4 Aylık kilo verme yarışması

52 ile evlendim canım. aslında hamileyken çok kilo almadım, 63 ile doğum yaptım. doğumda sonra 56 ya falan düşmüştüm emzirirken ama sonra tekrar aldım. Şimdi doğum yaptığım kiloda sayılırım :110:
Çok istiyorum zayıflamak, dolabımdaki kıyafetlerimin çoğu olmuyor, kendime uygun kıyafet bulamıyorum. Belim ince basen var o yüzden giydiklerim yakışmıyor. Bir de memlekete gidince insanların kilo almışın demesini istemiyorum :mad:
Bu arada sabah kalkınca tartılmayı unuttum şimdi işteyim. öğlen eve gidince tartılır kilomu yazarım.
Bana artık zayıflamissin diyorlar. Yazin yine gidicem bakalim neler duyucam :) darisi basina . Kiyafetleriminde bir kismi oluyor . Tamam unutma canim

• Beğen
Reactions: zbt
Günaydın kızlar 86.1 ile yola devam.
dün saat 20 de 3 tane halka tatli ve saat 22 de çerez yedim Yemeseydin iyiydi 85 leri görecektim ama yaa

Günaydın kızlar 86.1 ile yola devam.
dün saat 20 de 3 tane halka tatli ve saat 22 de çerez yedim Yemeseydin iyiydi 85 leri görecektim ama yaa
3 tane halkamı yok artık:KK57:,kız onun hepsini nasıl yedin?ben 1 taneyi zor yiyom daha doğrusu yiyordum bir zamanlar,bu nasıl diyet?

Kahvaltı
1çılbır
2,3çatal patates kızartması
4zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
2tatlı kaşığı tahin pekmez
Şekersiz çay

Gunaydin kizlar
07.01.2015 75.000 hadi bakalim 16 haftada neler olacak insallah 60 olurum herkes hedefine ulasir insallah

Cuma gunu esim isbasi yapacak bi haftadir izinliydi aslinda kilom 73.500 74.000 arasi gidip geliyodu
bugunku yedigim ve yiyeceklerim
Sabah..
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Maydonoz
Bir tatli kasigi fistik ezmesi
Ara yok cunku yeni yedim
Ama sutlu kahve icebilirim
Aksam ..
Sebze corbasi
Ispanak yemegi
Yogurt

Insalah gunu boyle kapatirim

Karabugday detoksunu cuma gunu bende deniycem kizlar

Carsambaya 73 u gormek istiyorum:))

3 tane halkamı yok artık:KK57:,kız onun hepsini nasıl yedin?ben 1 taneyi zor yiyom daha doğrusu yiyordum bir zamanlar,bu nasıl diyet?

Canım ben bayılıyorum halka tatlıya sıcak olunca gitti vallahi.... bide çoğu tatlici glikoz şurubu kullanıyor onlar ağır. Bizim aldigimiz şeker Şerbeti nden hafif inanki

Ama kilo veriyorum canım yaa bu da hoşuma gidiyor....
karatay usulü yapmaya çalışıyorum ama dün akşam dışarıda olunca azcık kacti

Canım ben bayılıyorum halka tatlıya sıcak olunca gitti vallahi.... bide çoğu tatlici glikoz şurubu kullanıyor onlar ağır. Bizim aldigimiz şeker Şerbeti nden hafif inanki

Ama kilo veriyorum canım yaa bu da hoşuma gidiyor....
karatay usulü yapmaya çalışıyorum ama dün akşam dışarıda olunca azcık kacti
afiyet şeker olsun canım da,boşa kürek sallama diye söyledim

Slm kizlar
Ogle yemegim
1 kasik kahvaltilik sos
1 kk peynir
1 yumurta
Maydanoz
1
grisini

Okuldan erken cikinca esim ve kizimla kahvalti yaptik Oglen yemeginden cok kahvalti ya benzedi
Ev islerimi de bitirdim Kizimi uyutup azicik egzersiz yapicam

Back
X