4 Aylık kilo verme yarışması

merhaba arkadaşlar uzunca aradan sonra; sabah bir peynirli poğaça ve çok açık çay.
Öğlen
iki kaşık enginar yemeği,
bir tabak dolusu salata (yeşil ağırlıklı tuzsuz, bol limon ve biraz zeytinyağlı),
iki kaşık yoğurt,
bir minik kase mercimek çorbası.
Akşam
1 minik boy çipura (fırında)
bol yeşil salata

amin canim ne güzel kelimeler yazmissin güzel yüreğine sağlık bende sana teşekkür ederim aramizda bulunup onca yazdığın icin. Ben ogrenir ogrenmez yazicam tatlım fistik kiz darisi basimiza

Bu hafta hic zayiflayamadm. sorun değil kendime güvenim tam . Asla tika basa hatta doyumluk yemiyorum vicdanim rahat. Artik verdiğim her bir kilonun mutlulugunu yaşamaya bakacam 54 olana kadar sıkıntı yapmadan ilerleyecegim. dün regl oldum ondan verememis olabirim yaklasik 38 40 günde bir regl oluyorum nedense. Bugun yağmur yağmasa yuruyecektim.Artık her firsatta yürüyeceğim. En azindan 80 den aşagi bir kilodayimda buna da şükür eskisi gibi goze batan bi şişmanlık yok en azindan .bundan sonrada devami gelir

günaydın kızlarrr dun bı günaydın dedım uğrayamadım..aksam iftara mısafırım vardı..ve dunn mens donemıne gırdımm..karnımm sısss..sankı hamıleyımm..5 aylık gıbıı olduu yanıı..baakalımm yarınn kac kıloo cıkcamm..yıne artılardayımdırr

Gunydinlar
kahvaltim
1 sasalatalık
1 sivri biber
1 yk Çökelek
7-8 zeytin
5 yk yogurt

ara 10 da yapacam
1 elma
2 yk yogurt olacak

amin canim ne güzel kelimeler yazmissin güzel yüreğine sağlık bende sana teşekkür ederim aramizda bulunup onca yazdığın icin. Ben ogrenir ogrenmez yazicam tatlım fistik kiz darisi basimiza
canım benim teş.ederim bekliyorum sabırsızlıkla amin inşallah inşallah

olur bırtanem hastalık donemı oyle , gazda vardır belki derdetme onu sımdı .. olsun daha yuaz gelmesıne 1 ay var toparlanırız ınanıyorum ben

bak ne güzel , bayıldım yorumlarına , yürümek , kendine güvenmek , pozitif olmak kadar güzel hıc bır sey yok zaten canım .

gecmıs olsun canım ..

Olacak işte bi şu 13 kiloyu verebilsem
Doğuma 103 le gittim bende ama bu beni tatmin etmiyor çünkü kızımdan sonra 80 in altına bi inemedim bi 77 olsam
verirsin canım ben sana inanıyorum , tekrar hırslanmanın yollarını bulacağız canım .. sen üzülme pozitif ol yeter

Yaa ne güzel adet olmuşsun bir hafta geçti olamadım ben aff allahım af

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…