canım bende 1 sene adet olamamıştım , kılo verımının adetle alakası yok ama ben doğum kılomu adet olmadan bır sure cok hızla vermıstım cunku , belki bünyeden bünyeye de degısır , kesınde konuşmamayayım , sen azimlisin mutlaka vereceksın canım ,Ve benim bebeğim 6 aylik hala regli olmadım bazen karnım o kadar şişiyor ki sanki hamileyim diyorum. Adet olupta kilosu daha hızlı giden emziren ler var miii
amin canım .inşallah ya.kilo vermeyi birazda onlar için istiyorum.enerjim üç çocğa rahatlıkla yetsin diye,ev,iş derken yorulup kalıyorum akşamları.oyun oynamak istiyorlar benle.ayy kıyamam çocuklara , aynı benım oğlum gibi , ne kadar zor aslında hem anneler hem çocukları ıcın .. kiloları verip kendimizi iyi hissedelimkı cocuklarımızada daha cok faydamız olsun :)
şu an aynen bunları yapıyorum bende.biraz spor da eklesem süper olacak.spor için de 90 altına düşmeyi bekliyorum.şu an sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum.CANIM EKMEK MAKARNA ŞEKER UN YOK
ARA ÖĞÜBN YOK ÖĞÜNLER ARASINDA 4-5 SAAT GEÇMESİ GEREK AKŞAM EN GEÇ 8 DEN SONRA AĞIZA BİR ŞEY SÜRÜLMUYCEK
ay canım benım 3 cocugunmu var senın , allah yardımcın olsun ... gerçekten gıpta ediyorum sizlere ,1 çocukla bile zor oluyor , eli opulesi annelersiniz .amin canım .inşallah ya.kilo vermeyi birazda onlar için istiyorum.enerjim üç çocğa rahatlıkla yetsin diye,ev,iş derken yorulup kalıyorum akşamları.oyun oynamak istiyorlar benle.
canım benim inan benim en zor çocuk birincisiydi.ama insan alışıyor herhalde olunca.şimdi kızım iki yaşına girmek üzere ama emzirmeyi bıraktırmaya çalışıyorum.ben uğraştıkça o daha da yapışıyor.ay canım benım 3 cocugunmu var senın , allah yardımcın olsun ... gerçekten gıpta ediyorum sizlere ,1 çocukla bile zor oluyor , eli opulesi annelersiniz .
CANIM EMZIRMIYORMUSUN SEN
canım bende 1 sene adet olamamıştım , kılo verımının adetle alakası yok ama ben doğum kılomu adet olmadan bır sure cok hızla vermıstım cunku , belki bünyeden bünyeye de degısır , kesınde konuşmamayayım , sen azimlisin mutlaka vereceksın canım ,
Bende emziriyorum canım 85dim 82 oldum ve gerçekten artık bu kilolardan kurtulmak istiyom hadi artık sende gayret etEvet menümü yazayım
sabah 10.30 gibi
1 kase yoğurt.
2 tane havuç
öğle kahvaltım yani
Yarım dan fazla 1 den az peynirli pide
5 zeytin
tahin pekmez 1 dilim ekmekle
şekersiz çay
Aksam ise 18 de yerim
1 kase yoğurt
salata
meyve yerim ve gün biter 2lt şu içtim yatana kadarda 2lt daha içerim.
Ayyy ben de mi kendime içten içe bir rakip seçsem kilomuzu aynıolan emziren bir anne
Kizlar ben bugun yediklerimi yazsam heralde yarismadan diskalifiye edilirimama yine de yazayim gun bitmeden biraz spor yapicam ve yarin cezaliyim az yicem soz ispatlicam kendimi
Sabah: 2dilim beyaz peynir 3dilim kasar 4 zeytin 3dilim ekmek. (Caylar sekersiz) 2cay kasigi recel
Oglen: 5tane findik birkac saat sonra muz.
4cayinda 1borek +1dilim pudingli biskuvili pasta
Aksam: tavuk dürüm .
Ben niye bu kadar acikiyorum yahu
Evet canim ben bile inanamadim 20dk sonra spora baslicam bakalim ne kadar ilerleyebilcem buraya yazarim. Hem de kaytarmamis olurum :))Olmamış neyaptın böyle yarın hemen toparla
akşamki durum olmasaymış iyiymiş ben de 2 dılım pizza yedim aksam kendime kızıyorum şimdıKizlar ben bugun yediklerimi yazsam heralde yarismadan diskalifiye edilirimama yine de yazayim gun bitmeden biraz spor yapicam ve yarin cezaliyim az yicem soz ispatlicam kendimi
Sabah: 2dilim beyaz peynir 3dilim kasar 4 zeytin 3dilim ekmek. (Caylar sekersiz) 2cay kasigi recel
Oglen: 5tane findik birkac saat sonra muz.
4cayinda 1borek +1dilim pudingli biskuvili pasta
Aksam: tavuk dürüm .
Ben niye bu kadar acikiyorum yahu
dün akşam da ben sapıttım.ama bugün tekrardan yola devam.bazan oluyor insanız işte. ben dört hafta tek lokma hamurişi yememiştim.Olmamış neyaptın böyle yarın hemen toparla
Bende emziriyorum canım 85dim 82 oldum ve gerçekten artık bu kilolardan kurtulmak istiyom hadi artık sende gayret et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?