Gunaydın kızlar ,
sonuç : 57,2 , yavaş yavaş gıdıyor , olsun , azımle başaracağız ınsallah ben bozmadığım halde cok az gidiyor
Haklısın , muhtemelen direniyor , cunku bendeki yağlar artık vücuduma yerlesmıs senelerdir , doğumda verdıgım kg ların harıcınde gıtmıyor , cok zor gidiyor , bende direnecegım , eminim ben galip gelecegım kılolarıma karsı :)Benimde öyle aslında.
Aslında vucudum direniyor bende açıkcası biraz sıkıldım bu durumdan çok uzun zamandır dikkat ediyorum çünkü herkeste gayet iyisin diyor ama ben hedefime ulaşmadan pes etmek istemiyorum
harıkasınbenim diyete yoğun olarak yüklendiğim için -1600 şeker benım hayatımdan çıkmalı sanırım bu arada da mezdeke de faydalı oldu sanırım
cok ıyı vermıssın tebrıklerSabah serifleriniz hayirli olsun kizlar. Gecen hafta 76.1 Bu hafta 74.6 (-1.500)
almamak bıle başarı aslında ..olsun uzulme , sen dikkat ediyorsun normaldegünaydın kızlar benim içinde köyü bir haftaydı yrni hafta inşallah hepimiz için iyi bol eksili geçer.
geçen hafta:89.500
bu hafta:89.300
Kahvaltı :
2dilim ekmek
1yumurta 3zeytin
2dilim peynir
1yemwk kaşığı tahin pekmez
Veee yine hata 3kaşık yoğurt kaymağı az kaldı bi bitsede kurtulsam annem yapmış ev yoğurdunun kaymağına bayılırım
Bol şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?