4 Aylık kilo verme yarışması

Günaydın kızlar ,
Ben spor yapamıyorum maesef , ev , iş çocuk derken , bu nedenle merdıvenlerı asansör yerıne yürüyerek çıkmaya karar verdım umarım işe yarar , 11. katta oturuyorum : )
dün aksam : Yorgurtlu çılbır , gece yatmadan : 4 tane fındık
sabah : 1 dılım beyaz ekmek , 1 dılım peynır , 3 zeytın acık cay

GÜNAYDI HANIMLAR.SABAH ILIK SUYA SİRKEMİ İÇİYORUM.BUGÜN DENEYEYİM DEDİM.BİRAZDAN KAHVALTI YAPACAĞIM.YUMURTA,PEYNİR,YEŞİLLİK YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

kızlar günaydın dün misafirim vardı hiç giremedim. ama misafir varken diyetimi bozmamayı öğrendim. süperim galiba. bir sürü şey yazmıssınız bütün sayfaları tek tek okudum. dünkü menüm
kahvaltı
sabah 1 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
4 zetin
ara
1 tane sigara böreği
yeşil çay
öğlen
küçük bir kase makarna salatası
normal çay şekersiz
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
2 tane balık
bol salata
yatmadan da birşey yemedim

bugünkü kahvaltım
1 tane küçücük tost :)
3 zeytin
kızlar ben çok yavaş kilo veriyorum ya neden ki acaba bilmeden bir yerlerde hata mı yapıyorum.

bende cok acıkıyorum gerçekten ama bir sure sonra bünyemız alışacak galıba , ben en cok yapıpta kılo verememekten korkuyorum
Evet gercekten benim de en buyuk korkum o. Bunu kendime itiraftan da kactigim icin diyete hep bi bahane bulup yapmiyordun ya da yapamiyordum

günaydın kızlar

Hayırlı cumalar hepınıze tum dıleklerınız kabul olur ınsallah

kahvaltım :

2-3 dlm kadar kızarmıs ekmek
2 dılım beyaz peynır kucuk
2-3 parça kaşar
2 dlm salam
2 fıncan tek sekerlı cay

bugun yogunum bıraz dısarıda ıslerım var aksam dersanede deneme sınavım var : ( pek ugrayamıyacagım

Lorinem her şey güzel hoşta tatlım o salamları neden yedın :)

Kahvaltı
1yumurta
3zeytin
2dilim peynir
1yemek kaşığı kahvaltılık sos
2yemek kaşığı tahin pekmez
1dilim ekmek
Şekersiz çay
Tahin pekmezi masaya koymayayım bari Dayanamayıp hep yiyorum

bugünkü kahvaltım
1 tane küçücük tost :)
3 zeytin
kızlar ben çok yavaş kilo veriyorum ya neden ki acaba bilmeden bir yerlerde hata mı yapıyorum.
bende 2 gundur tartıldım hıc kg gıtmemıs acaba bır yerlerde hatamı yapıyorum diye duşundum , dayanalım birden gıdecek ınsallah

slm hayırlı cumalar kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates bi iki dilim Salatalık
Iki dilim kaşar
3 kepekli grisini
Bi bardak Çay
Minicik tadımlık bi lokma menemen

Selam Kızlar,

Ben geldim iki gündür toplantılardan çıkamadım
Yılı kapatıyoruz yoğunluk devam ediyor ama bugün daha rahatım nasıl gidiyor bakalım

Cimcim , üzülme olan olmuş ama bugun gerçekten bir şey kaçırma tatlım , emeklerıne yazık yoksa , kactımı kaçıyor
Aynen tatlim .diyet daha kontrollu yemek fazlasini yememek demek bana gore. O yuzden kahvalti:
1.5 dilim ekmek
2 ince ve minik dilim sucuk
Yarim kibrit kutusu peynir
4zeytin
1cay kasigi recel. İyi bence

Kahvaltı
1yumurta
3zeytin
2dilim peynir
1yemek kaşığı kahvaltılık sos
2yemek kaşığı tahin pekmez
1dilim ekmek
Şekersiz çay
Tahin pekmezi masaya koymayayım bari Dayanamayıp hep yiyorum

Canım senle ben ayniyim yaaa o tahin pekmez bende dayanamıyorum hiiic artık sofraya koymaya cam.

Zaten 2gunde kilo verilmez bence :) hatta ben gece tartildim 1kilo almis gorunuyordum ustelik spordan snra ve acken tartilmama ragmen . sonra sabah baktim vermisim geri 1 kilo. Ben tam anlamiyorum ama anlik degil de 1haftalik degisimlere bakmak daha iyi. Hatta artik aralarda tartilmamayi dusunuyorum su icsem tartiyi etkiliyo azmimi kirmasin diye 3gun arayla tartilicam

haklısın canım oyle yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…