4 Aylık kilo verme yarışması

akşamki durum olmasaymış iyiymiş ben de 2 dılım pizza yedim aksam kendime kızıyorum şimdı
Ben simdi spor yaptim 10 dk kostum 2dakika hizlihizli yaptim ama tabi evin icinde ahahaha ne kadar etkili bilmem ama terledim. Bi de yarim saat spor yaptim.150 karin 150-200 de bacak hareketi yaptim.biraz sikildim biraktim uyumadan once de biseyler yaparim belki.evde tek ben spor yapiyorum o yuzden sıkılıyorum

Masallah kırmızı balık , ev hanımısın , bebek bakıyorsun ve okuyorsun .. kolay gelsın tatlım
tesekkur ederim canim aöfliler genelde evli ve cocuklu oluyo :) ama çok zor derslerin stresi hayatimi karartiyor sabrediyrm az kaldi

canım 4. haftadır diyetteyim.ve her hafta kilo vermem biraz daha düştü.ilk hafta 3.350 vermiştim.
moralini motiveni dusurme. Bir ayda 5 küsür kilo vermissin gayet iyi. Simdi yeni bir aya basladigini dusun :) oh bee bir ayda 5 kilo agirligin tasiyiciligindan kurtuldun. Dizlerine binen ortalama 20 kilodan kurtuldun..her 1 kilo dizlere 4 kilo olarak baski yaparmis

geçen hafta kahvaltı yapmadım genelde.kilolar ondan yavaş gitmiş olabilir.
Kahvalti mutlaka yap 5 ten sonra bisey yememeye calis gece yatarkende süt icebilirsin suyuda aksatma
Ve benim bebeğim 6 aylik hala regli olmadım bazen karnım o kadar şişiyor ki sanki hamileyim diyorum. Adet olupta kilosu daha hızlı giden emziren ler var miii
ben 8. Ayda oldum canim hic etki etmedi kilo vermeme yada ben hissetmedim

bendd 15 dk kadar plates yaptım ama vucudum hantal sanırım 2 dk da yoruluyorum
Pilates zorlayici zaten.spora baslamadan once esneme hareketi yapinca kolaylik saglar.hem de sakatliklari filan onler.kolay hareketten zora dogru gidersen daha cok sure yapabilirsin

Diyet yapan arkadaslarim şu sorunun cevabina cok ihtiyacim var.
Siz de benim kadar cok acikiyor musunuz ?
Ben surekli acikiyorum. Yemekten 3saat snra acikiyorum. Ara ogunden de 1saat sonra

Slm kızlar bugün misafirlikteydim şimdi geldim
Çoook yoruldum
Gelelim bugünün ibretlik menüsüne yarın toparlıcam
Kahvaltı
1.5 normal tost ekmeğinden tost :)
Bir domates
Çay
Sıra geldi misafirlikte neler yediğime
2 Kaşık pirinç pilavı
2 tavuk put
Iki Kaşık salata
Ara 3 dilim baklavaaaaa
Bir orta şeker Türk kahvesi
Azıcıkta leblebi

Tamam hadi bakalım sanada kolay gelsin banada

Şimdi oldu bravo bravo

Çok şükür çocuklar uyudu eğer küçüğüm uyanmasa tekrar yatacam bende
halka tatli yedim amma yedikten bu saate kadar hiç otirmadim. Ev işi ütü falan
yarının bugün den daha güzel olması ümidiyle
iyi geceler kizlar

Iyi geceler canım benim oğlumda bi rahat uyuyamadı bugün 15dalikakaya yada yarım saate bi uyanıyo

1baklava yesen tam iyi olurdu ama neyapıyoruz hemen kendimizi topluyoruz bu kilolar gidecek

YaKaMoZz-z leblebiyi niye yedigini anlamadim canin cekti desem degil cazibedar desem degil konusurken attin hrralde 3 -5 .cok tatlisin ya . yarina toparlariz insallah
Yok canım niye atim ki yedim işte ortada bi kase vardı tatlı ve kahveden yarım saat sonra falanda az bişey leblebi yedim
Ve canım çekmişti

1baklava yesen tam iyi olurdu ama neyapıyoruz hemen kendimizi topluyoruz bu kilolar gidecek
Üçünü bi anda yemedim ki aralarda bir bir attım ağzıma sonuncusunuda kahveyle birlikte yedim iste
Ama değişen bişey olmadı dimi ha bi anda ha arada bir hepsi yine 3 baklava çıkıyo

Cimcim , üzülme olan olmuş ama bugun gerçekten bir şey kaçırma tatlım , emeklerıne yazık yoksa , kactımı kaçıyor

Diyet yapan arkadaslarim şu sorunun cevabina cok ihtiyacim var.
Siz de benim kadar cok acikiyor musunuz ?
Ben surekli acikiyorum. Yemekten 3saat snra acikiyorum. Ara ogunden de 1saat sonra
bende cok acıkıyorum gerçekten ama bir sure sonra bünyemız alışacak galıba , ben en cok yapıpta kılo verememekten korkuyorum

Yakamozz misafirlikte maalesef kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…