4 Aylık kilo verme yarışması

olsun canim sinavdan sonra aktif olarak gelirsin
nasil olsa daha vaktimiz cok

Aynen canim surekli katilmak olmazsa zorlasiyor. benimde 2 gundur esim evde bir de temizlige basladim yavas tan ondan cok aktif olamadim Neyse buralardayim yine
Masallah menulerin cok iyi senin de
Teşekkür ederim canım biz bırakmayalım yaaa ben çok iyi sonuçlar alıyorum sonuna kadar devam edicem tek başıma kalsam bile

slm kızlar 3 gündür felaket hastaydım bugün biraz daha iyiyim.sizler neler yapıyorsunuz diyetler nasıl gidiyor,benim menülerim bol bol çorba içiyorum bol limonlu başkada canım bir şey çekmiyor.
Geçmiş olsun canım

Aynen canim surekli katilmak olmazsa zorlasiyor. benimde 2 gundur esim evde bir de temizlige basladim yavas tan ondan cok aktif olamadim Neyse buralardayim yine
Masallah menulerin cok iyi senin de

Kolay gelsin canım....Eşler evde olunca doğrusun zor oluyo ama fazla ara verme buralarda bizi yalnız bırakmayın

Seacım hoşgeldin tatlım özletme kendini seninde menün gayet güzel
Akşam yemeğimi yedim
Ama yemekten bi saat önce oğlumun yemeğinden bi iki Kaşık pirinç pilavı bi köfte
Biraz öncede
Küçük bi tabak taze fasülye
Bi küçük kase cacık bugüne nokta koydum belki bi muz yerim 6 olmadan

Bu da benim menüm
sabah 6 da
1 portakal
1 küçükcük elma
1 mandalina

12 de kahvaltı
1 dilim patates pizzasi
peynir
zeytin
domates
salatalık
maydanoz
2 lokma bal kaymak
ekmek yemedim başka
yarım da krep

ara
2 portakal memleketten geldi de

akşam
1 tabak karnabahar yemeği
Salata
18.30 da yerim yemegimi en gec

2 lt su ictim yatana kadar 2 lt daha içerim günlük 4 lt içiyorum v3 sütüm de arttı kizlar

Gayet güzel bence emziren biri olarak....benimde arttı çünkü dengeli besleniyoruz ondan önce ben hep abur cuburla karnımı doyururdum şimdi az yiyorum ama yemek yiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum en azından ne yediğimi biliyorum az ve öz

Akşam yemeğim
1kepçe tavuklu şehriye çorbası
1tabak pırasa
Yoğurt
Bugün çok yedim gibi geliyo hiç dışarıda çıkmadım yürümedim yani bi ağırlık var üstümde ammmaaaa birazdan kızımla müzik açıp dans edicez

Arkadaslar siz sinirlenince uzulunce vs yemek yeme atistirma duygunuzu nasil batriyosunuz. Ben hiç yapamiyorum da

Arkadaslar siz sinirlenince uzulunce vs yemek yeme atistirma duygunuzu nasil batriyosunuz. Ben hiç yapamiyorum da
Bende bende yapamıyorum zaten rejim yapabilmek beyinde bitiyo gerçekten çok istiyorsan oluyo bugün benimde canım çok sıkıldı çok atıştırdım ama korka korka fazla abartmadan 4ay abartmak yok zor ama başarıcaz canım

N naz5403 canim ben de sinirliydim miralimde bozuktu yedim ya cok fena da yedim yani buraya da yazmadim yorulurum yazarken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…