Amin canım cümlemize. Belki evde olsam hiç işim bitmez, çalışınca en azından bırakıp çıkıyosunyok canım iyiyim eğer bir daha düşünürsem bebiş o zaman ameliyat olurum.
hem ev hem iş zor oluyordur canım biz tek evi yetirtirmekte zorlanıyoruz.ALLAH yardım etsin.
cocugun varmı canım ? çocuk olunca calısmak zor oluyor , benım 5 sene cocugum olmamıştı o donemde rahattım bende , sonra gerçekten zor oldu , allah hepımıze kolaylık versın , evde oluncada hiç iş bitmiyor haklısın gerçekten ama , allah kadınların yardımcısı olsunAmin canım cümlemize. Belki evde olsam hiç işim bitmez, çalışınca en azından bırakıp çıkıyosunEvde olmayınca evde toplu oluyor haliyle. Akşam yatmadan önce bi 15-20 dk evi topluyorum (hem hareket oluyor bana:)), yemeği de akşamdan yapıyorum ertesi gün için iyi oluyor canım. Eşim de sağolsun yardım ediyor ya da ben yardım ettiriyorum zorla da olsa Bi şekilde geçinip gidiyoruz işte canım.
Amin canım. 2 yaşında bir oğlum var. Biz işe gidiyoruz, oda kreşe gidiyor mecburen.cocugun varmı canım ? çocuk olunca calısmak zor oluyor , benım 5 sene cocugum olmamıştı o donemde rahattım bende , sonra gerçekten zor oldu , allah hepımıze kolaylık versın , evde oluncada hiç iş bitmiyor haklısın gerçekten ama , allah kadınların yardımcısı olsun
aynı benım durumumdasın , gerçekten bende cocugumu 2 yasında kreşe göndermek zorunda kaldım şimdi 4 yasını doldurdu cok sorun yasadım inan ,2 yaşında çocuk kreşe gıtmemeli birebir ilgi gormelı anneden yada sevilen bırınden ama mecburuz maalesef hayat şartları bizi buna iten . Aksamları cocugunla daha cok vakıt gecırmeye gayret et canım , gerçekten yazık onlara , umarım sende benım gıbı pişman olmazsın , bazı çocuklara iyi geliyor .. Allah kolaylık versın cocugunu erkenden kreşe vermek zorunda olan annelereAmin canım. 2 yaşında bir oğlum var. Biz işe gidiyoruz, oda kreşe gidiyor mecburen.
Öyle canım birebir ilgi daha iyi oluyor tabi. Ben oğlum 10 aylıkken başladım işe. Sağolsun annem ve babam geldi. Yaklaşık 7 ay kalıp oğluma baktılar. Biz memleketten uzaktayız gurbetteyiz yani. Onlar gidince bakıcıya bıraktık 5 ay. Kurban bayramında annemler tekrar geldi ve annem 3 ay daha baktı. Şimdi ise 3 haftadır gidiyor kreşe. Seviyor çok şükür. Çok hareketli maşallah kalabalık ortamları seviyor. O yüzden kreşi tercih ettik. Bakıcıya bırakırken ağlıyordu ama şimdi mutlu ayrılıyoruz bırakırken.aynı benım durumumdasın , gerçekten bende cocugumu 2 yasında kreşe göndermek zorunda kaldım şimdi 4 yasını doldurdu cok sorun yasadım inan ,2 yaşında çocuk kreşe gıtmemeli birebir ilgi gormelı anneden yada sevilen bırınden ama mecburuz maalesef hayat şartları bizi buna iten . Aksamları cocugunla daha cok vakıt gecırmeye gayret et canım , gerçekten yazık onlara , umarım sende benım gıbı pişman olmazsın , bazı çocuklara iyi geliyor .. Allah kolaylık versın cocugunu erkenden kreşe vermek zorunda olan annelere
ne kadar sürede verdin kilolarınıcanım bende 36 yaşındayım 87 kılo ile diyete başladım 62 ye kadar düştümn sonra 8 kloşu geri geldı hedef 55
