- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.100
- 598
Tamam canim yazdimCanım beni de yazar misin
boy 160
kilo 84
hedef 70
yaş 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim yazdimCanım beni de yazar misin
boy 160
kilo 84
hedef 70
yaş 27
52 ile evlendim canım. aslında hamileyken çok kilo almadım, 63 ile doğum yaptım. doğumda sonra 56 ya falan düşmüştüm emzirirken ama sonra tekrar aldım. Şimdi doğum yaptığım kiloda sayılırım
Çok istiyorum zayıflamak, dolabımdaki kıyafetlerimin çoğu olmuyor, kendime uygun kıyafet bulamıyorum. Belim ince basen var o yüzden giydiklerim yakışmıyor. Bir de memlekete gidince insanların kilo almışın demesini istemiyorum![]()
Bana artık zayıflamissin diyorlar. Yazin yine gidicem bakalim neler duyucam :) darisi basina . Kiyafetleriminde bir kismi oluyor . Tamam unutma canimBu arada sabah kalkınca tartılmayı unuttum şimdi işteyim. öğlen eve gidince tartılır kilomu yazarım.
günaydın herkese
07/01/2015 .......72.200
Gunaydin
Kilom 66.4
Pazartesinden bu yana 400 gr gitmis
Yine kardir
günaydın kızlar
60.800gr geldim
dün detoks yapmıştım
1.100 gr gitmiş
2 gün daha detoks yapıcam
sizlerede günaydın kızlar. Zambak canim ne detoksu yaptin.Günaydın. 72.6
kim korkar kilolardan topiğine bak orda yazıyor,3 günlük detokssizlerede günaydın kızlar. Zambak canim ne detoksu yaptin.
3 tane halkamı yok artıkGünaydın kızlar 86.1 ile yola devam.
dün saat 20 de 3 tane halka tatli ve saat 22 de çerez yedim Yemeseydin iyiydi 85 leri görecektim ama yaa
3 tane halkamı yok artık,kız onun hepsini nasıl yedin?ben 1 taneyi zor yiyom daha doğrusu yiyordum bir zamanlar,bu nasıl diyet?
afiyet şeker olsun canım da,boşa kürek sallama diye söyledimCanım ben bayılıyorum halka tatlıya sıcak olunca gitti vallahi.... bide çoğu tatlici glikoz şurubu kullanıyor onlar ağır. Bizim aldigimiz şeker Şerbeti nden hafif inanki
Ama kilo veriyorum canım yaa bu da hoşuma gidiyor....
karatay usulü yapmaya çalışıyorum ama dün akşam dışarıda olunca azcık kacti
afiyet şeker olsun canım da,boşa kürek sallama diye söyledim
Merhaba kızlar. Boyum 163
kilom 59.3 hedef kilom 50 :)