Ben simdi spor yaptim 10 dk kostum 2dakika hizlihizli yaptim ama tabi evin icinde ahahaha ne kadar etkili bilmem ama terledim. Bi de yarim saat spor yaptim.150 karin 150-200 de bacak hareketi yaptim.biraz sikildim biraktim uyumadan once de biseyler yaparim belki.evde tek ben spor yapiyorum o yuzden sıkılıyorumakşamki durum olmasaymış iyiymiş ben de 2 dılım pizza yedim aksam kendime kızıyorum şimdı
tesekkur ederim canim aöfliler genelde evli ve cocuklu oluyo :) ama çok zor derslerin stresi hayatimi karartiyor sabrediyrm az kaldiMasallah kırmızı balık , ev hanımısın , bebek bakıyorsun ve okuyorsun .. kolay gelsın tatlım
moralini motiveni dusurme. Bir ayda 5 küsür kilo vermissin gayet iyi. Simdi yeni bir aya basladigini dusun :) oh bee bir ayda 5 kilo agirligin tasiyiciligindan kurtuldun. Dizlerine binen ortalama 20 kilodan kurtuldun..her 1 kilo dizlere 4 kilo olarak baski yaparmiscanım 4. haftadır diyetteyim.ve her hafta kilo vermem biraz daha düştü.ilk hafta 3.350 vermiştim.
Kahvalti mutlaka yap 5 ten sonra bisey yememeye calis gece yatarkende süt icebilirsin suyuda aksatmageçen hafta kahvaltı yapmadım genelde.kilolar ondan yavaş gitmiş olabilir.
ben 8. Ayda oldum canim hic etki etmedi kilo vermeme yada ben hissetmedimVe benim bebeğim 6 aylik hala regli olmadım bazen karnım o kadar şişiyor ki sanki hamileyim diyorum. Adet olupta kilosu daha hızlı giden emziren ler var miii
Pilates zorlayici zaten.spora baslamadan once esneme hareketi yapinca kolaylik saglar.hem de sakatliklari filan onler.kolay hareketten zora dogru gidersen daha cok sure yapabilirsinbendd 15 dk kadar plates yaptım ama vucudum hantal sanırım 2 dk da yoruluyorum
Tamam hadi bakalım sanada kolay gelsin banadaAy o zaman seni kendime rakip seçtim. Belki bu beni biraz frenler. canım senin bebiş ne kadarlik.
Bu arada akşam ki menüm de degisiklik oldu
salata
1 portakal
1 küçükcük elma
6 kaşık yoğurt
3 yk ciger
veee dayanmadığım tek şey halka tatlısı eskiden 3 tane yerdim şimdi 1 tane den az yedim
Ben simdi spor yaptim 10 dk kostum 2dakika hizlihizli yaptim ama tabi evin icinde ahahaha ne kadar etkili bilmem ama terledim. Bi de yarim saat spor yaptim.150 karin 150-200 de bacak hareketi yaptim.biraz sikildim biraktim uyumadan once de biseyler yaparim belki.evde tek ben spor yapiyorum o yuzden sıkılıyorum
Iyi geceler canım benim oğlumda bi rahat uyuyamadı bugün 15dalikakaya yada yarım saate bi uyanıyoÇok şükür çocuklar uyudu eğer küçüğüm uyanmasa tekrar yatacam bende
halka tatli yedim amma yedikten bu saate kadar hiç otirmadim. Ev işi ütü falan
yarının bugün den daha güzel olması ümidiyle
iyi geceler kizlar
Iyi geceler canım benim oğlumda bi rahat uyuyamadı bugün 15dalikakaya yada yarım saate bi uyanıyo
1baklava yesen tam iyi olurdu ama neyapıyoruz hemen kendimizi topluyoruz bu kilolar gidecekSlm kızlar bugün misafirlikteydim şimdi geldim
Çoook yoruldum
Gelelim bugünün ibretlik menüsüne yarın toparlıcam
Kahvaltı
1.5 normal tost ekmeğinden tost :)
Bir domates
Çay
Sıra geldi misafirlikte neler yediğime
2 Kaşık pirinç pilavı
2 tavuk put
Iki Kaşık salata
Ara 3 dilim baklavaaaaa
Bir orta şeker Türk kahvesi
Azıcıkta leblebi
Sabır canım sabır bugünlerde geçecekCok zor inanki deliksiz bir uykuya hasret kaldım... Allah yardimcin olsun canim
Yok canım niye atim ki yedim işte ortada bi kase vardı tatlı ve kahveden yarım saat sonra falanda az bişey leblebi yedimYaKaMoZz-z leblebiyi niye yedigini anlamadim canin cekti desem degil cazibedar desem degil konusurken attin hrralde 3 -5 .cok tatlisin ya . yarina toparlariz insallah
Üçünü bi anda yemedim ki aralarda bir bir attım ağzıma sonuncusunuda kahveyle birlikte yedim iste1baklava yesen tam iyi olurdu ama neyapıyoruz hemen kendimizi topluyoruz bu kilolar gidecek
Cimcim , üzülme olan olmuş ama bugun gerçekten bir şey kaçırma tatlım , emeklerıne yazık yoksa , kactımı kaçıyorKizlar ben bugun yediklerimi yazsam heralde yarismadan diskalifiye edilirimama yine de yazayim gun bitmeden biraz spor yapicam ve yarin cezaliyim az yicem soz ispatlicam kendimi
Sabah: 2dilim beyaz peynir 3dilim kasar 4 zeytin 3dilim ekmek. (Caylar sekersiz) 2cay kasigi recel
Oglen: 5tane findik birkac saat sonra muz.
4cayinda 1borek +1dilim pudingli biskuvili pasta
Aksam: tavuk dürüm .
Ben niye bu kadar acikiyorum yahu
bende cok acıkıyorum gerçekten ama bir sure sonra bünyemız alışacak galıba , ben en cok yapıpta kılo verememekten korkuyorumDiyet yapan arkadaslarim şu sorunun cevabina cok ihtiyacim var.
Siz de benim kadar cok acikiyor musunuz ?
Ben surekli acikiyorum. Yemekten 3saat snra acikiyorum. Ara ogunden de 1saat sonra
Yakamozz misafirlikte maalesef kaçıyorSlm kızlar bugün misafirlikteydim şimdi geldim
Çoook yoruldum
Gelelim bugünün ibretlik menüsüne yarın toparlıcam
Kahvaltı
1.5 normal tost ekmeğinden tost :)
Bir domates
Çay
Sıra geldi misafirlikte neler yediğime
2 Kaşık pirinç pilavı
2 tavuk put
Iki Kaşık salata
Ara 3 dilim baklavaaaaa
Bir orta şeker Türk kahvesi
Azıcıkta leblebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?