4 Aylık kilo verme yarışması

Teşekkürler canım benim.
Eskiden 11 12 lere kadar uyuyan ben şimdi 7 olmadan kalkıyorum. Meğer beni miskinleştiren kilo ve hareketsizlikmiş:KK14:
aslında hareketsiz insanlar daha hızlı yaşlanırmış. bende az daha kilo veriyim daha da aktifleşicem. yazda geldi dışarda bol yürüyorum o zaman

seninle aynı şeyleri hissediyorum tam anlamıyla hatalarla başa döndükçe bende boğulur gibi oluyordum kendime inancımı kaybediyrdum neyse ki ipleri elime aldım sen bana msj yazdıktan sonra baya iyi gidiyorum sende iyice otur düşün ne yapıyorum de !!!!!!
Sende bana azim veriyorsun canım inşallah beraber başaracağız

bende 7 de kalkıyorum fazla uyumayı sevmıyorum..gec uyananlara ozenıyorum..bendee uyusam kalkıp napcam dıyorum kalktığımda sersem gıbı kalkıyorum..cook uyuduğumda mutsuz ouyorum..o gunum cook kotu gecıyoo..sonrada dusunuyorumm hayat zaten cook kısaa..neden uyuyarak gecırıyımm..bu zamana bu yasa ne zaman gelcem bı daha dıyorumm..erken kalkmak ıyı netıcede..gunumuzu doya doya gecırıyoruzz..kac kılo verdın toplamda canım??
kesinlikle öyle iyi yapıyorsun. ben 9 buçukta uyanıyrdum şimdilerde 9 yada 8 buçuk ta uyanıyorum .yakın zamanda 8 de uyanmaya alışıcam çocuk biraz büyüdü eşime kahvaltı hazırlamak istiyorum :(

canımm nerelerdesın??napıyosun??haftasonun nasıl gcıyoo??
çay içiyorum canım eşim çalışıyo tek başıma takılıyorum sen ne yapıyorsn

Evet valla spor mükemmel bi şey tatlım.
Sen de yapıyordun yürüyüş bi ara gel seninle yürüyüş arkadaşı olalım:KK19:
benim ayak üst bölgem acımaya başlayınca ara verdim canım yürüyüş bandında mı yürüyorsun. düğün temmuzda mı

Sende bana azim veriyorsun canım inşallah beraber başaracağız
başka yolu yok başarmak zorundayız :D

Ayy utanarak söylüyorum 99:KK43:
UTANMA SEN ÇOK BAŞARILI AZİMLİ BİR BAYANSIN PSİKİLOJİK bunalımlara girip zayıflayamayablrdn
eveett zaten oglenlerı tek yıyoruz..hem sohbet muhabbet ıyı oluyoo canımm
ohh ne güzel bizde sadece akşam tabi ben değil eşim
yiyor

çay içiyorum canım eşim çalışıyo tek başıma takılıyorum sen ne yapıyorsn

benim ayak üst bölgem acımaya başlayınca ara verdim canım yürüyüş bandında mı yürüyorsun. düğün temmuzda mı

başka yolu yok başarmak zorundayız :KK70:

UTANMA SEN ÇOK BAŞARILI AZİMLİ BİR BAYANSIN PSİKİLOJİK bunalımlara girip zayıflayamayablrdn
ohh ne güzel bizde sadece akşam tabi ben değil eşim
yiyor
Evet biz bu işi başarcaz allahın izniyle.
Yok dışarda yürüyorum canım evde yok hiç spor aletim.
Ağustos yada eylülde canım düğün tam tarih belli değil.

Evet biz bu işi başarcaz allahın izniyle.
Yok dışarda yürüyorum canım evde yok hiç spor aletim.
Ağustos yada eylülde canım düğün tam tarih belli değil.
evet canım başarıcaz. hatırlıyorsan bi ara ciddi bunalıma girmiştim buraya yansıtmıştım baya kendime geldim yaa çok şükürki o 90 lardan 80 lerden kurtuldum şimdi en azından biriyle konuşurken nefes nefese kalmıyorum. gerisi gelir zaten çok iyi başarılı ilerliyorum suyu arttırdım faydasını gördüm . sen çok zayıfladın bu hep azmin sayesinde sırada biz varız inşallah :*

evet canım başarıcaz. hatırlıyorsan bi ara ciddi bunalıma girmiştim buraya yansıtmıştım baya kendime geldim yaa çok şükürki o 90 lardan 80 lerden kurtuldum şimdi en azından biriyle konuşurken nefes nefese kalmıyorum. gerisi gelir zaten çok iyi başarılı ilerliyorum suyu arttırdım faydasını gördüm . sen çok zayıfladın bu hep azmin sayesinde sırada biz varız inşallah :*
Bazı dönemler o bunalım oluyor tatlım ama şükür ki atlattın.
Sen de gayet azimlisin 70 sınırını bi kırsan gerisi patır patır gelecek inşallah.

Selam kızlar sabah civildasmalari başlamış ne güzeluhabbetler bunlar gününü hayırlı olsun moralini hiç bozulmaz inşallah
sabah ailecek kahvaltı yaptık ki biz beş kişiyiz ama ben yolumud an sapmadım aynı miktar ve aynı şeyler yedim onların yedikleri ni anlatmayayim bilinç Altina gider bir gün patlar
1 has yum
2 dl tt ekmek
az peynir
1 tk bal ve şekersiz çay domates salatalik
Ara yapmadım evi toparladım süpür dum
az sonra öğle yemeği yiyip ki yazıcam yürüyüşe çıkıcam

Bazı dönemler o bunalım oluyor tatlım ama şükür ki atlattın.
Sen de gayet azimlisin 70 sınırını bi kırsan gerisi patır patır gelecek inşallah.
kıracam canımm 78 den kurtuldum ya . bu haftada 76 lar geliyo bide 75 görürmüşüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ufacık kaçamak yapmıyorum beyinde bitirebildim. 1 ay içinde 72 hedefliyorum.

Back
X