- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Evet ya mavimiden aklımda kalmış galiba biraz araştırdım günde 3 fincan için diyorlar cildi de sıkılaştırıyormuş, kansere önleyici etkisi varmış, kiloda verdiriyormuşTatlim ben kullaniyorum
Yesilcayin ayni si etkisi de ayni
Yesilcay in ust yapraklariymis
Ve tadi daha guzel
Bende Mavimi den ogrenmistim
Bu arada Mavimi ne yapti acaba
Teşekkür ederim canım anneme gitmem işi bozdu değilse 2kilo gidecekti olsun 4ay var daha gerçi artık 3.5. Ay kaldı ama olacak hadi artık sende biraz kendini frenle rakibin seni geçiyo ona göre hadi gaza gel sende istersen bu yaz 70 olursun niye kilolarını gizlemekle uğraşcan rahat rahat giyinip dolaşmak varkenCanım senin ve benim damak tadim iz aynı gibi bende yoğurt süt kaymagi bayılırım. Tahin pekmez de bu arda tebrikler
tebrik ederim tatlım seniBu arada haftalık hedefime ulaşmışım
Haftaya Çarşamba 60.9
Tebrikler canım , umarım bende ulaşırım haftaya tatlımBu arada haftalık hedefime ulaşmışım
Haftaya Çarşamba 60.9
Teşekkür ederim canım anneme gitmem işi bozdu değilse 2kilo gidecekti olsun 4ay var daha gerçi artık 3.5. Ay kaldı ama olacak hadi artık sende biraz kendini frenle rakibin seni geçiyo ona göre hadi gaza gel sende istersen bu yaz 70 olursun niye kilolarını gizlemekle uğraşcan rahat rahat giyinip dolaşmak varken
Tebrikler canım , umarım bende ulaşırım haftaya tatlım
Teşekkür ederim kızlar yalnız bi tuhaflık var bendetebrik ederim tatlım seni
Nasıl bi diyet canım paylaşabilirmisinCanım bugün bir diyete başladım.
Bu tarz diyetleri pek sevmem ama biraz moral olsun diye başladım. Hem benim tarzıma da uyuyor. Bakalim 15 gün sonunda sonuç nasıl olacak. Bunu bozmadan devam ettirecegim.
spora da başladık dün az da olsa
Nasıl bi diyet canım paylaşabilirmisin
Tebrik ederim çok iyisin*Ben de gecen hafta 70.600 dum
*Simdi de 69.200 oldum
benim icin cok iyiiiionemli olan 2.hafta da aynisini yapabilmek (bu benim ilk haftamdi gec basladm da )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?