Gercekten aynı herseyımız , bende memleketten ayrıyım gurbetteyım , ben oğlum 4 aylıkken ıse başladım sagolsun annem 2 yasına kadar bana gelıp çocuğuma baktı , sonra kreşe verdım cocugumu kıyamam her aksam yorgunluktan ağlardı , sonra uyum sorunları başladı , gerçekten cok sıkıntılı sorunlar yasadım hala yasıyorum , sımdı hem bakıcı hem kreş yapıyoruz uzun sure kalmak ıstemedıgını defalarca soyledı cocugum cunku . Umarım senın cocugun ıcın ıyı olur , her çocuk bır değil , benımkı cok etkilendi , tek cocuk birebir ilgiden birden böyle bır ortan uzun saatler agır geldı çocuğuma .. kıyamıyorum benım gıbılere bu nedenle , allah yardımcın olsun tatlım ....Öyle canım birebir ilgi daha iyi oluyor tabi. Ben oğlum 10 aylıkken başladım işe. Sağolsun annem ve babam geldi. Yaklaşık 7 ay kalıp oğluma baktılar. Biz memleketten uzaktayız gurbetteyiz yani. Onlar gidince bakıcıya bıraktık 5 ay. Kurban bayramında annemler tekrar geldi ve annem 3 ay daha baktı. Şimdi ise 3 haftadır gidiyor kreşe. Seviyor çok şükür. Çok hareketli maşallah kalabalık ortamları seviyor. O yüzden kreşi tercih ettik. Bakıcıya bırakırken ağlıyordu ama şimdi mutlu ayrılıyoruz bırakırken.
Bu arada boyumuz ve hedef kilomuz aynıymışAma tabi sen benden daha zayıfsın. Hem dertlerimiz hem de boyumuz ve hedef kilomuz aynı
Anlıyorum canım. Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun. Zor günler geçirmişsiniz. Bizimki daha yeni başladığı için şimdilik sıkıntı yok gibi ama ilerde ne olur bilemiyorum.Gercekten aynı herseyımız , bende memleketten ayrıyım gurbetteyım , ben oğlum 4 aylıkken ıse başladım sagolsun annem 2 yasına kadar bana gelıp çocuğuma baktı , sonra kreşe verdım cocugumu kıyamam her aksam yorgunluktan ağlardı , sonra uyum sorunları başladı , gerçekten cok sıkıntılı sorunlar yasadım hala yasıyorum , sımdı hem bakıcı hem kreş yapıyoruz uzun sure kalmak ıstemedıgını defalarca soyledı cocugum cunku . Umarım senın cocugun ıcın ıyı olur , her çocuk bır değil , benımkı cok etkilendi , tek cocuk birebir ilgiden birden böyle bır ortan uzun saatler agır geldı çocuğuma .. kıyamıyorum benım gıbılere bu nedenle , allah yardımcın olsun tatlım ....
Haklısın canım dikkat edelim. Bakalım kim önce hedefine ulaşacakBu arada boyumuz ve hedef kilomuz aynıymışAma tabi sen benden daha zayıfsın. Hem dertlerimiz hem de boyumuz ve hedef kilomuz aynı
zbt, 7 dakika önce K.İ.B.
bu arada hedef kılomuzu tutturalım bari yaza kadar :))) yememmıze içmemize dikkat edelim
bende karbonhidrat diyeti yapıyorum.karatay diyetine benziyor.baklagillerde yasaklı listesinde karataydan farklı olarak.ama ben haftada 1 baklagil yiyorum.karatayla yavaş gidiyor diyorlar öyle mi*?karatay diyetı ıle ama bırakınca hemen geri geliyor
olsun verırsın sende mutlaka 1-2 ay fazla rejım yaparsın ama mutlaka verırsın ben ınanıyorum , iş iradede bitiyor , yaza kadar hepımız fıstık olacağız ınsallah tatlım
CANIM EMZIRMIYORMUSUN SENEvet menümü yazayım
sabah 10.30 gibi
1 kase yoğurt.
