4 Aylık kilo verme yarışması

Akşam yemeğim
3kaşık pilav
5kaşık bezelye
Turp salatası
Ayran

almamak bıle başarı aslında ..olsun uzulme , sen dikkat ediyorsun normalde
kendimi çok salmıştım ama bu hafta inşallahdaha güzel olacak
Teşekkür ederim canım anneme gitmem işi bozdu değilse 2kilo gidecekti olsun 4ay var daha gerçi artık 3.5. Ay kaldı ama olacak hadi artık sende biraz kendini frenle rakibin seni geçiyo ona göre hadi gaza gel sende istersen bu yaz 70 olursun niye kilolarını gizlemekle uğraşcan rahat rahat giyinip dolaşmak varken
diyetteyken anne gitmeyi aslında ertelemek lazım ben de bu hafta sonu gidecem inşallah kaçamak yapmadan döenerim.
*Ben de gecen hafta 70.600 dum
*Simdi de 69.200 oldum
benim icin cok iyiiii :D onemli olan 2.hafta da aynisini yapabilmek (bu benim ilk haftamdi gec basladm da )

Ay kizlar sabah tartildim ama kosturmaktan yazmayi unuttum.neyse yazayim hemen.

Gecen hafta.84.2
Bu hafta .81.8

Yaklasik 2.400 gitmis gibi duruyor.regli oldugum icin cok gitti galiba.insallah sudan degil yagdan gitmistir.

14 ocak 82.6
21 ocak 81.6

-1 :KK25:
tebrikler çok güzel kilolar vermişsiniz

merhaba hanımlar,kilo geçen hafta 97.400 ,bu hafta 98.100 fark + 700 gr .bu hafta kötüydü ama kendimi toparladım tekrardan.kilo verenler.süpersiniz.hepinizi tebrik ederim.veremeyenler vazgeçmek yok.

Kızlar çok fena bi hafta ya paylaşmaya korkuyorum ama paylaşıcam tabi ki geçen hafta verdiğim geri gelmiş resmen çok üzüldüm bu hafta çok hırslandım bi daha yakın zamanda da anneme gitmeyi düşünmüyorum.
93.9 :KK43:
üzülme canım ben geçen hafta verdiğimin üzerine 200 gr ekledim birde alarak.ama hatamı farkettim.bugün akapunktura gittim.dönüşte metrodaydık. tam kilolardan konuşuyorduk.arkadaşım beni motive etmeye çalışıyordu.durakta birden arkadan bir bağırtı koptu.yaşlı ve biraz kilolu bir teyze kapıdan çıkmaya çalışırken önündeki adam sinirlenmiş bağırmaya başladı.'az yede zayıfla,...nü kaldıramıyorsun,sen de erken kalk ,son anda çıkmaya çalışıyorsun.....'muhabbet biraz uzuyor.arkadaşıma döndüm tamam dedim ,motive oldum.bir daha kimseye kendimi yargılatmayacağım.beni kilomdan vuramayacaklar.memlekete gidiyorum cumartesi sabahı.ancak devam ediyorum.

üzülme canım ben geçen hafta verdiğimin üzerine 200 gr ekledim birde alarak.ama hatamı farkettim.bugün akapunktura gittim.dönüşte metrodaydık. tam kilolardan konuşuyorduk.arkadaşım beni motive etmeye çalışıyordu.durakta birden arkadan bir bağırtı koptu.yaşlı ve biraz kilolu bir teyze kapıdan çıkmaya çalışırken önündeki adam sinirlenmiş bağırmaya başladı.'az yede zayıfla,...nü kaldıramıyorsun,sen de erken kalk ,son anda çıkmaya çalışıyorsun.....'muhabbet biraz uzuyor.arkadaşıma döndüm tamam dedim ,motive oldum.bir daha kimseye kendimi yargılatmayacağım.beni kilomdan vuramayacaklar.memlekete gidiyorum cumartesi sabahı.ancak devam ediyorum.

Ne kadar çirkin cümleler ya....

Şimdi bi fincan beyaz Çay kızlar oğlum Yemeğini yedi iki Kaşık bulgur pilavı bi Kaşık sebze yemeği tadımlık

Saat 10da salep içtim herkese iyi geceler kızlar

bu günün menüsü
kahvaltı:az lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ek
yeşil çay
öğlen:tavuk+salata+ayran 1 dilim ek
ara:az şekerli türk kahvesi
alşam tavuk+salata+ayran 1dilim kepek ekmek
ara.az şekerli türk kahvesi
su 3 lt

üzülme canım ben geçen hafta verdiğimin üzerine 200 gr ekledim birde alarak.ama hatamı farkettim.bugün akapunktura gittim.dönüşte metrodaydık. tam kilolardan konuşuyorduk.arkadaşım beni motive etmeye çalışıyordu.durakta birden arkadan bir bağırtı koptu.yaşlı ve biraz kilolu bir teyze kapıdan çıkmaya çalışırken önündeki adam sinirlenmiş bağırmaya başladı.'az yede zayıfla,...nü kaldıramıyorsun,sen de erken kalk ,son anda çıkmaya çalışıyorsun.....'muhabbet biraz uzuyor.arkadaşıma döndüm tamam dedim ,motive oldum.bir daha kimseye kendimi yargılatmayacağım.beni kilomdan vuramayacaklar.memlekete gidiyorum cumartesi sabahı.ancak devam ediyorum.[/QUOT
.
böyle bir şey benim de başıma gelmişti sesiz söylemişti duydum o an yerin dimine girmek istemiştim.

Tesekkurler file76 file76 :) ama benim kilo biraz degisken oluyo 400-500 gram degisiyo saatlerine gore. Yani haftaya bu kadar verememektn korkuyorum :))

böyle bir şey benim de başıma gelmişti sesiz söylemişti duydum o an yerin dimine girmek istemiştim.
illederengarenk illederengarenk
Ne kadar ayip o kisinin yaptigi. Kimse kimseyi yargilamaya hakki yok ozellikle de tanimadiklarini.
Aslinda kilo vererek degil orda kisisel ozgurluk hakkini kullanarak yargilatmamak gerekiyor.
Sonucta biz kimiz ki ne biliyoruz karsidaki kisi hakkinda belki hasta oldugu icin kilosu var.
Evet boyle seyler bi nebze motive edici ama bizi asil olarak kendimizi savunma konusunda motive etmeli :))
Ezdirmeyelim kendimizi arkadaslar ozellikle de ozgurlugumuzu :)

illederengarenk illederengarenk
Ne kadar ayip o kisinin yaptigi. Kimse kimseyi yargilamaya hakki yok ozellikle de tanimadiklarini.
Aslinda kilo vererek degil orda kisisel ozgurluk hakkini kullanarak yargilatmamak gerekiyor.
Sonucta biz kimiz ki ne biliyoruz karsidaki kisi hakkinda belki hasta oldugu icin kilosu var.
Evet boyle seyler bi nebze motive edici ama bizi asil olarak kendimizi savunma konusunda motive etmeli :))
Ezdirmeyelim kendimizi arkadaslar ozellikle de ozgurlugumuzu :)
aslında haklısın ama ben kendi terbiyesizliği için ilk saldıracağı şeyin kilom olmasını istemiyorum kimsenin.

Back
X