4 Aylık kilo verme yarışması

canım 71 kilo
her çarşamba bidirim yapcaz başka nasıl olacak

:KK60::KK9:

:KK36::KK9::KK9::KK9:

kesinlikle öyle tatlitambak insallah motive olur. Bende emzirmeyi avantaja cevirerek basamak basamak zayifladim hala da emzirmeyi avantaj olarak kullaniyrm bazen pis bogazlikta yapiyorum :confused:ama kontrol elimde sabah cok borek yedim ama gunun diger ogun haklarini kaybettim dengeleyecem

-400 canim fazla sıkmadim kendimi ama bu hafta en az 700 gram veririm:KK66:
sen zaten önceki yarismadan kendini kanitladin boyle devam iyi gidiyorsun canim :KK9::KK9::KK36:

yemin et :-)

helal olsun :KK9::KK9::KK9: :KK75::KK75:
gecen hafta 76.900 gr ile başladım şu an 75.800 gr...ekleyebilirsin kilomu cnm....

tamamdır canım anladım
herkesın dıyetı farklı yaaa yınede menü verecekmıyız

ya arkadaşlar ben karatay yapıyorum ama nescafe tek zevkim onun yerıne koyabıleceğım bır şey söylermısınız
işyerınde bol nwescafe içiyorum

bugun ekleme olabılıyor mu lısteye benıde ekleyın madem o zaman gun ıcerısınde gırerım ınsalllah cok aktıf olamasamda :KK51:

gecen hafta 76.900 gr ile başladım şu an 75.800 gr...ekleyebilirsin kilomu cnm....
Senden umudumu kesmistim :) ama baya da iyi sonucla gelmissin canim:KK9::KK19:
tamamdır canım anladım
herkesın dıyetı farklı yaaa yınede menü verecekmıyız
belirli bir diyet yok herkes kendi begendigini uyguluyor . Ama cogumuz kafamiza gore takiliyoruz canim . Hayatimda baskasinin diyetini yapmadim yapamamda daral geliyo :KK76::KK76: ne yediysen yazabilirsin

ya arkadaşlar ben karatay yapıyorum ama nescafe tek zevkim onun yerıne koyabıleceğım bır şey söylermısınız
işyerınde bol nwescafe içiyorum
alternatif bilemem ama fazla icmesen iyi olur selülitte yapiyormus :KK52::KK52:

Aksam menüm
1 tabak pırasa
1 kepçe mercimek
1 kase yoğurt
3-4 kaşık bulgur pilavı
olacak....
birazdan yerim ve günü kapatirim

Back
X