4 Aylık kilo verme yarışması

Selam kızlar sabah civildasmalari başlamış ne güzeluhabbetler bunlar gününü hayırlı olsun moralini hiç bozulmaz inşallah
sabah ailecek kahvaltı yaptık ki biz beş kişiyiz ama ben yolumud an sapmadım aynı miktar ve aynı şeyler yedim onların yedikleri ni anlatmayayim bilinç Altina gider bir gün patlar
1 has yum
2 dl tt ekmek
az peynir
1 tk bal ve şekersiz çay domates salatalik
Ara yapmadım evi toparladım süpür dum
az sonra öğle yemeği yiyip ki yazıcam yürüyüşe çıkıcam
as canım. sabah sabah zindeydik hala öyle çok şükür hele ben uçuyorum . seninde günün hayırlı bereketli başarılı olsun inşallah :KK68: ahh senin adına çok sevindim hafta sonu dinamiti elinde patlamamış :KK71: ne kadar yürüyeceksinyada yürüyüş bitince yazarsın

sabah kahvaltım
2 haşlama yumurta
3 adet milföy bu kadar bide çay
.
ara portakal olacak henüz iştahım yok.
sonra markete gidip süt alacam sütlü kahve için.
.
akşam saat 4 te bir kase buğday fasülye nohut çorbası içecem
4 ten sonra 1 saat arayla 2 sütlü kahve
akşam 6 da çay yanında tuzu alınmış biraz köy peyniri nasıl iyi mi

çarşamba günü yaklaşıyoooooorrrrrrr
tumblr_inline_mnt2ctLIcx1qz4rgp.gif

Kizlarr mrb ben geldimm bugun eşim illa tartilalim diye tutturdu benim iş yerimde diyete uymadigimi dusunuyor tartildim ama birdaha olmayacak tabi 103.9 geldim bir kilo daha vermisim birazcik kacamaklarimda oldu ama yarindan sonra artik dupduzenli olucam kizlar yazin tatile gidecez bu halde gidemem opuyorum hepinizii alinti yapamadim ama yazdiklarinizi okudum canlar fileyede çok sevindim :KK36: s bedencim kizma olurmu tartildim die sana opucuklerimi yolluyorum:KK15: zaten regl donemindeyim birde sislik var

Selam hatunlaaarrr...
Sabah bir dilim ekmek, 1 dilim peynir ve 1 domates
Akşam bir adet çipura ve salata.
Cips yiyecek gibiyim bugün ama bakalım:))
Spor daaa
30 dakika plates
100 sguat
1.5 saat yürüyüş

Kizlarr mrb ben geldimm bugun eşim illa tartilalim diye tutturdu benim iş yerimde diyete uymadigimi dusunuyor tartildim ama birdaha olmayacak tabi 103.9 geldim bir kilo daha vermisim birazcik kacamaklarimda oldu ama yarindan sonra artik dupduzenli olucam kizlar yazin tatile gidecez bu halde gidemem opuyorum hepinizii alinti yapamadim ama yazdiklarinizi okudum canlar fileyede çok sevindim :KK36: s bedencim kizma olurmu tartildim die sana opucuklerimi yolluyorum:KK15: zaten regl donemindeyim birde sislik var
Merhaba canım yaz çok yaklaştı kaçamak hic birimiz yapmamaliyiz. Ben hergün tartiliyorum sende buraya istediğin zaman yazabilirsin canim.insallah carsambaya kadar daha da çok zayiflarsin

Merhaba canım yaz çok yaklaştı kaçamak hic birimiz yapmamaliyiz. Ben hergün tartiliyorum sende buraya istediğin zaman yazabilirsin canim.insallah carsambaya kadar daha da çok zayiflarsin
InşaAllah canim dogru soyluyorsun tamam o zaman tarti serbestse sorun yok

Kızlar menum yazayım siz anlayın iyimi kötüMü
öğle
4 yk yoğurtlu ıspanak
3 yk makarna
ara
1 kare bitter
akşam
7 lahana dolma yoğurtlu
1 Baget yağsız pisti
1 dl ekmek
ara
1 kare bitter
şu bitter den kurtuldum haftada 500 gr fazladan veririm çikolata tutku bende anlayin

kahvaltı:tost
1 lahmacun kucuk ama
1 bardak lıght cola

bu arada colayı mens donemımde ozellikle ıcıyorumm..ıcımde ne varsa sokupp atıyoo..rahatlıyorum ferahlıyorum..

ogle:1 kase fıstık
1 armut
1 cevız

ara:nescafe

bugun saçma sapan seyler oldu..esım cmt gunlerı bazen oglene kadar calısıyoo..bugünde o günlerden bırıydı..
geldı arkadaşlara kahveye gectık..kahvemızı ıctık eve donuyorduk kı dıger arkadaşlar aradı hadı gelın ne zamandır gorusemıyoruz dedıler kıramadık oraya gectık ordada kahve ıctıkk..eve geldık esımın karnınıı doyurdumm..bende bönn bönn onu ızledımm..yemedımm..saat 22:30 da ne yıyımm yanı..suan acımm:((aksam yemegım kactıı..bana dıyor soleseydın dıger arkadaşlara geçmeden karnımızı doyururdukk..ıyıde kahveyı ıcınce zaten took tutuyoo..toktum yanıı..neysee yapcak bısı yookk..bugünde böyle olsun artıkk

Kızlar menum yazayım siz anlayın iyimi kötüMü
öğle
4 yk yoğurtlu ıspanak
3 yk makarna
ara
1 kare bitter
akşam
7 lahana dolma yoğurtlu
1 Baget yağsız pisti
1 dl ekmek
ara
1 kare bitter
şu bitter den kurtuldum haftada 500 gr fazladan veririm çikolata tutku bende anlayin
canım ben bı abartı goremedımm yanıı gayet ıyıı..cıkolata o kadar olsun yanıı:))

Back
X