Aynen zbt. Ben de olacagim icin var. Bekliyorum 2gundur oldu olcal diye. Acaba olunca soyle 1kilo gider mi kiGünaydın
Hafta sonları giremiyorum kızlar maşallah çok azimlisiniz
Bende dikkat etmeye çalıştım, canım çok bişey istemiyor ama adet olduğum için biraz şişkinlik var.
Adet olunca bende daha çok şişlik oluyor ve 1 kilo belki daha fazla tartıda farkediyor maalesefAynen zbt. Ben de olacagim icin var. Bekliyorum 2gundur oldu olcal diye. Acaba olunca soyle 1kilo gider mi ki5gundur veremedim yarisma bildirimine 2.5 gun kaldi
Ben galiba 600 gram verdim. Ya da su dengesinden dolayi bu degisim. Bilmiyorum bakalim 2gun daha bekleyim.Adet olunca bende daha oluyor ve 1 kilo belki daha fazla tartıda farkediyor maalesefBildirime de az kaldı. Az da olsa versek bari..
Canim harika sinBayanlar haydi spora :)
Su an spor yapiyorum daha dogrusu 1saattir yapiyorum.simdi zor kisimlara geldim ve her an cayabilirim zor dayaniyrm. Squat yapicam ama nerde bende o g.t affedersiniz de cok zor yapmasi. Bi kere yaptim ust uste 4 gun. Ve yuruyemiyodum bacaklarim titriyordu yorgunluk tan
Adet olunca bende daha çok şişlik oluyor ve 1 kilo belki daha fazla tartıda farkediyor maalesefBildirime de az kaldı. Az da olsa versek bari..
Gunaydinlarr kizlarrrr ben bugun oruçum 10 gün kaldı inşallah. ..
2 gün çoook dikkat edecem 500 fr da olsa gitsin artik
Masallah canim ne guzel tutuyosun
bende tutmadim hala borclarimi
Subat tatilinde ins
Keske tatlim sadece sporla verilebilse. Ben okul zamani cok spor yapiyorum nerdeyse hic oturmuyorum ama iste yedigine dikkat etmezse insan veremiyor.Canim harika sin
SPor candir
Sporle 3 kilo verirsin ama 5 kilo vermis gibi gorunursun darisi bana ins
Slm hanımlar herkes toplanmış yine ne güzel
Menüler harika
Sanırım hemen hemen hepimiz pazar günü ipin ucunu kaçırmışız
Bi günden bişeycik olmaz bugün telafi ederiz
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Iki dilim kaşar
3 kepekli grisini
Iki üç çatal patates
tartı Gününü sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?