- 13 Ocak 2015
- 2.371
- 4.081
- 138
- 46
teşekkür ederim tatlımEkledim canim. :) sagol![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim tatlımEkledim canim. :) sagol![]()
Canim motive olmak icin hergun menunu yazabilirsin sohbetlere katilabilirsin yani aktif olursan memnun oluruzcanım 71 kilo
her çarşamba bidirim yapcaz başka nasıl olacak
gecen hafta 76.900 gr ile başladım şu an 75.800 gr...ekleyebilirsin kilomu cnm....
kesinlikle öyle tatlitambak insallah motive olur. Bende emzirmeyi avantaja cevirerek basamak basamak zayifladim hala da emzirmeyi avantaj olarak kullaniyrm bazen pis bogazlikta yapiyorumama kontrol elimde sabah cok borek yedim ama gunun diger ogun haklarini kaybettim dengeleyecem
-400 canim fazla sıkmadim kendimi ama bu hafta en az 700 gram veririm
sen zaten önceki yarismadan kendini kanitladin boyle devam iyi gidiyorsun canim
yemin et
helal olsun![]()
![]()
Yakınmışız canımKahramanmaraşlıyım
Senden umudumu kesmistim :) ama baya da iyi sonucla gelmissin canimgecen hafta 76.900 gr ile başladım şu an 75.800 gr...ekleyebilirsin kilomu cnm....
belirli bir diyet yok herkes kendi begendigini uyguluyor . Ama cogumuz kafamiza gore takiliyoruz canim . Hayatimda baskasinin diyetini yapmadim yapamamda daral geliyotamamdır canım anladım
herkesın dıyetı farklı yaaa yınede menü verecekmıyız
alternatif bilemem ama fazla icmesen iyi olur selülitte yapiyormusya arkadaşlar ben karatay yapıyorum ama nescafe tek zevkim onun yerıne koyabıleceğım bır şey söylermısınız
işyerınde bol nwescafe içiyorum
Ekliyorum canim boy ve hedef kilonuda alabirmymbugun ekleme olabılıyor mu lısteye benıde ekleyın madem o zaman gun ıcerısınde gırerım ınsalllah cok aktıf olamasamda![]()
Ekliyorum canim boy ve hedef kilonuda alabirmym
sende sagol canim hosgeldin1,65 BOYUM hedef kılom 58 canım sağolasın![]()
ben de nescafe yi çok içiyordum.diyete başladığımdan beri kendime az şekerli türk kahvesi yapıp içiyorumya arkadaşlar ben karatay yapıyorum ama nescafe tek zevkim onun yerıne koyabıleceğım bır şey söylermısınız
işyerınde bol nwescafe içiyorum
Yap canim inan senden ve diger arkadaslardan guzel haber almak bizi de motive ediyor.Kızlar ben bugun sayenizde yeniden doğmuş gibiyim. ..
akşam da yürüyüş yapacam