- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Ayy yürüyüş yapanlara feci özeniyorum hayran hayran bakıyorum oğluşum var benim 4 yaşında burda kimsemde yok yapa yalnızımBakalim bugun bira z yuruyus yapmayi dusunuyorum.
Hulya avsari ornek aldim
Sadece kafasi icin; sapka giymis ustune kapcon ustune de mont sapkasi ahahah robot X gibi olmus ama azmine gozlerim yasardi :)
Aslinda normal degil mi :) cunku aksam oglen vs ekmek yemem ben maks. 1 dilim. Gunluk dusunursek iyi. Ama cikolata cok da minikcik degilAfiyet olsun canım gayet güzel kahvaltın bana sadece fazla gelen 3 dilim ekmek 2 olsa daha iyi olurdu sanki
Havalar soğuk ya hastalıktan yeni kurtuldu oğlum cesaret edemiyorumYaKaMoZz-z ayyy canim benim ya oglunla cik dolas hem o da hava almis olur. Sıkıca giydirrsin :)
Canim gunluk kac dilim ekmek yiyosun kendimi kiyaslayim diye :)
Bencede kahvaltın gayet iyi ama ekmek çok olmuş tam buğday ekmeği ye 2dilim yeterdi sankiKzlar baktim kahvaltilar konusuluyor ben de az once yaptim yazayim hemen
1dilim kasar 1tatli kasigi beyaz peynir
4zeytin
2cay kasigi recel
4cm² menemen.(daha olsa yerdim de bu kadar birakmis annemleriyi oldu yiyemedim :) . )
3dilim ekmek
Minikcik de cikolata
Yazinca fark ettim de bayagi zengin olmus kahvalti ama normalde ben bunun 3kati yapardim
85dim 82 oldum hedef 70 tabiiii şimdilik sen Kaş kilosunSonuna kadar bırakmıyoruz o zaman
Kaç kilosun canım sen
Ah bu çocuklar ah herşey onlar için demi hasta olduklarında bende kendimizi eve kapatırım senin gibi korkarımHavalar soğuk ya hastalıktan yeni kurtuldu oğlum cesaret edemiyorum
Ekmek hiç yemiyorum canım ben
Evet ya annelik işte Allah'ım isteyen herkesi anne Olmayı nasip etsinAh bu çocuklar ah herşey onlar için demi hasta olduklarında bende kendimizi eve kapatırım senin gibi korkarım
plates işe yarıyor evet ama ben çok yoruluyorum platesle
1-2 ay ıcınde ıse baslıycam, ucretsız ızındeydım ,Bir doktor faciasi da bizden 1 ayda sadece 150 grboyu 4 cm uzamis
Tartti doktor bi gordum saka 150 gr dedim hadi ordan kavga ederiz bak diyo :)
Mama icmedigi icin almamistir distende olabilir dedi golden goat mama aldirdi bunu dene belki sevr dedi bakalim eve gidiyoz simdi denicem iccekmi cok moralim bozuldu ben ne guzrl yiyo diyodum ama yetmiyomus
85dim 82 oldum hedef 70 tabiiii şimdilik sen Kaş kilosun
Ah bu çocuklar ah herşey onlar için demi hasta olduklarında bende kendimizi eve kapatırım senin gibi korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?