selam kızlar nasılsınız ,nasıl gidiyor diyetler
ben de bu ara giremiyecem 1 hafta sonra sınavım var
sınavdan sonra bomba gibi karşınızdayım inşallah
sporlar,diyetler,yürüyüşler.............
tabi 15 tatilde
misafirim gelirse vay halime!
Teşekkür ederim canım biz bırakmayalım yaaa ben çok iyi sonuçlar alıyorum sonuna kadar devam edicem tek başıma kalsam bile
Geçmiş olsun canımslm kızlar 3 gündür felaket hastaydım bugün biraz daha iyiyim.sizler neler yapıyorsunuz diyetler nasıl gidiyor,benim menülerim bol bol çorba içiyorum bol limonlu başkada canım bir şey çekmiyor.
Aynen canim surekli katilmak olmazsa zorlasiyor. benimde 2 gundur esim evde bir de temizlige basladim yavas tan ondan cok aktif olamadim Neyse buralardayim yine
Masallah menulerin cok iyi senin de
Şu müsli beni çok acıktırıyor sende de öyle oluyormuAra
Yarım portakal
Çeyrek muz
Öğlen
Küçük kase müsli
Ara
3diet Bisküvi
Kahve
Şu müsli beni çok acıktırıyor sende de öyle oluyormu
Evet acıkıyorum ama üst üste su içiyorum bastırıyorumŞu müsli beni çok acıktırıyor sende de öyle oluyormu
Gayet güzel bence emziren biri olarak....benimde arttı çünkü dengeli besleniyoruz ondan önce ben hep abur cuburla karnımı doyururdum şimdi az yiyorum ama yemek yiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum en azından ne yediğimi biliyorum az ve özBu da benim menüm
sabah 6 da
1 portakal
1 küçükcük elma
1 mandalina
12 de kahvaltı
1 dilim patates pizzasi
peynir
zeytin
domates
salatalık
maydanoz
2 lokma bal kaymak
ekmek yemedim başka
yarım da krep
ara
2 portakal memleketten geldi de
akşam
1 tabak karnabahar yemeği
Salata
18.30 da yerim yemegimi en gec
2 lt su ictim yatana kadar 2 lt daha içerim günlük 4 lt içiyorum v3 sütüm de arttı kizlar
sMaşallah kızlar sütler de artmış bol bol süt olsun
Yağlar erisin hepinizin menüsü gayet güzel
Hadi çıtır hatunlar başarıcaz hepimiz baharda çiçek açalım bizde
Menün gayet güzel canımTekrar Selam
Aksam
6 kasik az yagli kisir
Yesillik
Ayran
Azicik tursu
Bende bende yapamıyorum zaten rejim yapabilmek beyinde bitiyo gerçekten çok istiyorsan oluyo bugün benimde canım çok sıkıldı çok atıştırdım ama korka korka fazla abartmadan 4ay abartmak yok zor ama başarıcaz canımArkadaslar siz sinirlenince uzulunce vs yemek yeme atistirma duygunuzu nasil batriyosunuz. Ben hiç yapamiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?