Ve benim bebeğim 6 aylik hala regli olmadım bazen karnım o kadar şişiyor ki sanki hamileyim diyorum. Adet olupta kilosu daha hızlı giden emziren ler var miii
Evet gercekten benim de en buyuk korkum o. Bunu kendime itiraftan da kactigim icin diyete hep bi bahane bulup yapmiyordun ya da yapamiyordumbende cok acıkıyorum gerçekten ama bir sure sonra bünyemız alışacak galıba , ben en cok yapıpta kılo verememekten korkuyorum
Lorinem her şey güzel hoşta tatlım o salamları neden yedın :)günaydın kızlar
Hayırlı cumalar hepınıze tum dıleklerınız kabul olur ınsallah
kahvaltım :
2-3 dlm kadar kızarmıs ekmek
2 dılım beyaz peynır kucuk
2-3 parça kaşar
2 dlm salam
2 fıncan tek sekerlı cay
bugun yogunum bıraz dısarıda ıslerım var aksam dersanede deneme sınavım var : ( pek ugrayamıyacagım
bende 2 gundur tartıldım hıc kg gıtmemıs acaba bır yerlerde hatamı yapıyorum diye duşundum , dayanalım birden gıdecek ınsallahbugünkü kahvaltım
1 tane küçücük tost :)
3 zeytin
kızlar ben çok yavaş kilo veriyorum ya neden ki acaba bilmeden bir yerlerde hata mı yapıyorum.
senın adına sevındım tatlım , biz işteyiz maalesefGunaydin
Kahvaltim
2 dl ekmek
2 kasik patates li yumurta
1 dl peynir
Yine kar tatili evde olmak cok guzel
Mutlu gunler
Aynen tatlim .diyet daha kontrollu yemek fazlasini yememek demek bana gore. O yuzden kahvalti:Cimcim , üzülme olan olmuş ama bugun gerçekten bir şey kaçırma tatlım , emeklerıne yazık yoksa , kactımı kaçıyor
Kahvaltı
1yumurta
3zeytin
2dilim peynir
1yemek kaşığı kahvaltılık sos
2yemek kaşığı tahin pekmez
1dilim ekmek
Şekersiz çay
Tahin pekmezi masaya koymayayım bari Dayanamayıp hep yiyorum
haklısın canım oyle yapmak lazımZaten 2gunde kilo verilmez bence :) hatta ben gece tartildim 1kilo almis gorunuyordum ustelik spordan snra ve acken tartilmama ragmen . sonra sabah baktim vermisim geri 1 kilo. Ben tam anlamiyorum ama anlik degil de 1haftalik degisimlere bakmak daha iyi. Hatta artik aralarda tartilmamayi dusunuyorum su icsem tartiyi etkiliyo azmimi kirmasin diye 3gun arayla tartilicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?