4 Aylık kilo verme yarışması

Döndüm döndüm onu da açık içmeye çalışıyorum.
Bide ben yapım gereği çok heyecanlı biriyim ya engelleyemiyorum bunu
Bende çok heyecanlıyım. Cokta cay icerim. Mesela diyelim bir ortamdayiz biri hadsizlik yapti. Nasil tepki verecegim hic belli olmuyor. Ani degisimlerim asiriliklarim cok

sadece bunlarımı yiyorsun su321 hiç mi aralarda meyve falan yemiyorsun.
Hiç yemiyorum canım ya belki yazmadıkları vardr diye düşünüyorsunuzdur ama inanın eksiği var fazlası yoktur.
Artık ara yapcam ama meyve ve kuru yemiş eklicem yarından itibaren.
Günler uzadığı için zorlanmaya başladım.

Hiç yemiyorum canım ya belki yazmadıkları vardr diye düşünüyorsunuzdur ama inanın eksiği var fazlası yoktur.
Artık ara yapcam ama meyve ve kuru yemiş eklicem yarından itibaren.
Günler uzadığı için zorlanmaya başladım.

En fazla bir hafta olur o takılma tatlım senin gibi hırslı birinin elinden kurtulamaz o inatçı kilolar 2 aya 60 lılardasın.
inanki ondan değil bu kadarla nasıl ayakta duruyor diye şaşırıyorum bide sporda yapıyorsun:nazar::nazar::nazar:
ama sen yazdıkça bende yediklerimi azaltıyorum.spor daha yapmamışım ufaklık uyusa hemen başlıyacağım.
inşallah canım ama göreceğim ALLAH'ın izniyle.

inanki ondan değil bu kadarla nasıl ayakta duruyor diye şaşırıyorum bide sporda yapıyorsun:nazar::nazar::nazar:
ama sen yazdıkça bende yediklerimi azaltıyorum.spor daha yapmamışım ufaklık uyusa hemen başlıyacağım.
inşallah canım ama göreceğim ALLAH'ın izniyle.
Haftada bir gün baya baya takviye ediyorum canımben.
Bide bünyem dayanıklı galiba benim. Diyete başladı başlayalı 3. kontrollerimi yaptırdım mesela vücut ne durumda diye:KK66:

bu gün sürekli zayıflama hikayeleri okudum resimlere baktım insanlar ne kilolar vermişler.bende bende zayıflayacağım temmuz 15 de istediğim kiloda olacağım inşallah ilk burada sizlerle paylaşcam fotolarımı sevinçimi
Yaa ben de foto paylaşmak istiyorum aslında ama eski halim yok boydan hep oturduk yerden var utancımdan ayakta çekilmemişim hiç:KK23:

Back
X