4 Aylık kilo verme yarışması

T tatlitambak tahin pekmez serbest miydi ki canim karatayda?
@Akbulutj biraz kacamakli olmus hi?:)
cilek31 cilek31 canim aslinda başarı oykume ayrıntılı yazdim:) onu okuyup bana merak ettigin baska ayrıntılar sorabilirsin:)

O bölümü tam okumadım ama göz gezdirirdim doğal diye rahatça yemeyin diyor. Ama benim 5.5 aylık oğlum var . Kahvaltıdan sonra 2 yk tatli niyetine yiyorum

Selam kızlar
bende bahsedeyim kendinden 27 yaşındayım 6 aylik kızım var 65 kg evevlendim 72 kg hamile kaldım 96 ile doğuma girdim doğumdan eve geldiği de 88 idi şimdi 1 aydır dikkat etmeye çalışıyorum 84 ile de am ediyorum. Bu arada yurt dışında yaşıyorum Tr ile 8 saat fark var arada onun için menülerini geç bildiriorum türkiyeye göre

Sorma:)

Hep birlikte hedeflere ulaşacağız inş:D

Zamanla onlarda toparlanır tatlım sende benim gibi çok kilo almışsın.
Kolay değil bütün vucut yapımız değişti.
Bunada şükür ben göbişim kalcak die çok korkuyordum ama kalmadı.

Hoş bulduk bebemm bizi çağırdın sen yoksun:D
İnşallah canim. Inanamiyorum karnin dümdüz mü yani. Dikis yerinin uzerine sarkan bir deri inmedimi ben hayalen düsününce böyle olacak saniyorumda.

Kizlar bende kendimden bahsedeyim
Evliyim 35 yasindayim 10 yasinda kizim 22 aylik oglum var

2001 de evlendigimde 54 kiloydum 60 kilo ile kizima hamile kaldim 78 le doguma gittim eve geldigimde 72 dim
65 e kadar dusmustum kizim 1. Sinifa basladiginda stresten 80 gordum ve dank etti diyetisyen esliginde 65 yine dustum ve 2012 de ve oglusa hamile kaldim 87 le doguma gittim eve geldigimde 82 idim emzirme doneminde 90 a kadar ciktim mart2014 den beri 15 kilo verdim sonrasini hep birlikte gorucez 60 i gorup korumaya calisicam insallah

Hepimiz icin hayirli olsun kizlar:)
İnşallah hayırlı olur canım :) evet vermek kadar korumakta çok mühim fazla yukselip inmek sağlık için iyi değil diye duymuştum

Ben 18 yaşında, küçük yaşlardan kortison ilacıyla astım tedavisi olan üstüne üstlük hipotiroid ile uğraşan bir öğrenciyim. Çok yemek yiyen biri pek olmadım, bu şanssızlık yüzünden aldım kiloları.
Aslında geçen sene çok istikrarlıydım çünkü 86 kilodan 69 düşebilmiştim. Fakat bir depresyon hepsini geri almamı sağladı. Artık önümüze bakalım.
Bugünkü Menüme geliyim:

7:20 yarım kase sütlü mısır gevreği

10:30 müsli

13:00 mercimek çorbası

17:30 yarım kase mercimek çorbası + bulgur

Ve 10000 adım attım + 2 bardak detox çayı
Allah kolaylık versin canım. 10.000 adımı dışardamı yaptin ben evde 3000 zor yapiyordum

en kilolu benim galiba.
kilosu fazla olanlar daha çabuk veriyor 2 sene önce bir arkadaşımla hergün 1 saat yürüyüş yapıyorduk. onun 90 civarıydı sanırım kilosu 2.5 3 ayda o yaklaşık 20 kilo verdi diyetsiz sadece sağlıklı beslendi ttlı yemedi ben sadece 2 kilo verebildim sonra durdu o da. yani senn kilo vermen bizden daha kolay yeter ki yürüyüş le destekle.

merhaba kızlar bende kendimden bahsedeyim 25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim çalışıyorum ve 9 aylık dünyalar güzeli bir kızım var.
Normalde kesinlikle 50 nin üstüne çıkmayan birisiydim ama hamilelikte 20 kilo aldım :KK68::KK68: 58 ile hamile kalıp 78 ile doğum yaptım şimdide alışık olmadığım için böyle kilolara bi an evvel vermek isterim :) :) şuan 62 kilodayım ve hedefim 58 son 4 kilomm onuda verdim mi demeyin keyfime ohhh misss
Yemek konusuna da gelince tatlıyı ve unu ekmeği hayatımdan çıkarıp yemeklerden de azar azar yiyerek zayıflıyorum (çünkü emziren bir anne olduğum için sıkı diyete giremiyorum :D :D )