2 tane havuç
öğle kahvaltım yani
Yarım dan fazla 1 den az peynirli pide
5 zeytin
tahin pekmez 1 dilim ekmekle
şekersiz çay
Aksam ise 18 de yerim
1 kase yoğurt
salata
meyve yerim ve gün biter 2lt şu içtim yatana kadarda 2lt daha içerim.
Ayyy ben de mi kendime içten içe bir rakip seçsem kilomuzu aynıolan emziren bir anne
benim oğlumda erken yaşta kreşe gitti.şimdi anaokuluna gidiyor ve hiç okula gitmek istemiyor.kar yağınca tatil olmasını dört gözle bekliyor.çalışan olmanın zorlukları.iyi bir bakıcı bulmak daha iyi.ama bazan olmuyor işte.aynı benım durumumdasın , gerçekten bende cocugumu 2 yasında kreşe göndermek zorunda kaldım şimdi 4 yasını doldurdu cok sorun yasadım inan ,2 yaşında çocuk kreşe gıtmemeli birebir ilgi gormelı anneden yada sevilen bırınden ama mecburuz maalesef hayat şartları bizi buna iten . Aksamları cocugunla daha cok vakıt gecırmeye gayret et canım , gerçekten yazık onlara , umarım sende benım gıbı pişman olmazsın , bazı çocuklara iyi geliyor .. Allah kolaylık versın cocugunu erkenden kreşe vermek zorunda olan annelere
nasıl yapıyorsunuz mesela .kitaptaki gibi mi yapıyorsunuz?bir ara bende yapmıştım karatay.hamile kalınca bıraktım.CANIM YEDİĞİNE DİKKAT EDERSEN AYDA 4 KG GİDİYOR AMA SPORLA DESTEKLEMEK GEREKLİ
ayy kıyamam çocuklara , aynı benım oğlum gibi , ne kadar zor aslında hem anneler hem çocukları ıcın .. kiloları verip kendimizi iyi hissedelimkı cocuklarımızada daha cok faydamız olsun :)benim oğlumda erken yaşta kreşe gitti.şimdi anaokuluna gidiyor ve hiç okula gitmek istemiyor.kar yağınca tatil olmasını dört gözle bekliyor.çalışan olmanın zorlukları.iyi bir bakıcı bulmak daha iyi.ama bazan olmuyor işte.
çok güzel kilolar vermişsiniz.hepinizi tebrik ederim.bu hafta biraz hızlı versem çok mutlu olacağım motivasyon açısından.24 ünde memlekete gidiyorum ve biraz olsun incelmiş gitmek istiyorum.YARIŞMA 7 OCAK'TA BAŞLADI. 4 AY BOYUNCA HER AYIN BİRİNCİSİ SEÇİLECEK..
YARIŞMACI ALIMI SONA ERDi.
ÇARŞAMBA KİLO BİLDİRİM GÜNÜ.
KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR
1.Ay
hedf kg by üyeler 7 ock 14 ock 21 ock 28 ock fark 54/164 sbeden 75 74.6 52/158 zbt 63 62.7 61/170 @thomson 72.2 69.8 60/170 @sea44 66.4 65.9 54/164 @zambak86 60.8 60.4 68/171 T tatlitambak 86.1 87.5 55/162 @betam 76.9 75.8 70/170 @naz5403 85 82 60/165 @NEHIR34 75 73.1 60/160 @Akbulutj 71.6 70.8 50/160 @cilek31 58 58 70/160 @esilaaslan 84 82.6 50/163 @TurkishCandy 59.3 57.8 55/160 @ersnil 61 59.4 69/161 @ttubas 78 76.3 58/163 @UmRaN__63 62 61.4 79/166 illederengarenk 97.9 97.4 /172 @su321 77 76.1 58/159 @buglemm80 89 88.5 51/156 @sema1027 59.6 59.3 55/164 @yakamozzz60 63 62.6 60/167 file76 95 89.5 /165 @elfglmz 94 93.3 52/170 @chemes 74 72.8 52/158 aktayarda 58.6 57.7 75/160 @nehirim38 84.8 84.2 50/161 @dtmavi88 55 55 55/160 afatmas 71 71 58/165 lorinem 79 79 62/174 @cimcimx 70.6 70.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?