Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1 okudum nasil olduysa2 maalesef ama inanıyorum kendime yaa daha önce ne kilolar verdim ben 8 kilomu gözümü korkutacak onlar korksun benden![]()
Ayy ben 70 hedefim dedim ama 70 bi göreyim ben en güzel 63de iyi oluyorum ondan sonra 63için çabalıcam![]()
Süper olmuşsun tebriklerDoğum yaptığım günki resmim
Ve iki hafta önceki yılbaşı yemeğimizdeki yeni ben![]()
darısı başıma Buda nazar boncuğun olsunDoğum yaptığım günki resmim
D
darısı başıma Buda nazar boncuğun olsun![]()
Maşallah çok güzel görünüyorsun iyi toparlamışsın kendini bende 87 kiloydum doğumdan hemen sonra sağlıklı bi şekilde diyet yaparak 4 ayda eski kiloma geri dönmüştümDoğum yaptığım günki resmim
Maşallah çok güzel görünüyorsun iyi toparlamışsın kendini bende 87 kiloydum doğumdan hemen sonra sağlıklı bi şekilde diyet yaparak 4 ayda eski kiloma geri dönmüştüm![]()
Şuan 63 kg bu sabah fazla çıktım aslında 63.5ben hamiş kaldığımda 74 dün tatlım evlendiğimde ise 64...
Şimdi ise 61 beni görenler o yüzden inanamıyorlar
Teşekkürler bu arada...
Şu anda kilon kaç hedefin kaç?
Şuan 63 kg bu sabah fazla çıktım aslında 63.5
20 nisana kadar 55 olmak istiyorum oğluşumun doğum gününe çıpçıtır olasım var
Bu yıl benim yılım olsun istiyorum ehliyet almak istiyorum ekimdede burun estetiği olcam Allah izin verirse bide arabamı alırım ohh miss
Inşallah planladığım gibi olur seneye bide ikinci bebek istiyorum nasip olursa kafam rahat bi şekilde olsun istiyorum
Oğluşum 4 yaşında bu dört yıl nasıl geçti hiiiiç bilmiyorum
27 yaşındayım bu yıl kendim için bişeyler yapmak istiyorum hakkım ama dimi
Verirsin canım merak etmebenim de doğumdan çıkmış hatta doğuma giren halimle şimdikihalimi görseniz ... tam ibretlik . doğumdan ciktigimda 59. şimdi 74. insanlar hamileyken alıyor. ben doğumdan sonra 15 kilo aldım. doğuma giderken giydiğim kıyafetler montlar dar geliyor.
pardon 164Oyy küçükmüş seninki Allah bağışlasın bebişlerimizi bizlere
Benim boyun 165 kocacımın 183 topukluya başladım ben artık oğlum küçükken giyemiyordum Peşine koşmaktan ayy çok zorlanmıştım 2 ysşındayken avm ye gidince ağlayarak çıkıyordum o derece yani
benim de doğumdan çıkmış hatta doğuma giren halimle şimdikihalimi görseniz ... tam ibretlik . doğumdan ciktigimda 59. şimdi 74. insanlar hamileyken alıyor. ben doğumdan sonra 15 kilo aldım. doğuma giderken giydiğim kıyafetler montlar dar geliyor.
Oyy küçükmüş seninki Allah bağışlasın bebişlerimizi bizlere
Benim boyun 165 kocacımın 183 topukluya başladım ben artık oğlum küçükken giyemiyordum Peşine koşmaktan ayy çok zorlanmıştım 2 ysşındayken avm ye gidince ağlayarak çıkıyordum o derece yani
Ben de yediklerimi paylaşayım arkadaşlar.
Sabah: incir ve su ile başladım.
bir dilim kepek ekmeği
lor
közlenmiş yeşil biber.
Akşamda bir yemek kaşığı kuru fasulye
iki köfte kadar haşlanmış tavuk.
Şimdide şekersiz kahve içiyorum.