- 13 Ocak 2015
- 2.371
- 4.081
- 138
- 46
kılo verıyorsan sorun yok canım , ben yıyınce hemen alıyorumBen menu paylasmayacagim cunku herseyden yiyorum...
mesela bugun çikolata da yedim recel de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kılo verıyorsan sorun yok canım , ben yıyınce hemen alıyorumBen menu paylasmayacagim cunku herseyden yiyorum...
mesela bugun çikolata da yedim recel de
canım ben 2 haftada bir tartılıyorum haftaya tartı günüm.haftaya artık haftada 1 tartılacam dayanamıyorum çünkü.Canim tartildinmi
Cok erken canım senın ıcınMerhaba kizlar ben yeni katildim kilom 78 bir aylik bebegim var
canım tebrıkler , sende güzel vermıssın , maşallah sana , son 3 kılomu senın hızınla verebilsem , gercı veremem cok normal ,Kizlarr menumu paylasayim hemen biliyorsunuz erken yiyorum ben. Sabah 1dilim ekmek, 1dilim peynir ve domates Aksam ispanak kavurmasi dicem ama daha cok haslama gibiydi yagsiz tuzsuz ve biraz da yogurt. Sporu az yaptim bugun sesim falan boguk. 100 sguat ve 30 dakika leslie
Tesekkur ederim tatlim. Hedefi 62 belirledim ama kararsizim yine de kac kiloda kalayim. Herkes yeter artik gayet zayif duruyorsun diyo ama ben kendimi durduramiyorumcanım tebrıkler , sende güzel vermıssın , maşallah sana , son 3 kılomu senın hızınla verebilsem , gercı veremem cok normal ,
senın kadar az yıyoıp spor yapmadığımdan ...
kılo verıyorsan sorun yok canım , ben yıyınce hemen alıyorum![]()
Sutum olmuyo zaten
canım 2 çeşit peynir yerine yumurtayı tercih edebilirsin daha tok tutar seni.afiyet olsunEki Görüntüle 1468047 Kizlar kilom ve kahvaltim :)Eki Görüntüle 1468048
Ben cok asiri ve gec saatlerde yiyorum kilolar moralimi cok bozuyo
canım 2 çeşit peynir yerine yumurtayı tercih edebilirsin daha tok tutar seni.afiyet olsun
süt emzirdikçe çoğalır genelde ne kadar sık emzirsen kar sakın diyet yapmaSutum olmuyo zaten
Cnm 81 benim kilom. Biraz geciktim ama isteydim kusura bakmayin.süt emzirdikçe çoğalır genelde ne kadar sık emzirsen kar sakın diyet yapma![]()
Malesef canım o 79.5 GÖRDÜ bileCanim en son 81. 5 dun degil mi. Desene haftaya 7 lerde olursun