Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler canim hepimiz cok iyiyiz azmettik yapicaz insallah :)Tebrik ederim çok iyisin
Sağol tatlım her hafta böyle olur inşaallh:))tebrikler kızlar
Sağol canım sporu da ekledim son bir haftadır iyi oldu baya.cok ıyı vermıssın tebrıkler
kendimi çok salmıştım ama bu hafta inşallahdaha güzel olacakalmamak bıle başarı aslında ..olsun uzulme , sen dikkat ediyorsun normalde
diyetteyken anne gitmeyi aslında ertelemek lazım ben de bu hafta sonu gidecem inşallah kaçamak yapmadan döenerim.Teşekkür ederim canım anneme gitmem işi bozdu değilse 2kilo gidecekti olsun 4ay var daha gerçi artık 3.5. Ay kaldı ama olacak hadi artık sende biraz kendini frenle rakibin seni geçiyo ona göre hadi gaza gel sende istersen bu yaz 70 olursun niye kilolarını gizlemekle uğraşcan rahat rahat giyinip dolaşmak varken
*Ben de gecen hafta 70.600 dum
*Simdi de 69.200 oldum
benim icin cok iyiiiionemli olan 2.hafta da aynisini yapabilmek (bu benim ilk haftamdi gec basladm da )
Ay kizlar sabah tartildim ama kosturmaktan yazmayi unuttum.neyse yazayim hemen.
Gecen hafta.84.2
Bu hafta .81.8
Yaklasik 2.400 gitmis gibi duruyor.regli oldugum icin cok gitti galiba.insallah sudan degil yagdan gitmistir.
tebrikler çok güzel kilolar vermişsiniz14 ocak 82.6
21 ocak 81.6
-1![]()
üzülme canım ben geçen hafta verdiğimin üzerine 200 gr ekledim birde alarak.ama hatamı farkettim.bugün akapunktura gittim.dönüşte metrodaydık. tam kilolardan konuşuyorduk.arkadaşım beni motive etmeye çalışıyordu.durakta birden arkadan bir bağırtı koptu.yaşlı ve biraz kilolu bir teyze kapıdan çıkmaya çalışırken önündeki adam sinirlenmiş bağırmaya başladı.'az yede zayıfla,...nü kaldıramıyorsun,sen de erken kalk ,son anda çıkmaya çalışıyorsun.....'muhabbet biraz uzuyor.arkadaşıma döndüm tamam dedim ,motive oldum.bir daha kimseye kendimi yargılatmayacağım.beni kilomdan vuramayacaklar.memlekete gidiyorum cumartesi sabahı.ancak devam ediyorum.Kızlar çok fena bi hafta ya paylaşmaya korkuyorum ama paylaşıcam tabi ki geçen hafta verdiğim geri gelmiş resmen çok üzüldüm bu hafta çok hırslandım bi daha yakın zamanda da anneme gitmeyi düşünmüyorum.
93.9![]()
üzülme canım ben geçen hafta verdiğimin üzerine 200 gr ekledim birde alarak.ama hatamı farkettim.bugün akapunktura gittim.dönüşte metrodaydık. tam kilolardan konuşuyorduk.arkadaşım beni motive etmeye çalışıyordu.durakta birden arkadan bir bağırtı koptu.yaşlı ve biraz kilolu bir teyze kapıdan çıkmaya çalışırken önündeki adam sinirlenmiş bağırmaya başladı.'az yede zayıfla,...nü kaldıramıyorsun,sen de erken kalk ,son anda çıkmaya çalışıyorsun.....'muhabbet biraz uzuyor.arkadaşıma döndüm tamam dedim ,motive oldum.bir daha kimseye kendimi yargılatmayacağım.beni kilomdan vuramayacaklar.memlekete gidiyorum cumartesi sabahı.ancak devam ediyorum.
böyle bir şey benim de başıma gelmişti sesiz söylemişti duydum o an yerin dimine girmek istemiştim.üzülme canım ben geçen hafta verdiğimin üzerine 200 gr ekledim birde alarak.ama hatamı farkettim.bugün akapunktura gittim.dönüşte metrodaydık. tam kilolardan konuşuyorduk.arkadaşım beni motive etmeye çalışıyordu.durakta birden arkadan bir bağırtı koptu.yaşlı ve biraz kilolu bir teyze kapıdan çıkmaya çalışırken önündeki adam sinirlenmiş bağırmaya başladı.'az yede zayıfla,...nü kaldıramıyorsun,sen de erken kalk ,son anda çıkmaya çalışıyorsun.....'muhabbet biraz uzuyor.arkadaşıma döndüm tamam dedim ,motive oldum.bir daha kimseye kendimi yargılatmayacağım.beni kilomdan vuramayacaklar.memlekete gidiyorum cumartesi sabahı.ancak devam ediyorum.[/QUOT
.
böyle bir şey benim de başıma gelmişti sesiz söylemişti duydum o an yerin dimine girmek istemiştim.
aslında haklısın ama ben kendi terbiyesizliği için ilk saldıracağı şeyin kilom olmasını istemiyorum kimsenin.illederengarenk
Ne kadar ayip o kisinin yaptigi. Kimse kimseyi yargilamaya hakki yok ozellikle de tanimadiklarini.
Aslinda kilo vererek degil orda kisisel ozgurluk hakkini kullanarak yargilatmamak gerekiyor.
Sonucta biz kimiz ki ne biliyoruz karsidaki kisi hakkinda belki hasta oldugu icin kilosu var.
Evet boyle seyler bi nebze motive edici ama bizi asil olarak kendimizi savunma konusunda motive etmeli :))
Ezdirmeyelim kendimizi arkadaslar ozellikle de ozgurlugumuzu :)
evet.adam normal değildi galiba.kadın geçemeyince geçme isteğini belirtmiş orasını duyamamştım ama adam söylendide söylendi.Ne kadar çirkin cümleler ya....