4 Aylık kilo verme yarışması

Ve benim bebeğim 6 aylik hala regli olmadım bazen karnım o kadar şişiyor ki sanki hamileyim diyorum. Adet olupta kilosu daha hızlı giden emziren ler var miii
canım bende 1 sene adet olamamıştım , kılo verımının adetle alakası yok ama ben doğum kılomu adet olmadan bır sure cok hızla vermıstım cunku , belki bünyeden bünyeye de degısır , kesınde konuşmamayayım , sen azimlisin mutlaka vereceksın canım ,

CANIM EKMEK MAKARNA ŞEKER UN YOK
ARA ÖĞÜBN YOK ÖĞÜNLER ARASINDA 4-5 SAAT GEÇMESİ GEREK AKŞAM EN GEÇ 8 DEN SONRA AĞIZA BİR ŞEY SÜRÜLMUYCEK

ayy kıyamam çocuklara , aynı benım oğlum gibi , ne kadar zor aslında hem anneler hem çocukları ıcın .. kiloları verip kendimizi iyi hissedelimkı cocuklarımızada daha cok faydamız olsun :)
amin canım .inşallah ya.kilo vermeyi birazda onlar için istiyorum.enerjim üç çocğa rahatlıkla yetsin diye,ev,iş derken yorulup kalıyorum akşamları.oyun oynamak istiyorlar benle.

CANIM EKMEK MAKARNA ŞEKER UN YOK
ARA ÖĞÜBN YOK ÖĞÜNLER ARASINDA 4-5 SAAT GEÇMESİ GEREK AKŞAM EN GEÇ 8 DEN SONRA AĞIZA BİR ŞEY SÜRÜLMUYCEK
şu an aynen bunları yapıyorum bende.biraz spor da eklesem süper olacak.spor için de 90 altına düşmeyi bekliyorum.şu an sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

amin canım .inşallah ya.kilo vermeyi birazda onlar için istiyorum.enerjim üç çocğa rahatlıkla yetsin diye,ev,iş derken yorulup kalıyorum akşamları.oyun oynamak istiyorlar benle.
ay canım benım 3 cocugunmu var senın , allah yardımcın olsun ... gerçekten gıpta ediyorum sizlere ,1 çocukla bile zor oluyor , eli opulesi annelersiniz .

ay canım benım 3 cocugunmu var senın , allah yardımcın olsun ... gerçekten gıpta ediyorum sizlere ,1 çocukla bile zor oluyor , eli opulesi annelersiniz .
canım benim inan benim en zor çocuk birincisiydi.ama insan alışıyor herhalde olunca.şimdi kızım iki yaşına girmek üzere ama emzirmeyi bıraktırmaya çalışıyorum.ben uğraştıkça o daha da yapışıyor.

Ay siz ban böyle azimlisin verirsin dedikçe benim elim tatlıya gitmiyor...
inşallah bu emekler boşa çıkmaz ben de seninle aynı düşünüyorum ama çoğu kişi öyle deyince aklım karıştı işte. Bir de ebe yim yani
Umut iste kili az da olsa gider mi diye

Kizlar ben bugun yediklerimi yazsam heralde yarismadan diskalifiye edilirim ama yine de yazayim gun bitmeden biraz spor yapicam ve yarin cezaliyim az yicem soz ispatlicam kendimi
Sabah: 2dilim beyaz peynir 3dilim kasar 4 zeytin 3dilim ekmek. (Caylar sekersiz) 2cay kasigi recel
Oglen: 5tane findik birkac saat sonra muz.
4cayinda 1borek +1dilim pudingli biskuvili pasta
Aksam: tavuk dürüm .
Ben niye bu kadar acikiyorum yahu

Bende emziriyorum canım 85dim 82 oldum ve gerçekten artık bu kilolardan kurtulmak istiyom hadi artık sende gayret et

Olmamış neyaptın böyle yarın hemen toparla

akşamki durum olmasaymış iyiymiş ben de 2 dılım pizza yedim aksam kendime kızıyorum şimdı

Bende emziriyorum canım 85dim 82 oldum ve gerçekten artık bu kilolardan kurtulmak istiyom hadi artık sende gayret et

Ay o zaman seni kendime rakip seçtim. Belki bu beni biraz frenler. canım senin bebiş ne kadarlik.
Bu arada akşam ki menüm de degisiklik oldu
salata
1 portakal
1 küçükcük elma
6 kaşık yoğurt
3 yk ciger
veee dayanmadığım tek şey halka tatlısı eskiden 3 tane yerdim şimdi 1 tane den az yedim

Selam kizlar sayfalar ucmus gitmis tum gecmisi okudum usenmeden
lorinem canim hosgeldin aramiza
Kizlar goruyorumki biraz kilo verince herkslerde biraz gevsrme olmus sanki uzun surmesin lutfen hemen toparlanin
Ben bu sabah 500 gr eksideydim 72.600 gordum sonunda

Bugun yediklerim
Sabah 500 ml su
Kahvalti
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Salatalik maydonoz
1 tatli kasigi fistik ezmesi
Ara
Turk kahvesi 3 kuru kayisi
Oglen
1 tabak yesil mercimek
1 kase yogurt
Ara
Bir avuc fistik
Beyaz cay
Aksam
Tarcinli yogurda 3 kasik karabugday koydum yedim sadece
2.5 lt su bitti
30 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…