Evet emzirmede oluyo dikkat et yavaş ver kilonu ama sağlığını kaybetme canımEki Görüntüle 1377199 Yag kemik kas su ölçümü yapiyor. Yagim cok cikti kemik yogunlugum az. cikti emzirdigim icin cok kalsiyum kaybettim biliyordm zaten bugun cok peynir yedim simdide süt iciyorum
Eki Görüntüle 1377197 Eki Görüntüle 1377197
Oyy maşallah yerim ben onu çok tatlııııEki Görüntüle 1377199 Yag kemik kas su ölçümü yapiyor. Yagim cok cikti kemik yogunlugum az. cikti emzirdigim icin cok kalsiyum kaybettim biliyordm zaten bugun cok peynir yedim simdide süt iciyorum
Eki Görüntüle 1377197 Eki Görüntüle 1377197
Bi öğün olarak mı yedin canım bunlarıKızlar komşum Ciğer kavurmuş 2kaşık yedim veeeeee yarım kase Sütlaç çokmu
Yok akşam yemeğimin üstüne yedimBi öğün olarak mı yedin canım bunları
bende önce 1kase yiyeyim dedim sonra hemen bıraktım birazdan spor yapıcam yakarım inşallahKızlar iki tatlı kaşığı Sütlaç yedim küçük küçük yedim kaşarı yedikten sonra hatta acaba yesem mi bi kase bişey olmaz yaaa dedim sonra kendimle savaştım yemedim tadımlık bıraktım
Bişeycik olmaz Sıkma canını önemli olan bunu telafi edebilmek fazlada yememişsin zaten afiyet olsunYok akşam yemeğimin üstüne yedim
bu ara kalsiyum cok tuketmeye basladim bakalim ne olacak. Kiloyu az az veriyrm.gecen hafta 400 dü. Bebek icin kuruyemislerde yiyorum. :)Evet emzirmede oluyo dikkat et yavaş ver kilonu ama sağlığını kaybetme canım
Oyy maşallah yerim ben onu çok tatlıııı
Teşekkür ederim canım zaten 15 dkk spor yaptım deli gibi dans ettim en güzel spor dansmışBişeycik olmaz Sıkma canını önemli olan bunu telafi edebilmek fazlada yememişsin zaten afiyet olsun
Merak etme sen ben hep buralardayım canımKIZLAR TOPİK SIZE EMANET. EMANETE İYİ BAKIN..AÇIKLAMA İLK SAYFADA...
KIZLAR TOPİK SIZE EMANET. EMANETE İYİ BAKIN..AÇIKLAMA İLK SAYFADA...[/QUOT
Çarşamba buradasın demi ama
hımm, belkıde bende yanlıs gormus olabılrım canım , yoksa nasıl oldu bu ıs dedım 1 haftada :):):1 mi yazmisim.5 NAFTA canim.
maşallahh canım nasıl verdın ya o kadar kıloyu ???canım bende 36 yaşındayım 87 kılo ile diyete başladım 62 ye kadar düştümn sonra 8 kloşu geri geldı hedef 55
Tatlıtambak sen nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?