi boyle yormayacam bir daha
Canim benim hem emeklerine yazik hem vucuduna yazik. Cok yediginde olacak elbet ama her gun degil haftada on bes gunde bir falan.

Insallah swnde yasarsin canim:))

limonlu soda yanlis secim canim sade olmaliydi gazozdan farki yok limonlunun

Tatlim sade sodanin icine limon sıktım evde kendim yani. Sekerlisini zaten ben soda niyetine icmem ki gazoz niyetine icerim

Canim benim hem emeklerine yazik hem vucuduna yazik. Cok yediginde olacak elbet ama her gun degil haftada on bes gunde bir falan.

Canim ya artik ne olursa olsun ekmek hamur isi ve seker yok hayatimda. Moralim cok bozuk. Sekerim yuksek cikti....
zayiflayipta swkwri yok edene kadar boyle sonrasinda da ölçülü olacagim

Şeker var mıydı canım sende

Canim iki gebeligim de de çıktı maalesef. Diyabet potansiyeli var aileden gelen yatkinlikta var.. arada kontrol ederim. Hep açlik bakmistim. Ust sinira yakindi. Simdi de tokluk baktim ustelik zaman olarak bayagi gecmisti. 160 cikti. Moralim cok bozuldu.

simdi tam net yok ama ilerleyen yaşlarda çıkabilir.... çocuk larim icin bunu basarmaliyim kizlar.
zaten bu son zamanlarda ki kizima karsi tahamulsüzlüğümden anlamaliydim

Aslinda eskiye nazaran cok yemedim bugun kizlar ama yine de midem de bir rahatsızlık icimde bir pişmanlık var anlamadım gitti
Su an buldum sabah elma sirkesi bal içmedim ben hemen akşam olanını içeyim bugün sadece karin egzersizi yapabileceğim yoğun bel ağrım var iyi geceler herkese pazara en azindan 500 eksik çıksam

Aman canım çok çok dikkat et şekere karşı hele ki ekmeği muhakkak kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…