merhaba kızlar bende kendimden bahsedeyim 25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim çalışıyorum ve 9 aylık dünyalar güzeli bir kızım var.
Normalde kesinlikle 50 nin üstüne çıkmayan birisiydim ama hamilelikte 20 kilo aldım :KK68::KK68: 58 ile hamile kalıp 78 ile doğum yaptım şimdide alışık olmadığım için böyle kilolara bi an evvel vermek isterim :) :) şuan 62 kilodayım ve hedefim 58 son 4 kilomm onuda verdim mi demeyin keyfime ohhh misss
Yemek konusuna da gelince tatlıyı ve unu ekmeği hayatımdan çıkarıp yemeklerden de azar azar yiyerek zayıflıyorum (çünkü emziren bir anne olduğum için sıkı diyete giremiyorum :D :D )
58 ise doğum kontrol hapını kullandığım için 58 e çıktım kızlar yanlış anlaşılmasın :KK48::KK48:

tam gününde denk geldim sanırım bende katılabilir miyim?
boy:1.65
kilo: 68.3
yas: 25
hedef : 59
ekliyorum canim

evet kendimden bahsedeyim.3 haftayı tamamladım aslında kilo verme işine başlayalı.5.250 gr verdim.evet kilo çok ama bu defa önceki denemelerimden farklı hissediyorum.10 yıldır 90 üstüyüm ve bir türlü motive olup veremedim.o nedenle ilk hedefim 89sonrasında ise bu 4 ayın sonunda 79.900 ü hedefliyorum.akapunktura gidiyorum.akapunktur uzmanının verdiği karbonhidrat diyeti.besinlerin karbonhidrat değerlerine göre günlük değeim 50 yi eçmeyecek şekilde kendi öğünlerimi kendim oluşturuyorum.sizde güzel vermişsiniz.
4 ayda 79 dan fazla verebilirsin en azindan 12 kilo . Yeterince zaman kaybetmissin bence daha fazla kaybetme canim sık dişini
58 ise doğum kontrol hapını kullandığım için 58 e çıktım kızlar yanlış anlaşılmasın :KK48::KK48:
canim boyunu yazar misin

Günaydııın kızlar bu sabah tartıldım 84 geldim:KK54::KK54:
Kahvaltı;
1yumurta
5zeytin
2dilim salam
1dilim ekmek
2tatlı kaşığı tahin pekmez

Günaydın kizlaarr

Eklentiler

• IMG_0157.webp
    IMG_0157.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 93
maşallah canım o kadar kıloyu nasıl verdın 5 ayda 23 kılo :KK57::KK57::KK57: anlatırmısın ????

bende sezeryanla dogum oldum ama kılo veremıyorum bır turlu

Gider canım gider 1 yıldan sonra rahatça vermeye başladım ben.
Hemde hiç bir şey yapmadan.
Sonrasında işte hamile kaldığımkiloda sabit kaldım ve buraya geldim:)

İnşallah canim. Inanamiyorum karnin dümdüz mü yani. Dikis yerinin uzerine sarkan bir deri inmedimi ben hayalen düsününce böyle olacak saniyorumda.

Canım ben yapı olarak hiç bir zaman göbekli biri olmadım.
Söylemesem kimse sezeryan yaptığımı anlamaz:)
Benim hep basenim sorundu ama oda bekarkenkinde bile daha ince:D
Oda nasıl olduysa sporsuz gitti ama ilk kez bu kadar kararlıydım.

İnşallah devamınıda hep birlikte vereceğiz.

Gider canım gider 1 yıldan sonra rahatça vermeye başladım ben.
Hemde hiç bir şey yapmadan.
Sonrasında işte hamile kaldığımkiloda sabit kaldım ve buraya geldim:) canim bende aksine 58 ken bile biraz göbekliydim ama olsun o zaman 54 oluruz hedef bu zaten :) Her yerden eşit kilo aliyorum dogumdan bir kac gun once cekindigim fotomu gosteririm bir ara burnum yuzum berbatti docen nasil oldun boyle dedi ve ayni tatarlara benziyorsun dedi :KK16:

Canım ben yapı olarak hiç bir zaman göbekli biri olmadım.
Söylemesem kimse sezeryan yaptığımı anlamaz:)
Benim hep basenim sorundu ama oda bekarkenkinde bile daha ince:D
Oda nasıl olduysa sporsuz gitti ama ilk kez bu kadar kararlıydım.

İnşallah devamınıda hep birlikte vereceğiz.

Günaydın kizlaarr
Günaydın canım. Ben bu sabah kahvaltinin dibine vurdum enteresan birşey oldu. Bir lahmacun bir tabak makarna bir tabak salata iki baklava iki yumurta neydi bu simdi çildirmis olmaliyim bugun 4 te iki bardak süt 2 portakal günü bitircem

Back
X