Ama fırtınalı ve yağmurlu bir gün varbu da benim kaderim olsa gerekFıstıklar hepinize günaydın ,
güneşli ve güzel bir gün diyorum hepinize ,
Sabah kahvaltım : 1 salatalık + 1 domates + 1 kıbrık kutusu peynır + 1 dılım ekmek + yesıl nane
burada da bulutlu canım hava , bu nedenle size dilemiştim tatlım .. aslında soğuk havalar sağlığımız ıcınde ıyıymıs , güneş yaslanmayı hızlandırıyormuş ..Ama fırtınalı ve yağmurlu bir gün varbu da benim kaderim olsa gerek
Yarından sonra şöyle kısa bi kaçamak yapacaktık ama hava şartları pek olumsuz.burada da bulutlu canım hava , bu nedenle size dilemiştim tatlım .. aslında soğuk havalar sağlığımız ıcınde ıyıymıs , güneş yaslanmayı hızlandırıyormuş ..
Günaydın canim. Burasi yağmurlu :)Fıstıklar hepinize günaydın ,
güneşli ve güzel bir gün diyorum hepinize ,
Sabah kahvaltım : 1 salatalık + 1 domates + 1 kıbrık kutusu peynır + 1 dılım ekmek + yesıl nane
:)) neyseki fikirlerim ruhum düzene girdi. Kendimi dişi hissedebiliyorumbak ne güzel , bayıldım yorumlarına , yürümek , kendine güvenmek , pozitif olmak kadar güzel hıc bır sey yok zaten canım .
vallahi ben senın 79 luk halınıde gordum tatlım , çekmişsin ayağına son trend kotu , gayet güzel ve hos bir bayansın , öyle kaba bir goruntun zaten olmamış ama daha güzeli için ugras tabi ... çok guzelsın zaten sen tatlım:)) neyseki fikirlerim ruhum düzene girdi. Kendimi dişi hissedebiliyorumyani o kaba kötü görüntü gitti artık zamanla daha güzel olacak.
tabikide ısıtır , ayrıca su cum bu havalardada gidilebilecek cok güzel yerler var canım .. siz yıne o kaçamağı yapın benceYarından sonra şöyle kısa bi kaçamak yapacaktık ama hava şartları pek olumsuz.
Neyse artık aşkımız ısıtsın bizi
Yapcaz tabi allahın izniyle biletleri falan ayarladık canım.tabikide ısıtır , ayrıca su cum bu havalardada gidilebilecek cok güzel yerler var canım .. siz yıne o kaçamağı yapın bence
havanın onemı yok canım , size iyi eğlenceler , cok sevındım sevın adınaYapcaz tabi allahın izniyle biletleri falan ayarladık canım.
Deniz kenarına gideceğiz nasipse artık lodosa maruz kalcaz
Çok teşekkür ederim canım benimhavanın onemı yok canım , size iyi eğlenceler , cok sevındım sevın adına
Tmm canım üzülmenin faydası yok icraat a geçmenin zamanı..verirsin canım ben sana inanıyorum , tekrar hırslanmanın yollarını bulacağız canım .. sen üzülme pozitif ol yeter
ınsallah canımm..ekmek yemedıgınde kasdan gıdıyoo dıye bılıyorum amaArtik ekmek ve seker yok hayatimda duzenli beslensem boyle eminim ki en fazla 4 aya ideal kilom da olurum
hayatımm cemen hala varr ve benım kahvaltı soframın vazgecılmezıımııımmmm cok severım kavurmayı , bizde kahvaltıda yerdık cocuklugumda hatırlarım , çemen diye bir şey vardı onunla ,
cok lezzetli
ne güzel moral verıyosun canım benımmolur bırtanem hastalık donemı oyle , gazda vardır belki derdetme onu sımdı .. olsun daha yuaz gelmesıne 1 ay var toparlanırız ınanıyorum ben
havalardandır dert etmee..Yaa ne güzel adet olmuşsun bir hafta geçti olamadım ben aff allahım af
gecmıs olsun canımslm kızlar nasılsınız.Ben ve çocuklarım çok kötü hastalandık neredeyse 2 haftadır hastalıkla uğraşıyoruz.1 hafta annemlerde kaldım sonra annem geldi bir kaç gün yanımda kaldı.her yerimde ağrı var sanki bütün vücudum kırılmış gibi .
Gecmıs olsun tatlımslm kızlar nasılsınız.Ben ve çocuklarım çok kötü hastalandık neredeyse 2 haftadır hastalıkla uğraşıyoruz.1 hafta annemlerde kaldım sonra annem geldi bir kaç gün yanımda kaldı.her yerimde ağrı var sanki bütün vücudum kırılmış gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?